Udgivet i

Husrens vs Space Clearing – hvad er forskellen?

Jeg oplever at mange forveksler det ‘at fjerne ånder’, nogle steder kaldet ‘husrens’, med det at Space Cleare… så jeg fik lyst til at uddybe begreberne en smule, for der er forskel, og i min verden er det to meget forskellige ting.

Fælles for de to begreber, ligger der selvfølgelig et ønske om, at fjerne uønskede energier fra vores omgivelser, men hvad vi fjerner, og hvordan, kan være forskelligt, samt hvordan energien i dine omgivelser kodes efter en rensning 🙂

Husrens er det begreb der oftest bliver brugt når vi taler om at rense vores hjem for ånder. Det kræver for så vidt ingen remedier andet end dig og nogle simple teknikker til at få kontakt til ånderne og få dem sendt videre.
Så har du fornemmelsen af, at nogen er i dit hjem, så kan du allerede i dag, bede dem om at smutte videre.

Det er dog ikke altid at det lige er så nemt. Der er jo en grund til at de er der, det kan feks være frygt for hvad der sker på den anden side, eller en særlig tilknytning til dig eller stedet du bor.

Ofte vil de ikke noget ondt, men uanset deres hensigt, så skal de videre, da de dræner dig og dit hjem for god energi Så har du mod på det selv, så kast dig endelig ud i det.

En simpel teknik er at lukke øjnene, og forestille dig, at du laver en lysportal et sted i dit hjem. Når du mærker at ‘de’ er der, så bed dem om at gå ind i lyset, og forsikre dem om at det er helt trygt.

Føler du dig ikke tryg ved at gøre det selv, så er der mange der tilbyder denne service, både fysisk hos dig, eller fra distance, og til ganske overskuelige priser, nogle gør det endda gratis. Uanset er det dét værd, for det skaber rod i energierne at have ånder boende:

 • Det kan gøre at du ikke føler dig ordentligt hjemme i din bolig
 • Du kan føle dig mere træt og uoplagt
 • Du kan føle dig utryg, og begynde at ændre dine mønstre, på en uhensigtsmæssig måde pga ånderne
 • Selv efter ånderne er væk, kan det have skabt ravage i energierne, og der kan derfor være brug for en Space Clearing

Nogle husrensere, går direkte efter ånderne og fjerner dem, og gør ikke nødvendigvis mere end det. Andre husrensere gennemstråler hele dit hjem med lys, og bønner, og tilfører derved højt vibrerende energi til dit hjem…

Det er denne forskel der er vigtig at kende…

Du kan sagtens have et højtvibrerende hjem, med god energi, og have ånder boende… og du kan også sagtens have et hjem med tung, stagneret energi, uden at have ånder boende…

Mange ånder trives rigtig godt i højtvibrerende energi, men de dræner os stadigvæk og skal videre.

Space Clearing er en ceremoni, som fjerner tung, stagneret energi fra dine omgivelser, oftest med en masse lækre remedier som Hvid salvie, Palo Santo, trommer, klokker, blomster, krystaller, Syngskåle, roomsprays og meget andet… kan dog også gøres uden remedier (fx med klap og intentioner)

Intentionen med en Space Clearing, er at fjerne tung stagneret energi og al anden energi der ikke er et match til dig og derefter indvie dit hjem med højt vibrerende energi…

Fokus er derfor ikke nødvendigvis at fjerne ånder, medmindre man mærker dem under en Space Clearing, og beder dem smutte… men det er ikke altid at man mærker dem… og det er ikke alle Space Clearing konsulenter som gør det.

Så du kan altså ikke fjerne ånder, ved at rende rundt og svinge din hvide salvie… og som sagt smutter ånderne heller ikke fordi vi renser vores hjem… mange af dem stortrives i hjem der bliver Space Clearet… men hvis du fornemmer at der er noget hos dig som ikke skal være der, så kan du med fordel kombinere en Husrens med en Space Clearing Ceremoni, så du fx starter med at fjerne ånderne, og derefter går over og laver en Space Clearing Ceremoni, hvor du får renset godt ud i energierne og derefter fylder dit hjem med lækre ting der stimulerer sanserne…

Hvis du ikke ønsker at gøre det selv, er det vigtigt at du finder en der er et match til det du ønsker. Ønsker du en lækker Space Clearing Ceremoni, bliver du skuffet, hvis der kommer en husrenser ud, og sender ånderne videre, og derefter smutter igen…

Omvendt kan du blive lige så skuffet, hvis du efter en smuk Space Clearing Ceremoni, stadig oplever at de uønskede gæster er der 🙂

Jeg håber at jeg med dette blogindlæg, har givet lidt klarhed på de to begreber, så du kan lave det energiarbejde der passer til det du står i, eller får booket den rigtige om det du så ønsker er en husarens, Space Clearing Ceremoni eller en lækker kombination 🙂


Udgivet i

Hvor stiller du rædslen af en gave, fra velmenende ‘tante Oda’?

 

Vi må som udgangspunkt gå ud fra, at de gaver vi får, er noget vores velmenende relationer mener vi godt kan bruge.

Desværre er det dog sådan, at rigtig mange mennesker giver gaver væk, som de selv rigtig gerne vil have, og ikke altid noget som måske er modtagerens smag.

Hold op, hvor har jeg fået mange gaver, hvor giveren har sagt, “kan du ikke bruge det, vil jeg meget gerne selv have det”… Mange gange, har det heldigvis været lige i øjet, og er blevet nogle af mine yndlings ting, men andre gange har de ramt helt forkert.

Man kunne sige: “det er tanken, der tæller”, og stille den et eller andet sted, fordi det jo er en gave og man vil så nødigt gøre giveren ked af det… men I Feng Shui er der altså ik noget der hedder “det er tanken der tæller”.

Der er selvfølgelig noget der hedder taknemmelighed! Og vi skal altid være taknemmelige for alle de gaver vi får, men een ting er gaven, en anden er indholdet… og kan du ikke lide indholdet, så er det altså ikke god Feng Shui at beholde det.

Men what-to-do så? Hvor søren skal man stille rædslen af en gave, fra velmenende ‘Tante Oda’…

Du kan feks. gøre følgende:

 • Venligt sige tak for gaven, det er virkelig sødt af dig, det er nu ikke lige min stil, så jeg vælger nok at få den byttet til noget som er mere mig.
 • Spørge giveren om det er noget de selv kan bruge og vil have (hvis nu den ikke kan byttes), for du får den ikke brugt, og du synes det er synd, at den bare skal stå i skabet.
 • Costumize den! Mal den, hvis muligt, i en farve du godt kan lide, pynt den med et lækkert bånd, perler o.lign. eller prøv at kombiner den med andre ting du godt kan lide, og se om den i en gruppe med andre smukke ting, kunne komme til at shine, og måske endda blive lidt fed.

