Slået op d.

Nytårs Space Clearing Event

Space Clearing er en vigtig del når vi arbejder bevidst med- og prøver at skabe god energi i – vores hjem, og især omkring Nytår kan det være godt givet ud, at svinge det hvide salvie bundt, så du og dit hjem bliver klædt ordentligt på med gode, rene energier, og stærke intentioner for det kommende år.

Har du lyst til:

 

 • At lære hvordan du laver en Space Clearing, fra de indledende forberedelser, rensningen og indvielsen af dine rum, og den vigtige afsluttende del?
 • At blive guidet i hvordan du laver dit Space Clearing Alter?
 • At få indsigt i og afprøve alle de forskellige redskaber man kan bruge til sin Space Clearing, og hvad de hver især er gode til, så du kan vælge dem der er helt rigtige for dig?
 • At sige ordentligt farvel til det gamle år, og goddag til det nye, med en reflekterende og powerfuld Feng Shui øvelse.
 • At lære 2 (lidt skøre men yderst effektive) Feng Shui Nytårs ritualer, som øger pengeflowet i det nye år.
 • At få svar på dine Space Clearing spørgsmål?
 • At være sammen med andre skønne mennesker, og nyde lækkerier til ganen, mens du lærer alt dette?
Så spring med på denne Live Event, og få ovenstående og meget mere.
Event Detaljer:
 • Hvornår: 28 december, kl. 13-17
 • Hvor: Anne-Marie Fænøe, Højstens Boulevard nr. 3, 2605 Brøndby,
  Det foregår privat, så der er begrænset antal pladser, så det er først til mølle.
 • Pris: 350kr (inkluderer 4 hyggelige timer, med masser af info og hands on læren af Space Clearing, let forplejning, og en top lækker hemmelighed sponsoreret af Greve Vinkompagni :))
Reserver din plads på contact@isabellakreutzfeldt.com, din plads er sikret når beløbet er modtaget.
Glæder mig super meget til at se dig, og dele min viden og passion for Space Clearing med dig <3
Kærligst Isabella
Ps. Der bliver selvfølgelig også mulighed for at købe Feng Shui krystaller og Hvid Salvie på dagen, så kontanter eller mobile pay er godt at have.
Slået op d.

Mit yndlings Feng Shui Nytårsritual

De sidste 3 år har jeg lavet dette Feng Shui Nytårsritual, og begge år er der sket en mærkbar positiv forandring af min økonomi, og så er det et ritual jeg bliver glad i låget af at lave, og det tænker jeg er en meget god start på året.

Du skal bruge følgende: 
Klementinerskræller (alternativt fra appelsiner, men klementiner er bedst), og masser af pengesedler og mønter. Du kan sagtens bruge både danske og udenlandske penge, især hvis du gerne vil mere ud at rejse.

FullSizeRender

Sådan gør du:
Det aller bedste tidspunkt at udføre ritualet på, er så tæt på midnat som muligt, og ellers efter. Så er du hjemme, kan du udføre ritualet når du har skålet Nytåret ind, er du ude kan du spørge dem du fejrer med om de er frisk på at prøve noget nyt, eller gøre det når du kommer hjem.

Start med at åbner hoveddøren og sig farvel og tak til det gamle år og byd det nye år velkommen. Gå rundt i dit hjem med uret, og åbne alle vinduer og døre indtil du når din hoveddør igen.

Stil dig udenfor din hoveddør og kig ind i din entre. Kast nu mønter, sedler og klementinskræller ind ad hoveddøren, så det hele lander på dit entregulv.

 

IMG_3233

 

Lad hele herligheden ligge i 24 timer. Derefter samler du det op, jeg smider skrællerne ud i min have, og putter pengene i min pung. Det er svært at forklare men der er noget magisk i at bruge ritual pengene når man skal ud og shoppe.

Dette er mit absolut yndlings Feng Shui ritual, og jeg håber du har lyst til at prøve det af.

Rigtig god fornøjelse og hav et fantastisk Nytår.

Kærligst Isabella

3 små ekstra Feng Shui Nytårsfif:
Hav penge i din pung, når du går ind i det nye år, det bringer økonomisk held, og symboliserer at du aldrig skal mangle noget.

Undgå at gør rent i dagene efter Nytår, da dette siges at skulle fjerne al ‘good fortune’ som det nye år bringer. Hvis du føler at der skal renses, så lav en space clearing, eller luft ud.

Skriv dine ønsker for det nye år på små sedler, og sæt det på dit pengetræ eller ønsketræ Nytårsaften omkring midnat.