Udgivet i

Clear your space- any space

Når jeg tager på tur, med overnatning (om det er på rejse som nu eller besøg hos venner og familie, og uanset hvor fantastisk rummet er jeg skal overnatte på, så laver jeg altid lige en mini space clearing inden jeg pakker ud, og den forløber oftest således:

1. Hvis det er muligt, åbner jeg et vindue og lufter ud  Der er intet som at fylde rummet med frisk luft… dels hæver du vibrationen i rummet, og så sover du bedre 

2. Så sprayer jeg med en af mine room sprays, i øjeblikket bruger jeg ‘Love’ eller ‘Sacred Space’ fra Findhorn Essences i Skotland. Som giver mig en øjeblikkelig følelse af at det nye værelse, er mit nye hjem. De kan købes i Danmark lige her

3. Hæ hæ… og i ekstreme tilfælde, hvis rummet er indrettet “helt forkert” (til mig), kan jeg faktisk godt finde på at flytte om på møblerne. Stiller dem naturligvis tilbage igen, når jeg forlader rummet. 

Alt er energi, og svinger på forskellige frekvenser, og udsender forskellige signaler og selvom du kun skal opholde dig et sted kort tid, så kan det have konsekvenser for din energi og vibration, hvis du opholder dig i rum som svinger på en lavere frekvens end den du kom med. Den kan i værste fald dræne dig. 

Så gør hvad du kan, for midlertidigt at gøre rummet ’til dit’