Du skal endelig ikke beholde ‘rædslen’, fordi du føler at du skylder giveren at beholde den. Hvis giveren bliver ked af at du ikke synes om gaven, og bliver sur og skuffet, så er gaven givet med en forkert intention i første omgang, og handler mere om giveren end om dig.

Een ting er en lille ‘grim’ vase, den kunne man måske godt gemme væk i skabet (men det skal man ik!) men jeg har hørt om en teenage pige som fik et keyboard af sin farmor, på trods af at pigen ikke spiller keyboard og aldrig kommer til det.
Pigen har haft keyboardet stående fremme et par år, for at vise sin taknemmelighed overfor farmoren. Men i virkeligheden er det misforstået taknemmelighed. For er det ikke bedre at være ærlig og sige “hey farmor, tusind tak for gaven, det var en sød tanke, men jeg får simpelthen ikke brugt det, så jeg overvejer at sælge det, og købe noget andet som jeg får brugt.” Det kan de fleste da godt forstå.

I stedet for at have en ting, som på alle måder skaber dårlig energi fordi man får dårlig samvittighed over ikke at bruge den. Og I øvrigt hver gang man ser ‘farmoren’. Er det så ikke bedre at købe noget som virkelig gør een glad, og når man kigger på det og bruger det, bliver man glad i låget, over at eje sådan en skøn genstand, og man sender ‘Tante Oda’ eller farmor, en dejlig og taknemmelig tanke.

Det gavner absolut INGEN at vi siger pænt ‘tak’, og ‘neeej hvor er den fin’… hvis vi ikke bryder os om tingen.

og det gavner slet ikke energien i dit hjem, at have noget stående som ikke gør dig glad i låget.

Invitation

Hvis du har mod på det, vil jeg gerne invitere dig til, at kigge dig omkring i dit hjem, og finde de ting du har fået i gave, men som du faktisk ikke er glad for, eller som ikke er din stil (mere) og så send det kærligt videre. Enten retur til giveren, eller bare helt videre til en anden skøn sjæl som ville ELSKE at have lige præcis dén ting, stående i deres hjem.

Udgivet i

Q&A – Space Clearing

Space Clearing er et af de områder indenfor Feng Shui og bevidst boligindretning, jeg er aller mest pjattet med. Jeg elsker selve ritualet, og jeg elsker den energi i mig og mit hjem som det efterlader mig med. Intet mindre end magisk.

Jeg får rigtig mange spørgsmål omkring Space Clearing, og jeg vil herunder svare på de oftest stillede.

Oftest stillede Spørgsmål

Hvad er Space Clearing:
Space Clearing er en energetisk form for hovedrengøring, hvor vi med forskellige remedier, renser ‘tung’ og stagneret energi ud af vores hjem, og indvier hjemmet med ‘lækre energier’, så hjemmet føles lettere, renere, og mere energifyldt.
Mange laver Space Clearings udfra at man ‘skal fjerne’ dårlige energier fra hjemmet… men det handler i højere grad om at fjerne de energier der ikke er et match til os længere, og ikke så meget om energierne er gode eller dårlige. Lige så vigtigt er det at vi efterfølgende fylder hjemmet med lækre højt vibrerende energier. Dette kan også gøres med forskellige remedier. Læs mere herunder.

Er det svært at Space Cleare?
Nej det er det egentlig ikke, men det kræver selvfølgelig noget forberedelse inden du går i gang, og med alt andet så skal man lige prøve det nogle gange, og finde sin egen form, og så er det derefter ret simpelt, og et utrolig smukt ritual.

Kan jeg selv gøre det:
JA. Alle kan gøre det hjemme hos sig selv, men en god Space Clearing er meget afhængig af udøverens egen vibration under selve clearingen, så er du ikke uddannet, så lav dem kun hos dig selv, og undgå at lave Space Clearings når du er syg, gravid, eller nedtrykt og i dårligt humør. Den energi du udfører clearingen med, er samtidig den energi du fylder dit hjem med, så det er vigtigt at du har så god energi og høj vibration som muligt.

Hvordan gør jeg:
Selve Space Clearing ritualet kan udføres på mange måder, og med mange forskellige redskaber, som Hvid Salvie, klap, syngeskåle, klokker, sværd, salt osv. men fælles for de forskellige måder er at en Space Clearing er delt op i en rensedel og en “indvielsesdel”.
Først går du rundt i dit hjem og renser den gamle, tunge energi væk, (med Salvie, tromme, klap, klokker osv).  Derefter fylder du rummene med nye gode intentioner og høje vibrationer (kan gøres ved at holde intentionen for det du ønsker dig, samtidig med at du indvier rummene med fx blomsterblade, roomsprays, lys, krystaller, mønter, små stykker papir med tekst osv.)

Hvor tit skal jeg lave Space Clearings:
– Lige så tit du har lyst, men det anbefales som minimum at rense d. 1 januar hvert år. Så du kan gå ind i det nye år med den bedst mulige energi, og uden energimæssig baggage fra det tidligere år.
– Hver gang der sker et større skifte i dit og familiens liv: fx ved indflytning i ny bolig, eller hvis man flytter sammen med en ny partner, ved fødsel, dåb, konfirmation, bryllup, skilsmisse, sygdom, rejser, osv.
– Nogle eksperter anbefaler at gøre det: Hver d. 1 i måneden. (Ny måned = Ny vibration). Nogle andre hver mandag (ny uge = ny vibration), og Nørderne renser lidt hver dag (ny dag = ny vibration) samt ved Fuldmåne og Nymåne er det ekstra powerfuldt at Space Cleare.
– Det vigtigste er ikke mængden af Space Clearings men kvaliteten af dem. Så sørg hellere for at gøre det med god energi, og når du har lyst og føler for det.

Behøver jeg rense hele huset hver gang:
Nej. Det er klart at det er det, der giver det bedste resultat, men der er forskellige grader af Space Clearings. Fx. kan det være ret effektivt bare at lufte ud og spraye med roomsprays. Eller hvis du har særligt fokus på et bestemt baguaområde eller rum i hjemmet, kan det være fint bare at rense det.

