Slået op d.

Dit eget personlige Baguaområde – og hvorfor det er vigtigt at

Officielt er alle baguaområder lige vigtige.

Fordi de jo hver især er meget forskellige kraftcentre, og byder ind med hver deres unikke egenskaber, og sammen skaber de helhed i dig og dit hjem.

Uofficielt er Centret dog det vigtigste af områderne.

Centret er det midterste baguaområde og repræsenterer kernen i dig og din mentale, fysiske og spirituelle sundhed. Det er også det eneste område som er forbundet til alle de andre områder, som midteraksen på et cykelhjul.
Uden midteraksen ville egerne ikke være støttet, og man ville faktisk slet ik ku cykle.
En ustabil midterakse ville gøre cykelturen noget bumpet, ustabil, utryg og endda måske mere langsommelig end den behøver at være.

På samme måde kan Centret i dit liv, enten støtte dig, eller i værste fald “lægge dig ned” i modgang.
Et vel-indrettet center kan være en styrke i dit liv, og støtte dig i svære tider ved at du står stærkere fast i modgang, og ikke vælter så let omkuld.

Men udover Centret… Vidste du så at et af de 9 baguaområder er særligt vigtige for lige præcis dig?

Oftest er det faktisk det rum i huset der roder mest, eller det rum som vi har sværest ved at indrette. Det kan også vise sig at være det baguaområde du føler dig mest udfordret på.

Nogle af dine største udfordringer, og tematiker kan også afsløre hvilket Baguaområde der er dit helt særlige område. Har du fx svært ved at træde ind i spotlightet, kan det være anerkendelse og berømmelse som er dit særlige område, og som du skal holde særligt øje med.

Har du altid følt at du havde lav selvtillid, eller på andre måder ‘ik følt dig god nok’, så kan selvindsigt og visdom måske være dit helt særlige baguaområde, osv osv.

Helt konkret finder vi det ved hjælp af din fødselsdato.

Der er SÅ MEGET guld at hente via din fødselsdato!
Dit personlige baguaområde, dit særlige element som er ekstra godt for dig at have i dit hjem, din powerretning: dén retning som giver dig den bedste søvn, eller det mest effektive arbejdsflow osv osv.

Præcis hvordan du finder dit eget personlige Baguaområde, lærer jeg dig på Feng Shui Tour deluxe forløbet, og her lærer du selvfølgelig også hvordan du indretter det så det støtter dig bedst muligt.

Grunden til jeg er særligt optaget af vores personlige baguaområde, er fordi jeg tror på og har erfaret, at vi kan komme lettere igennem vores “livstemaer” og udfordringer, hvis vi husker at støtte, og aktivere dette område. Husker at holde det fri for rod (selvom det oftest er dér rodet lander), Indretter det med stærke symboler, og gode farver.
I det hele taget forvandler vores “problem område” til vores største force og hjælper, og bruger det aktivt i vores hverdag.

Jeg glæder mig sådan til at dele denne særlige viden med dig.

 

På forløbet lærer jeg dig selvfølgelig også hvordan du indretter dit center og alle de andre baguaområder.

 

Du finder mere om forløbet her:

 

Ønsker dig en smuk dag

Kærligst Isabella

Slået op d.

Læg hjem til en Feng Shui event

Kære du

Jeg ville være VILD med at lave en event hjemme hos dig, det er så meget mere inspirerende og hyggeligt, end ‘ude i byen’. Så har du lyst til at lære mere om Feng Shui, Altre, Space Clearing, Feng Shui numerologi, Baguakortet, eller noget helt 6. og har du lyst til samle ligesindede og skabe nogle hyggelige timer i dit eget hjem?

Så læg hjem til en af mine events.

 

Sådan foregår det:

 • Du bestemmer temaet for aftenen (inden for Feng Shui og Bevidst indretning selvfølgelig)
 • Du/vi vælger hvornår (dato, tid, hvor længe osv.)
 • Sammen inviterer vi de mennesker der kunne være interesseret i at deltage. Du inviterer måske dit netværk, og jeg inviterer via mit nyhedsbrev, og de sociale medier. Så du skal være frisk på at åbne dit hjem for andre Feng Shui passionistaer.
 • Du sørger for kaffe, the, vand, og evt. lidt lette snacks i form af frugt, og chokolade, eller hvad du kunne have lyst til at servere. (Jeg sørger for en lille overrakselse 😉 )
 • Din plads er naturligvis gratis, fordi du lægger hjem til eventen.

