Udgivet i

Mit yndlings Feng Shui Nytårsritual

De sidste 3 år har jeg lavet dette Feng Shui Nytårsritual, og begge år er der sket en mærkbar positiv forandring af min økonomi, og så er det et ritual jeg bliver glad i låget af at lave, og det tænker jeg er en meget god start på året.

Du skal bruge følgende: 
Klementinerskræller (alternativt fra appelsiner, men klementiner er bedst), og masser af pengesedler og mønter. Du kan sagtens bruge både danske og udenlandske penge, især hvis du gerne vil mere ud at rejse.

FullSizeRender

Sådan gør du:
Det aller bedste tidspunkt at udføre ritualet på, er så tæt på midnat som muligt, og ellers efter. Så er du hjemme, kan du udføre ritualet når du har skålet Nytåret ind, er du ude kan du spørge dem du fejrer med om de er frisk på at prøve noget nyt, eller gøre det når du kommer hjem.

Start med at åbner hoveddøren og sig farvel og tak til det gamle år og byd det nye år velkommen. Gå rundt i dit hjem med uret, og åbne alle vinduer og døre indtil du når din hoveddør igen.

Stil dig udenfor din hoveddør og kig ind i din entre. Kast nu mønter, sedler og klementinskræller ind ad hoveddøren, så det hele lander på dit entregulv.

 

IMG_3233

 

Lad hele herligheden ligge i 24 timer. Derefter samler du det op, jeg smider skrællerne ud i min have, og putter pengene i min pung. Det er svært at forklare men der er noget magisk i at bruge ritual pengene når man skal ud og shoppe.

Dette er mit absolut yndlings Feng Shui ritual, og jeg håber du har lyst til at prøve det af.

Rigtig god fornøjelse og hav et fantastisk Nytår.

Kærligst Isabella

3 små ekstra Feng Shui Nytårsfif:
Hav penge i din pung, når du går ind i det nye år, det bringer økonomisk held, og symboliserer at du aldrig skal mangle noget.

Undgå at gør rent i dagene efter Nytår, da dette siges at skulle fjerne al ‘good fortune’ som det nye år bringer. Hvis du føler at der skal renses, så lav en space clearing, eller luft ud.

Skriv dine ønsker for det nye år på små sedler, og sæt det på dit pengetræ eller ønsketræ Nytårsaften omkring midnat.