Har det betydning, hvornår på dagen jeg gør det:
Min erfaring er at det er bedst at gøre det i dagtimerne, når det er lyst. Rigtig gerne en dag hvor solen skinner, men ikke et krav.

Er der noget jeg skal være opmærksom på inden jeg går i gang:
Det er bedst at lave Space Clearing i et rent hjem, så dagene op til din clearing, er det rigtig godt lige at rydde det værste op, og gøre rent.

Det kan også være en god ide at planlægge dine clearings, så du er klar, og som sagt har skabt det bedst mulige fundament og overskud, til en vellykket Space Clearing. Blandt andet ved at have ryddet op, og gjort rent, men også ved at have gjort dine Space Clearing remedier klar, så det eneste du skal tænke på og gøre på selve dagen, er at fordybe dig i din Space Clearing.

Hvordan med rod:
Rod er stagneret energi, og mindsker det naturlige flow i dig og dit hjem. Så det er klart en fordel at rydde op, inden du laver din Space Clearing.
Når det så er sagt er det min erfaring at en Space Clearing, kan være med til at lette energien omkring dit rod, så det bliver nemmere at gå i gang. Så vurder opgavens omfang. Er det små bunker du har liggende hist og pist, så fjern dem lige. Men er det en oprydningsopgave, som ville tage en helt dag eller mere at få styr på, så brug i stedet energien på en Space Clearing, og se om den ikke gør oprydnings opgaven lettere at overkomme bagefter. Og når du så har ryddet op, så lav lige en Space Clearing igen. 😉

Udgivet i

De bedste Feng Shui symboler…for DIG og DIT hjem

Symbolik er en kæmpe del af Feng Shui, og en af Feng Shui filosofiens grundprincipper er, at ALT omkring dig er levende, og udsender en vibration. dvs ALT omkring dig er et symbol for et eller andet.

Om det så er den rette symbolik, og vibration til dig og dit hjem, skal du ind og vurdere, når du arbejder med Feng Shui. Jo mere vi kan omgive os med symboler og energier, som er et match til os og det vi gerne vil her i livet, des mere får vi af netop det.

I dette blogindlæg har jeg lyst til at dele, hvordan jeg selv arbejder med symbolikken i mit hjem, udfra de anbefalede Feng Shui principper.

I starten syntes jeg det var vildt svært at finde nogle gode symboler, måske har du det på samme måde, og synes det med Feng Shui symbolikken er lidt svær, og så vil jeg bare sige, at det er helt normalt, og du er ikke alene.

“Desværre” findes der ikke en ‘One size fit all’ løsning, eller heldigvis, for det ville være så utrolig kedeligt at besøge hinanden, hvis vi alle sammen skulle bruge de samme farver og symboler for at opnå gode resultater 🙂

Men lad os kigge på, hvordan DU så finder de rigtige symboler til dig og dit hjem.

De bedste indretningsløsninger og hurtigste resultater kommer:

 • Når vi har styr på elementbalancen i vores hjem og i de forskellige Baguaområder/livsområder.
 • Når vi tør mærke ind i, hvad vi har LYST TIL, både rent indretningsmæssigt, men også i livet.
 • Når vi finder præcis de symboler som får vores hjerte til at synge og vores sjæl til at danse.

Der er kæmpe forskel på, hvilke symboler jeg ville anbefale til dig vs din nabo.
Vi er alle forskellige og har forskellig stil, smag, og ønsker. Det er dét, der er den afgørende forskel på om vi vælger gode Feng Shui symboler eller FANTASTISKE Feng Shui symboler…

Herunder vil jeg dele, hvad der er godt at tænke over, og mærke ind i, når vi skal vælge symboler til de forskellige livsområder.

I Feng Shui bruger vi et værktøj der hedder et ‘Baguakort’. Det inddeler dit hjem i 9 lige store livsområder, fx karriere, penge, kærlighed, sundhed osv.
Hvert livsområde har en kompasretning tilknyttet, et element som det anbefales at have i området for, at livsområdet flyder som det skal, og så selvfølgelig symbolik.

Baguakortet

Nord: Baguaområdet for Karriere og Livsvej.
Her vil vi rigtig gerne have noget vandelement ind, og ligeså gerne gode symboler på det karriereliv du gerne vil udleve og dit unikke og essentielle bidrag til verden.

NordØst: Baguaområdet for Selvindsigt og Visdom.
Her vil vi rigtig gerne have noget jordelement ind og symboler på den visdom du besidder…eller den visdom du ønsker at tappe ind i. Det kunne fx være bøger der interesserer dig, eller bøger om de emner du har dygtiggjort dig indenfor.

Øst: Baguaområdet for Forfædre, Familie og nye projekter.
Her vil vi gerne have træelementet ind, og symboler på sunde familie relationer, eller spændende nye projekter du ønsker at søsætte og få succes med.

SydØst: Baguaområdet for Held og Lykke, og Rigdom og Overflod.
Her vil vi gerne have Træelementet ind, og også gerne vandelement, og så symboler for rigdom og overflod.

Syd: Baguaområdet for Anerkendelse og Berømmelse.
Her vil vi gerne have ildelementet ind, og symboler på det du gerne vil anerkendes for.

SydVest: Baguaområdet for Kærlighed, parforhold og nære relationer.
Her vil vi gerne have jordelementet ind, og symboler på den type nærende relationer du ønsker i dit liv.

Vest: Baguaområdet for Børn og Kreativitet.
Her vil vi gerne have metalelementet ind, og symboler på kreativitet, skaberkraft og dyb glæde.

NordVest: Baguaområdet for rejser og hjælpsomme mennesker.
Her vil vi gerne have metalelementet ind, og symboler på de hjælpsomme mennesker der er omkring os, at vi er støttet og hjulpet, samt rejsesymboler hvis vi gerne vil rejse mere.

Uanset hvilket Baguområde jeg arbejder med i min egen bolig, eller ude hos mine kunder, så er min fremgangsmåde, at tjekke om det primære element er repræsenteret i området.

Og selvfølgelig om der er nogle stærke symboler på det jeg selv eller min kunde ønsker, at manifestere i sit liv.

Det er vigtigt for mig at symbolet passer ind i stil og smag, så symbolet ikke blot er et tilfældigt symbol, men at symbolet og stemningen UDGØR indretningen.