 

Forslag til temaer:

 • Mini baguakursus (Begynderniveau, du lærer at lægge baguakortet, og får indblik i de forskellige områder, og hvad man kan gøre for at booste dem)
 • Baguakortet advanced (Henvender sig til dem der allerede ved noget om Feng Shui og gerne vil dybere ned i baguakortet)
 • Room Sprays (vi laver personlige room sprays og lærer om de forskellige dufte, og hvilke baguaområder de er gode i)
 • Feng Shui numerologi (hvordan du bruger tallene i dit hjem, og i dine baguaområder)
 • Totemdyr og Dyresymbolik (hvordan vi kan bruge dyrene omkring os som vejvisere og meditation hvor vi finder vores totemdyr)
 • Baguaområde med fokus på 1 område (fx. kærlighedsområdet, helbredsområdet, karriereområdet, rigdomsområdet osv. du vælger 1 baguaområde, som vi dykker ned i, inkl øvelser til den indre feng shui)
 • Et rum (fx. Soveværelset, kontor, køkken osv. Vi går i dybden med dét ene rum, og hvad der er vigtigt i rummet set med Feng Shui øjne, og i forhold til baguaområderne det ligger i).
 • Business Feng Shui (fx. For dig som er selvstændig)
 • De Fem Elementer
 • Space Clearing
 • Altre
 • Find selv på et emne, som du synes kunne være spændende.

Lyder det som noget for dig, så send mig en mail på contact@isabellakreutzfeldt.com og så finder vi på noget spændende. Jeg er ligeglad hvor i landet/udlandet du bor (jeg kommer gerne, til Jylland, Fyn, Grønland, Frankrig osv.) mit eneste krav/ønske er at du har lyst til at åbne dit hjem og skabe nogle hyggelige rammer om en Feng Shui event, og at du har plads til minimum 8 personer.

 

Glæder mig til at høre fra dig og skabe en fantastisk event.

 

Kærligst Isabella

Slået op d.

Bagua reading – Hvilke budskaber har Kuan Yin til dig

Pick A card – Any card…

Jeg har længe haft lyst til at lave en Bagua reading, hvor jeg forener baguakortet med mine smukke Kuan Yin kort, for at se om de kan hjælpe dig lidt på vej, på den ene eller anden måde, på din rejse.

Vælg eet af de 9 kort… Du kan vælge det rent intuitivt, altså det kort som taler mest til dig ELLER du kan vælge det kort som ligger i det baguaområde/livsområde som du ønsker at få lidt afklaring på lige nu.

1= Rigdomsområdet
2= Anerkendelses området
3= Kærlighed og Parforhold
4= Familie og Helbred
5= Center/ balance
6= Børn og Kreativitet
7= Selvindsigt og Visdom
8= Karriere og Livsvej
9= Rejser og Hj. mennesker

 

 

 

Se herunder hvilket budskab der er gemt til dig bag kortet.

 

IMG_9116

Budskaber til:

1/Rigdomsområdet: “MAIDEN MAGU” – Have faith and keep growing!
Hvis det ser lidt kaotisk ud nu, så don’t worry, der er lys forude.
Maiden Magu står for Forår, healing og transformation, og hun beder dig om at have tillid til at vækst vil ske, selv når det ser aller sortest ud. Hun inviterer dig også til at udforske nye områder af dig selv, og kigge dine “skygger efter i sømmene” for det er her svaret findes.
Så prøv at læg mærke til hvad du går og siger om/dømmer hos andre. Det du dømmer hos andre, er i virkeligheden det der prøver at komme frem i dig selv, og det skal heales før at transformation og “rebirth” kan ske på dette område.

 

2/Anerkendelsesområdet: “MANY HANDS OF THE GODDESS” – Create!
Denne periode er gavnlig for at fokusere på flere opgaver af gangen. Lad din intuition og Kuan Yin gudie dig til at arbejde på dit projekt når du har energi på det, slip det og lav noget andet når du ikke har energi på det. Det er når du slipper det og laver noget andet, at kreativiteten vil blomstre, ideer vil opstå, og du vil føle dig genopladet og inspireret til at kaste dig over projektet igen.
Vær heller ikke bange for at slippe/ give afkald på opgaver som ikke føles rigtige lige nu. De vil højst sandsynligt komme tilbage igen på det helt rigtige tidspunkt, og i ny forbedret form.