Jeg har kigget på mange af de traditionelle Feng Shui symboler, som anbefales, men det virker ikke for mig, at jeg skal have en “grim” trebenet pengetudse stående ved min hoveddør for at symbolisere rigdom og overflod.
Jeg kender rigtig mange som stor elsker deres pengetudse, og så er den helt perfekt for dem.
Jeg kan godt lide ideen om en pengsefrø/pengetudse, og derfor gik jeg på jagt efter en der var den helt rette for mig.

Jeg ønsker at skabe en indretning, hvor alle tingene i hjemmet, har en stor værdi, og som vi elsker, og bliver glad i låget af at kigge på, og jeg ønsker ikke at træde ind i mit eget hjem, og føle at jeg er trådt ind i en kinesisk købmandsbutik.

Så jeg håber at du må finde inspiration her, til at tage Feng Shui symbolikken til et andet niveau. Nemlig hvor vi er selektive med hvad vi omgiver os med, og altid mærker ind i:

 • Gør den her mig glad?
 • Hvad symboliserer den for MIG?
 • Hvor kan jeg have den i mit hjem, så den bliver en støtte og reminder, til det jeg ønsker at manifestere i mit liv.

Min lille Pengefrø

Herunder deler jeg lidt af mine egne symboler, i nogle af mine Baguaområder, og mine tanker bag.

Mine symboler er der specifikt til mig, og ALLE symboler er særligt udvalgt efter at de gør mig glad, og at de afspejler essensen af det jeg gerne vil med mit liv.


Så når andre kigger rundt i mit hjem, så ser de nok bare en almindelig indretning, men når jeg kigger mig om i mit hjem, så ser jeg en masse powerfulde symboler, som støtter mig i det jeg gerne vil.

Intet er tilfældigt 🙂

Sådan finder jeg mine unikke powersymboler:

En af de ting jeg elsker aller mest (udover mine børn, og Feng Shui) er at rejse. At rejse og se nye steder, og andre kulturer er så stor og vigtig en del af den jeg er, så det er blandt andet, noget af det der får plads i mit hjem… rejsestemning, fordi det gør mig glad, og det inspirerer mig.

I karriereområdet, har jeg denne plakat hængende som viser en gondoltur fra Venedig.
Den er både en reminder om at jeg skal til Venedig en dag, og så symboliserer den også både den varme gæstfrie Italienske stemning, som jeg elsker. Derudover er den et powerfuldt symbol, på at komme ud med mit unikke bidrag. (Fordi det er vandelement, og fordi retningen i billedet er udadgående.)

Karrieresymbol: at få mit unikke bidrag ud i verden

I Baguaområdet for anerkendelse og berømmelse, som også er tvillingeområdet til karriereområdet, har jeg mærket ind i, hvad det er jeg gerne vil kendes for.


Hvad er mit unikke bidrag til verden… hvad ville jeg ELSKE mere end alt andet, at skabe og kendes for…og hvad kunne symbolisere den energi for mig…

Det er der 3 ting der særligt kan:

Jeg elsker energien i ‘Yapyap universet’, og har flere billeder fra kunstneren i mit hjem. Blandt andet dette, som går lige i hjertet på mig, og som for mig afspejler mit ønske om at dele ud af min Feng Shui viden, i smukke, kærlige, nærende omgivelser, med fokus på nydelse, forkælelse, sjov og lethed.

Anerkendelses symbol: At skabe smukke rum og oplevelser for andre, med fokus på lethed, sjov og nydelse.

Et andet billede jeg har hængt op i området for anerkendelse og berømmelse, er dette varmluftballon billede.

Billedet er taget i Cappadocia, som jeg synes har en helt fantastisk magisk energi, og som jeg rigtig gerne vil besøge. og så vil jeg rigtig gerne prøve en tur i en varmluftballon.

Desuden er farverne i billedet, sådan rosa agtige, som er ildelement, som vi jo gerne vil have i området for anerkendelse og berømmelse.

Derudover er varmluftballonen et traditionelt kinesisk Feng Shui symbol på anerkendelse, og at være et anerkendt navn, indenfor sin branche, og blandt de bedste.

Varmluftballonen er et traditionelt Feng Shui symbol, for at være anerkendt indenfor sin branche.

Ved siden af ballonbilledet hænger der dette skønne billede af en anemone.
Jeg ELSKER blomster, og en af mine yndlingsblomster er anemonen.

Igen har jeg valgt en rosa nuance, fordi jeg elsker farven, og samtidig passer den godt til området, fordi farven betragtes som ildelement. Selve Blomsten betragtes som træelement, som vi også gerne vil have i dette område. Så win win 🙂

Symbolikken i billedet, handler for mig om at vi alle er unikke, og at vi alle har noget unikt at bidrage med. De fleste blomster elsker også sollyset, og vender sig mod der hvor solen er, og nogle blomster åbner sig kun i sollys (aka spotlight) 😉

Jeg kender så mange som har det svært med “spotlightet”, men har så meget smukt at bidrage med.
Er du en af dem, så er området for anerkendelse og berømmelse så vigtigt, og det er præcis her du kan sætte ind, for at blive mere set og anerkendt for dit unikke bidrag.

Det handler ikke om at vi alle skal ud og stå på en scene, i spotlightet, men om at blive set og anerkendt for den vi er og det smukke vi bidrager med.

Sidst men ikke mindst så fandt jeg jo en pengsefrø som jeg synes er SÅ FIN, og som nu har fået en fin plads ved hoveddøren sammen med en sort Turmalin krystal og en rosa kvarts der symboliserer, at det kun er smukke, skønne, kærlige, nærende mennesker der er velkommen i mit hjem og liv <3

Det var et lille indblik i mine symboler.

Rigtig god fornøjelse med at finde de symboler som er de helt rigtige for dig.

Kærligst Isabella

Udgivet i

Top 10 Feng Shui energiløftere til dit hjem

Energien i dit hjem er den vi hovedsageligt arbejder med i Feng Shui, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at holde energien lækker og opløftet, så den ikke bliver tung og stagnerer, for ellers kan den ikke hjælpe dig med at manifestere alt det du gerne vil.

At løfte energien kan gøres med en række remedier, og de 10 mest powerfulde af dem har jeg listet herunder. Mærk hvilke der taler til dig og lad resten være.
Der er ingen tvivl om at de alle ville kunne gøre noget for dig og dit hjem, men du skal kun vælge det der virker naturligt for dig og din indretning.