Kuan Yin - Many hands of the Goddess

 

3/Kærlighed&parforhold: “BLOSSOMS OF THE SKY DANCER” – Let go!
Stop med at forcere noget, giv slip og lad det der skal blomstre, blomstre af sig selv. Du er i gang med at skabe noget vigtigt lige nu, og til det kræves der Yin power. Det er tid til at hengive sig til at ‘lade sig flyde med den universelle strøm’, overgive sig, være modtagende og at balancere ‘at gøre’ med ‘at være’. Vær nærværende, Vis din taknemmelighed, og vær bevidst om at du er en spirituel magnet, og hvad end du ønsker at manifestere, kan du! Kuan Yin inviterer dig yderligere til at danse, komme ned i kroppen, og blive modtagende overfor de universelle energier, og så det hele kan blomstre.

Kuan Yin - Blossoms of the sky dancer

 

4/Fam.&Helbred: “SWEEPING SISTER WILLOW”- Forgiveness=freedom.
For at opnå frihed på Familie eller helbreds området, er det tid til at tilgive, slippe og heale gamle sorger. At tilgive andre og dig selv, er vejen til en højere vibration, og det er tid til at slippe det som dræner dig. Tilgivelse er et powerfuldt spirituelt værktøj som hjælper dig til at slippe mennesker, steder, situationer, og minder som tager din power fra dig og hindrer din spirituelle vækst.
Tilgiv med oprigtighed og visdom, og vid at tilgivelse ikke er det samme som at tillade. Du er i gang med den vildeste spirituelle vækst og du har brug for din power og friheden.

Kuan Yin - Sweeping sister willow

 

5/Center&Balance: “THE LOTUS THRONE” – trust your own inner light!
Vid at du er divine <3 Det er oftest nemmere at se andres lys, og visdom, og det kan til tider være rigtigt at få hjælp og støtte fra andre spirituelle mestre, men nogle gange er det vigtigere at erkende at du selv har den viden der skal til for at komme videre. Dette kort er kommet til dig for at fortælle dig at din indre lærinde, vokser sig stærkere og stærkere, og at du har mere viden end du anerkender dig selv for. Du vil få aller mest ud af at lytte til og blive guidet af dit eget hjerte på dette tidspunkt.

Kuan Yin - The Lotus Throne

 

6/Børn&kreativitet: “DAUGHTER OF THE PHOENIX”-peace and authenticy
Du er et sted i livet, hvor din sjæl er klar til at sprede vingerne og flyve. Men inden den kan det, skal den først igennem en oprydnings og rense fase, hvor fysiske ting, gamle vaner, blokerede følelser og stagneret energi skal sættes fri. Det kan være svært, og hårdt at rydde ud i alt dette, men det er nødvendigt for din videre rejse. Skil dig af med alt det som ikke matcher det liv du gerne vil leve. Når oprydningsfasen er ovre, er der plads til at nye værdier, overbevisninger og talenter kan tages ind og du vil rejse dig som den strålende phoenix, klar til at indtage livet.

Kuan Yin - Daughter of the Phoenix

 

7/Selvindsigt&Visdom: “IVORY SWAN GODDESS” – Release!
Slip skyld, skam, dom og frygt for at du ikke er nok, så du kan slippe din skønhed fri, være mere dig, og lade din strålende guddommelige essens skinne ud på verden.

Kuan Yin - Ivory Swan Goddess

 

8/karriere&livsvej: “TO THE CELESTIAL MOUNTAIN” – ask for help!
Der er tidspunkter hvor guddommelig støtte er nødvendigt for at komme videre, og finde og manifestere sit livsformål. Denne støtte får man hvis man beder om den 🙂
Når vi beder om hjælp fra det guddommelige, er det vigtigt at vi beder om hjælp 3 gange. Følgende tekst er skrevet i den bog der følger med Kuan Yin kortene, og denne tekst anbefales at siges, hvis man gerne vil have hjælp på sin rejse mod sit livsformål: ” I call on those beings who love me unconditionally. I thank you for your clear guidance and assistance on this matter so that I may grow in my own spiritual mastery with peace, love and joy, of my own free will, so be it!
Har du et alter, eller hvis du har en lille spirituel figur, kan du sidde med den i hånden mens du siger det.