De Top 10 Feng Shui boostere til dit hjem er:

Feng Shui krystaller

1. Krystaller – Runde og facet slebet,
Fantastisk middel til at højne energien i de rum de placeres i.
Krystaller kan bruges til:

 • at hænge i vinduerne, ud mod et ‘manglende baguaområde’, for at trække området ind.
 • at aktivere et område, blot ved at hænge krystallen i vinduet, i det baguaområde du ønsker at aktivere.
 • at sænke energien i lange gange, hvor energien ellers har en tendens til at bevæge sig for hurtigt igennem. Her placeres krystallen i loftet, cirka i midten. Dette fanger energien, og sænker dermed farten.
 • at hænge i loftet i de rum hvor du har 2 døre overfor hinanden, eller et vindue overfor indgangsdøren.
 • at hænge en i loftet i dit badeværelse, igen for at fange energien, inden den suser ud i afløbet.
 • At hænge i loftet over første/nederste trappetrin, hvis du har en trappe lige overfor din hoveddør.

Nørde info: Selvom krystallerne er lavet af glas, som i Feng Shui normalt betragtes som vandelement, så er krystallerne ildelement, pga de små slibninger/facetter, som hvis du kigger godt efter er små trekanter.

Ildelementet er det element som sætter gang i ting, og det er præcis dét disse ‘ild-kugler’ gør 🙂

Læs mere om krystaller og hvordan du bruger dem i dit hjem lige her.

2. Lys – Elektrisk, stearinlys, olie, naturligt dagslys/solskin
Lys er liv! og uden lys var vi her ikke, og uden lys ville vi ikke kunne se vores smukke hjem. Så sørg for at hav rigeligt med god belysning, og vælg altid kvalitetspærer, ja de koster mere, men det er så meget dét værd!

Der findes 3 grundlæggende typer belysning. Dem kan du læse meget mere om lige her

3. Levende ting – Planter, blomster, dyr
Hvis du ikke er en dyreperson skal du selvfølgelig ikke anskaffe dig et dyr, men levende ting, som planter og dyr, holder energien levende og vibrerende, og er godt for dit hjem.
Læs mere om hvilke planter der så er gode, set med Feng Shui øjne, lige her.

4. Spejle – Rene, ubrudte, hele, helst med ramme.
Generelt hedder det Jo større jo bedre, og jo flere jo bedre, bortset fra i soveværelset.

Hav som minimum 1 ‘fullsize mirror’ i dit hjem, så du kan se hele dig og ikke bliver skåret over nogen steder. Men spejle er også med til at holde energien (og lyset) i bevægelse, så brug gerne spejle i din indretning men husk at det skal spejle noget godt, så undgå fx. rod lige overfor et spejl. Find inspiration til brug af spejle i din indretning lige her

5. Ting fra naturen – Sten, Skaller, Blomster, Grene, Fjer, Sand osv.
Der er noget ganske særligt over ting fundet i naturen, fordi tingene er levende på en helt anden måde, end industrielt fremstillede ting, og det vibrerer på en helt anden, og højere frekvens.

foto-11

6. Lyd – Windshimes, klokker, musik, instrumenter
Fyld dit hjem med god kvalitetslyd eller din yndlings musik, og dit humør (og hjem) vil instantly blive fyldt med god energi. Klokker og windchimes kan også med stor effekt, bruges i hjørner med tung energi.

Nørde tip: At hænge en klokke på dørhåndtaget, på indersiden af din hoveddør, siges at være lykkebringende. Især hvis klokken hænger i en rød snor 🙂

Men farven på snoren kan nu variere afhængig af, hvad du ønsker at manifestere (lyserød=kærlighed, lilla=penge, osv) men den røde er et all around godt lykkebringende valg 😉

7. Vand – Fontainer, vandfald, Fuglebade, Fiskedamme osv.
Rindende vand er et af de mest powerfulde Feng Shui remedier, og har du mulighed for at installere en lille fontaine et sted i dit hjem, så kan det udover energien i dit hjem også have positiv effekt på din økonomi.

Derudover er rindende vand rigtig godt for indeklimaet, da det fylder dit hjem med negative ioner (som er en vældig positiv ting :))

De mest gunstige placeringer af vandfontæner er:

 • Udenfor din hoveddør. Placeres så vandet symbolsk rinder ind af din hoveddør og ind i dit hjem.
 • I entreen så tæt på hoveddøren som muligt. Stadig rindende ind i hjemmet.
 • I kompasretningen Nord – (baguaområdet for karriere og livsvej).
 • I kompasretningen Sydøst (baguaområdet for held, rigdom & overflod)
 • I stuens eller kontorets sydøstlige hjørne.

NB: Undgå at have vandfontæne på soveværelset. Også selvom dit soveværelse ligger i nogle af de gunstige områder, så er det no go, da rindende vand kan give en urolig søvn, plus motoren til fontænen ofte larmer ret meget.
Ønsker du alligevel at booste indeklimaet i soveværelset med de gode negative ioner, så kan en diffuser på soveværelset være et skønt alternativ.

8. Vind – Mobiler, uroer, flag, vimpler, bannere, vejrhaner, frisk luft, osv.
Ting der kan bevæge sig i vinden, er et hit i Feng Shui, især i hjørner hvor energien ellers kan risikere at blive tung og stagnere. Så har du sådanne hjørner, så kan en uro eller “vimpelguirlande” gøre underværker.

Derudover er udluftning, et simpelt men fantastisk middel, mod stagnation, og tung energi.

9. Kunst – Malerier, skulpturer, collager, samlinger, smukke tekstiler
Vælg kunst du godt kan lide eller som på anden måde har en stor værdi for dig- affektionsværdi tæller også her. Det vigtigste er at du har en god følelse omkring det.

10. Farver – Omgiv dig med farver du elsker
Kig rundt i dit hjem. Er der farver? Er der nok? Er der de farver der får dit hjerte til at synge, eller er du faktisk lidt træt af dem?

Farver har forskellige vibrationer, og betydning, men hvis du som udgangspunkt vælger dem du føler dig tiltrukket af, og glædes ved, så er du allerede godt i gang.

Læs med her, hvordan Guld fx kan have effekt på dit hjem og liv.

Rigtig god fornøjelse med at lukke de remedier ind i dit liv, som du tiltrækkes af, og del endelig i gruppen, hvad du finder på.

Kærligst Isabella

Udgivet i

Sådan får du den bedste belysning i dit hjem

Lys er liv, siger man indenfor Feng Shui, og det er alpha og omega at have den rette belysning og GOD belysning i vores hjem.

Herunder finder du en guide til, hvordan du får den rette type belysning i dit hjem, og den rette mængde, for der er overraskende mange hjem, der har alt for få lyskilder, men det gør vi forhåbentlig noget ved nu 🙂

Der findes 3 grundlæggende belysnings typer:

Grundbelysning: Den type lys som oftest sidder i loftet, med en kraftig pære som oplyser hele rummet, men som ik er super hyggelig. 

Punktbelysning: Den type belysning som du bruger til særlige ting. fx lampen over spisebordet, lampen ved dit skrivebord, lampen ved dit natbord osv. Denne type skal ikke lyse nær så kraftigt som grundbelysningen, men heller ikke for svagt da det oftest bruges når man er aktiv og skal kunne se, hvad man laver.

Hyggebelysning: Al anden belysning, hvis funktion egentlig bare er, at lyse mørke områder op, og skabe hygge. Især denne type belysning kan være værd at hive ind i de ellers lidt ‘døde/tunge hjørner’.

Belysnings øvelse:

 • Gå rundt i dit hjem rum for rum, og tænd al dit lys i et rum, een lampe ad gangen. 
 • Tjek i hvert rum om du har:

Grundbelysning, som lyser hele rummet op, og giver dig et godt overblik over hele rummet.

Punktbelysning, placeret der hvor du har brug for det, og med en god pære i den rigtige watt. Ik for kraftigt, ik for svag, men lige tilpas, til det du skal bruge det til.

Hyggebelysning, som skaber den der hyggelige og hjemlige stemning.

 • Notér også om alle pærer virker, om de lyser med det samme, eller om de lige skal varme op. Er det nemt for dig at tænde lampen, når du sidder/ligger/står og skal bruge lyset?
Udgivet i 2 kommentarer

Læg hjem til en Feng Shui event

Kære du

Jeg elsker live events, og ville elske at lave en event hjemme hos dig.
Det er så inspirerende og hyggeligt at samles privat hjemme hos en, end ‘ude i byen’.
Så har du lyst til, at lære mere om Feng Shui, Altre, Space Clearing, Feng Shui numerologi, Baguakortet, eller noget helt 6. og har du lyst til at samle ligesindede og skabe nogle hyggelige timer i dit eget hjem?

Så læg hjem til en af mine events.

Sådan foregår det:

 • Du bestemmer temaet for aftenen (inden for Feng Shui og Bevidst indretning selvfølgelig)
 • Du/vi vælger hvornår (dato, tid, hvor længe osv.)
 • Du skal se det som dit arrangement, og inviterer dem du kender, og kan du selv samle 8+ interesserede personer, kan det blive en lukket fest for jer, og ellers supplerer jeg med at dele eventet via mit netværk, nyhedsbrev, og på de sociale medier, så du skal være frisk på at åbne dit hjem for andre Feng Shui passionistaer.
 • Du sørger for kaffe, the, vand, og evt. lidt lette snacks i form af frugt, og chokolade, eller hvad du kunne have lyst til at servere. (Jeg sørger for en lille overrakselse 😉 )
 • Din plads er naturligvis gratis, fordi du lægger hjem til eventen.

Forslag til temaer:

 • Mini baguakursus (Begynderniveau, du lærer at lægge baguakortet, og får indblik i de forskellige områder, og hvad man kan gøre for at booste dem)
 • Baguakortet advanced (Henvender sig til dem der allerede ved noget om Feng Shui og gerne vil dybere ned i baguakortet)
 • Feng Shui numerologi (hvordan du bruger tallene i dit hjem, og i dine baguaområder)
 • Baguaområde med fokus på 1 område (fx. kærlighedsområdet, helbredsområdet, karriereområdet, rigdomsområdet osv. du vælger 1 baguaområde, som vi dykker ned i, inkl øvelser til den indre feng shui)
 • Et rum (fx. Soveværelset, kontor, køkken osv. Vi går i dybden med dét ene rum, og hvad der er vigtigt i rummet set med Feng Shui øjne, og i forhold til baguaområderne det ligger i).
 • Business Feng Shui (fx. For dig som er selvstændig)
 • Space Clearing
 • Altre
 • Pengebowler
 • Kærlighedsvaser
 • Find selv på et emne, som du synes kunne være spændende.

Lyder det som noget for dig, så send mig en mail på contact@isabellakreutzfeldt.com og så finder vi på noget spændende. Jeg er ligeglad hvor i landet/udlandet du bor (jeg kommer gerne, til Jylland, Fyn, Grønland, Frankrig osv.) mit eneste krav/ønske er at du har lyst til at åbne dit hjem og skabe nogle hyggelige rammer om en Feng Shui event, og at du har plads til minimum 8 personer.

Glæder mig til at høre fra dig og skabe en fantastisk event.

Kærligst Isabella

Udgivet i

Test: Hvor god er energien i dit hjem?

Feng Shui er meget mere end selve indretningen af dit hjem. Det handler i høj grad også om energien bag indretning. Og hvor god er den egentlig…energien?
Tag testen herunder og find ud af, hvor god energi der egentlig er i dit hjem.

 

Spørgsmål 1:
Hvor tit lufter du ud i dit hjem?

a: Sjældent.
b: ca. et par gange om ugen.
c: Minimum 1 gang om dagen.

 

Spørgsmål 2:
Hvor meget rod er der i dit hjem?

a: Der er en del. Jeg trænger virkelig til at få ryddet op.
b: Jeg har lidt rod. Men oftest kun det der kommer af en travl hverdag.
c: Jeg hader rod! Alting har en fast plads, og jeg har kun de ting jeg har brug for.

 

Spørgsmål 3:
Hvor mange planter har du i dit hjem?

a: Få eller Ingen.
b: Jeg har ca. 1 i hvert rum.
c: Jeg har masser af planter, og flere i alle rum.

 

Spørgsmål 4:
Hvor tit bliver der gjort rent i dit hjem?

a: Det hænder.
b: 1-2 gange om ugen.
c: Flere gange om ugen og gerne hver dag.

 

Spørgsmål 5:
Hvor god belysning er der i dit hjem?

a: Jeg mangler helt sikkert lamper og generelt er belysningen ik så god.
b: Jeg har flere lamper i hvert rum, og en del lysestager. Men der er da et par mørke hjørner hist og pist.
c: Jeg elsker lys! Jeg har masser af lamper, og lysestager og jeg køber kun kvalitetspærer, så der er en rigtig god og miljøvenlig belysning i hele mit hjem.

 

Spørgsmål 6:
Hvor længe siden er det, at dine rum er blevet malet (væg/loft/gulv)?

a: Over 5 år siden.
b: Mellem 3-5 år siden.
c: Der er blevet malet indenfor de sidste 3 år.

 

Spørgsmål 7:
Bruger du farver i din indretning?

a: Nej. Jeg er ik så god til farver.
b: Ja men ikke så mange som jeg gerne ville. Jeg ved ikke rigtig hvilke farver jeg skal vælge.
c: Ja masser. Jeg elsker farver, og nyder at indrette mig med mine yndlingsfarver.

 

Spørgsmål 8:
Er der kunst i dit hjem?

a: Nej ik så meget. De fleste af mine vægge er bare.
b: Jeg har lidt billeder på væggene, men også bare vægge.
c: Ja jeg har masser af billeder, malerier, figurer, instrumenter og skulpturer i mit hjem.

 

Spørgsmål 9:
Omgiver du dig med personlige og for dig værdifulde symboler?

a: Nej de fleste af mine ting er ret tilfældige, og har ikke den store betydning for mig.
b: Ja jeg har en del personlige ting som jeg holder meget af, men også ting som bare er der af praktiske årsager, men ikke har den store betydning.
c: Jeg omgiver mig kun med ting jeg elsker og med symboler som løfter mig og støtter mig i mine drømme.

 

Spørgsmål 10:
Hvor tit rykker du rundt på dine ting?

a: Sjældent. De står hvor de altid har stået.
b: En gang imellem, når jeg synes at der skal ske noget nyt.
c: Jeg flytter en lille smule rundt hver dag.

 

______________________________________________________________________________________________________

 

Resultat:
Hvor god er energien i dit hjem? Tæl nu dine svar sammen:
Hvor mange a’er har du? Hvor mange b’er? Hvor mange c’er?

 

Flest a’er:
Energien i dit hjem kunne godt være bedre. Dit hjem trænger til lidt omsorg og kærlig opmærksomhed, og du kan nå rigtig langt med små tiltag som f.eks: Daglig udluftning, let oprydning, ny maling på væggene, sunde frodige planter, friske blomster, inspirerende kunst og i det hele taget ting og farver der gør dig glad.

Start evt. med at få de ting ud af dit hjem som du er “færdig med”. Ødelagte ting, rod, ting du synes er grimme, visne planter osv. På den måde skaber du plads i dit hjem til alle de nye ting som gør dig glad og minder dig om hvem du er og hvor du gerne vil hen.

 

Flest b’er:
Dit hjem har egentlig en god energi, men der kan sagtens justeres lidt.
Du føler du har meget godt styr på din indretning, og hvad du kan lide og ikke lide, men du føler alligevel at der lige mangler det sidste.
Prøv at få lidt flere farver ind, dem du er aller mest vild med lige nu! hvor længe siden er det du har malet? Kunne du få mere inspirerende kunst ind? Flere planter? Flere Personlige symboler? Mere lækker belysning osv.

Det handler i virkeligheden om at skrue op for alt det gode du allerede har gang i, og så måske tilføje en lille smule nyt. Kig evt. på spørgsmålene igen, og se hvor der kan opgraderes lidt.

 

Flest c’er:
Dit hjem emmer af god energi, og du og dine gæster elsker at være i dit hjem. Du har styr på din stil, og omgiver dig med ting du virkelig godt kan lide og som minder dig om hvor du er på vej hen. Du er god til at fornye når det trænger, lufter jævnligt ud, og er i det hele taget god til at skabe god energi omkring dig og i dit hjem.
Du har så meget styr på det, at det er svært at sige andet end, keep up the good work, og husk at nyde det.

Føler du selv at der kan justeres lidt, så prøv at kigge på dine b’er og eventuelle a’er og se om der kan opgraderes dér.

Udgivet i

Brevkasse: Bedste Feng Shui placering af min datters seng?

Brevkasse Spørgsmål:

Hej Isabella

Jeg skal have placeret min datters seng.

Den kan enten placeres ved vinduet eller op af væggen i forlængelse af døren på samme væg som døren.

Hvilken placering vil være bedst ift Feng Shui?

Kan ikke lige gennemskue om noget af det er i dørens skudlinie? Og om placering op ad samme væg som døren klassificeres som at have udsigt til døren?

Hvad vil du anbefale?

Hilsen Lene

 

plantegning-lenesdatter

 

Kære Lene

Tak for din mail og dit spørgsmål.

Jeg kan sagtens forstå at det kan være lidt svært. De der ´Powerspots´ er ikke altid lige nemme at gennemskue, men i det her tilfælde kan du faktisk gøre begge dele, og begge placeringer kan være lige god Feng Shui.

`Skudlinjen´ går fra døren, og i en direkte linje over til modsatte væg (jeg har indtegnet på din plantegning), så hun havner altså ikke i skudlinjen, uanset hvilken placering du vælger. Så det er rigtig godt!

 

plantegning-med-pile

 

Hvad angår udsigt til døren og resten af rummet, så har hun både udsigt til døren hvis hun ligger ved vinduet, men også hvis hun ligger langs døren, med hovedet op mod væggen. Det der kan være udfordringen ved vinduet, udover træk, er at nogle føler sig utrygge ved at sove så tæt på et vindue, så jeg tror at jeg ville få min datter til at lægge sig på skift, begge steder, og høre hende, hvor hun føler sig bedst tilpas. Som sagt kan der være en fordel ved vinduet, fordi der er en lille smule bedre overblik over rummet og indgangsdøren, omvendt kan det føles lidt utrygt. Og langs væggen er der også fint overblik, men ikke helt samme udsyn til indgangs døren som ved vinduet.

Begge placeringer er gode Feng Shui placeringer, så i denne situation ville jeg vælge den placering der passer bedst til min datter, huset og indretningen 🙂

Håber det gav lidt mere klarhed <3

Rigtig god fornøjelse

Kærligst Isabella

 

 

Udgivet i

De 4 hyppigste årsager til at du IKKE føler dig hjemme i dit hjem

De fleste af os kan huske vores adresse, og beskrive vores hjem, men der er faktisk rigtig mange af os, som ikke føler os sådan helt hjemme i vores hjem. Den der følelse af, at der mangler noget, men vi ved ikke rigtig hvad, og den der følelse af at der er noget der er sådan “forkert”, men uanset hvor meget vi maler, og flytter rundt på møbler og nips, så bliver det aldrig sådan “helt rigtigt”.

Vi begynder at tro at der er noget galt med os, at vi ikke er gode til at indrette, men min erfaring er, at det skyldes 1 eller flere af de 4 årsager som du kan læse herunder…

 

Nr. 1:  Indretningen matcher dig ikke (længere)
Dette sker når vi indretter os med ting, som ikke får vores sjæl til at synge. Når vi låner en sofa af et familiemedlem, mens vi venter på at finde den helt rigtige sofa, men 5 år efter stadig ikke har fundet den, og i øvrigt aldrig rigtig brød os om lånesofaen, men det var jo bare for en kort bemærkning…
Eller når vi indretter os på een måde når vi flytter ind, og tingene har stået dér lige siden.

Løsning: Kig på dine ting: Får de din sjæl til at synge og danse? Behold det som gør, og lav en plan for at udskifte det som ikke gør. For at føle os helt hjemme, er det vigtigt at de ting vi har omkring os, afspejler os (som vi er nu) og ting som har værdi for os, ellers er der et mismatch.
Flyt rundt på dine ting: Hvis dine ting står for længe på den samme plads, “shiner” de ikke mere. Så det er vigtigt at vi jævnligt giver dem opmærksomhed, enten ved at give dem en ny plads i hjemmet, eller ved at sætte en lille blomst, et lille lys, eller andre ting sammen med, og på den måde skabe et nyt lille stilleben. Det giver tingene nyt liv.

 

Nr. 2: Ubalance i indretningen
Okay så du elsker alle dine ting, men der er stadig li’som noget der ikke er helt rigtigt… Dette kan skyldes:
For meget af noget… fx mange hårde flader, hvide vægge, store rum, og for lidt bløde elementer som gardiner, puder, tæpper, mørke farver, og noget til at bryde rummene, skaber en ubalance og kan gøre at det hele føles lidt off. Du har følelsen af at der mangler noget.
Et stort rum med meget få ting i, kan fx føles meget tomt, mens et lille rum med for mange ting i, kan føles liiige en tand for klaustrofobisk. Det hele handler om balance.

Løsning: De Fem Elementer. I Feng Shui arbejder vi med De 5 Elementer: Ild, Jord, Metal, Vand og Træ, og for at få et hjem som føles “helt rigtigt” er det vigtigt at alle elementer er til stede i alle rum, og aller helst lige meget af hvert element. Altså Balance.
Kig dig omkring og se om du kan spotte evt. ubalancer, og se i oversigten her hvordan du kan få elementet ind i dit hjem.

 

Nr. 3: Energien i dit hjem matcher ikke din energi
Energien i vores hjem, påvirkes hele tiden af det der sker i dét og det der sker i dig og dit liv. Og energien i vores hjem, påvirker os. Det kan egentlig bedst forklares med, den der “tunge” energi der møder een når man går ind i et hjem der har stået ubeboet længe, men det er ikke altid at man mærker det lige så tydeligt.
Tidligere beboers energier, påvirker fx. også vores liv. Så har der udelukkende boet singlekvinder i dit hjem før dig, er der ret stor sandsynlighed for at du også har svært ved at finde den rette partner. Eller virksomheden som flytter ind i lokaler hvor konkursramte virksomheder har ligget før, kan føle at det er meget op af bakke at få succes med deres virksomhed, og jeg har set mange eksempler på at de også går konkurs. Langtidssygdom, eller kroniske lidelse kan også skyldes “tunge” energier i dit hjem… Men for at vende tilbage til pointen, så kan tidligere beboers energier være årsagen til at du ikke føler dig hjemme i dit hjem, fordi de simpelthen fylder op i dit hjem, og ikke giver plads til at din energi kan komme til.

Løsning: Space Clearing!
Når du Space Clearer dit hjem, renser du det for alle energier som ikke matcher dig. Man fjerner simpelthen alle tidligere beboers energier, og alle skænderier, triste tanker, sygdom osv. og det der vil være tilbage er de energier som matcher dig lige nu, og skaber plads til den fremtid du ønsker at gå imøde.
Space Clearing er meget magisk, og man connecter med sit hjem, på en helt anden måde, end når man bare flytter ind, og indretter sig bevidst. og det er som om at livet bare bliver lettere derefter. Så har du ikke allerede prøvet det, vil jeg varmt anbefale det. Og husk at det er fint at gøre jævnligt, så energierne hele tiden er “opdateret”.

 

Nr. 4: Du bor i det forkerte hjem
Jeg er ked af at sige det, men dét at du ikke føler dig hjemme i dit hjem, kan skyldes at du simpelthen er i en bolig som ikke matcher dig og din sjæl. Vi kan nogle gange være nødt til at bo i noget som ikke er drømmehjemmet, men det passer til vores nuværende indkomst, situation osv. Nogle gange er det helt bevidst, vi ved at det er midlertidigt, men andre gange bliver det ubevidst en mere permanent løsning, men jo længere tid der går, des mere vil det mærkes at du ikke er det rigtige sted. Hvis du har gjort de 3 ovenstående ting, og du stadig ikke føler dig hjemme så er der kun 2 ting du kan gøre.

Løsning: Du skal videre! Er dette ikke muligt, kan du spørge dig selv, hvad det er du sukker efter, som denne bolig ikke har. Bor du i en moderne lejlighed, men sukker efter stuk, og franske døre eller synger dit hjerte ved tanken om en Canadisk bjælkehytte i en skov, men du bor i en lejlighed i et lidt kedeligt betonbyggeri.
Når du så ved, hvad du sukker efter, kan du begynde at få disse elementer ind i dit hjem og liv. Enten ved at opsøge disse steder fx. på ferier, eller hos venner og familie eller ved at få visse afgørende elementer ind i din indretning. Drømmer du fx om bjælkehytten, kunne du skabe stemningen i dit nuværende hjem, ved at bringe naturen ind i dit hjem. Gå en tur i skoven, og tag grene med hjem og sæt i en vase, eller dekorér een væg i dit hjem, med træpaneler, så du får stemningen ind på den måde.
På denne måde omgiver du dig med det du går og længes efter, og det bliver samtidig en daglig reminder om hvor det er du gerne vil hen. Det siges, at jo mere du færdes i de miljøer du gerne selv vil være en del af, des hurtigere er man dér. Så jo mere du omgiver dig med stemningen af den Canadiske Bjælkehytte, jo før bliver den din.

 

Rigtig god fornøjelse, lad mig høre hvordan det går

Kærligst Isabella