Kuan Yin - To the Celestial Mountain

 

9/Rejser&hj.mennesker: “MOTHER FIERCE” – you are safe and loved!
Giv dig selv lov til at Shine. Mange vil lade sig inspirere af din spirituelle rejse, men nogle gang, desværre, vil der være mennesker med lavere vibration som vil finde vej til dig og vil give negativ respons, fordi de føler sig Jaloux, usikre, vrede, og frygtfulde. Dette sker kun fordi disse responses skal heales, og dette gøres bedst ved at du fortsætter med at lade dig stråle og skinne. Dette vil have en healende effekt på både dig og andre.

 

Kuan Yin - Mother Fierce

 

Ihhhh jeg er helt spændt. Lad mig høre om budskaberne giver mening for dig.

Slået op d.

Bliv gravid med Feng Shui

Siden jeg blev gravid, har jeg haft lyst til at skrive dette blogindlæg. Feng Shui kan nemlig med stor fordel bruges, når man forsøger at blive gravid, og det er der alt for få, der er klar over, og det kunne bare gøre processen så meget nemmere for så mange.

Uanset hvad du ønsker at manifestere, så er Feng Shui et fantastisk værktøj at have med sig, fordi du bogstavlig talt klæder dig selv og dit hjem på, til at matche dine ønsker, og det bliver dermed meget nemmere at tiltrække.

SÅ når beslutningen er truffet, så er det bare med at booste efter alle kunstens regler, og det kan gøres på følgende måde…

Bliv gravid med Feng Shui – Step by Step:

Space Clearing: Uanset hvad jeg ønsker at manifestere, så starter jeg altid med en Space Clearing.
En Space Clearing er en dybdegående form for hovedrengøring, men på det energetiske plan. Det kan gøres på mange måder og med mange forskellige redskaber, men fælles er at du har en ‘rensedel’ hvor du fjerner alt gammelt “crap” på energiplan, altså alt det som ikke længere støtter dig og det du gerne vil manifestere. Og efterfølgende en ‘indvielsesdel’, hvor du fylder rummene med nye gode energier fx. gode intentioner omkring det du gerne vil manifestere, og symbolske ofringer i form af blomsterblade, stearinlys, roomsprays, og hvad du ellers har lyst til.

Personligt bruger jeg Californisk Hvid Salvie til rensedelen (kan købes her) og til indvielsesdelen bruger jeg de ting jeg har ved hånden, fx masser af blomsterblade som jeg kaster rundt på gulvet i hele huset – über alles, jo flere jo bedre – jeg tænder stearinlys i hvert rum, og sprayer med roomsprays, mens jeg holder intentionen for det jeg ønsker at manifestere.

 

Space Clearing

 

Altre: Altre er fantastiske til at manifestere sine ønsker med, og har du mod på det, kan du prøve at lave et lille fertilitets alter.
Vælg en plads til dit alter, et sikkert sted i dit hjem hvor du ser det hver dag, og hvor det er i sikkerhed for nysgerrige fingre og andet.
Vælg nu nogle ting som for dig symboliserer frugtbarhed, fertilitet, graviditet, familie osv. og som virkelig har stor betydning for dig. Placer det på din udvalgte plads, og lav en lille ceremoni, fokuser på det du ønsker, tænd et lys, og sid lidt og lad dig fylde op af den gode energi omkring alteret og dine gode intentioner. Gør dette dagligt.

Personligt: lagde jeg et ‘magic egg’ på mit hovedalter, og lavede en lille ceremoni. Derefter tog jeg mit æg og lavede en lille opstilling i Baguaområdet for Børn og Kreativitet, i vores tilfælde en del af soveværelset. Hver dag så jeg dette lille minialter (se billede længere nede) og samtidig gav jeg stadig mit ‘hovedalter’ daglig opmærksomhed.

 

Alter

 Mit daværende ‘hovedalter’

 

Baguaområde for Børn og Kreativitet: Er et af de bedste områder at booste, hvis du ønsker at blive gravid.
Vi er alle forskellige og kommer med hver vores bagage, så det kan være at du skal have fat i nogle af de andre Baguaområder også, men området for Børn og Kreativitet, er et rigtig godt sted at starte, og kun ved at give ekstra fokus der, har det indtil nu hjulpet alle de kvinder, jeg har arbejdet med, med at blive gravide. Så start der, og se hvad der sker.

 

baguakort sort ramme

 

Sådan finder du området: Stil dig i din hoveddør, så du kigger ind i dit hjem. Forestil dig nu at du spreder kortet ud så det følger yderevæggene på dit hjem, og inddel det i 9 lige store områder. Det midterste område ovre i højre side, er området for Børn og Kreativitet. Hvis du er en af de mange som ikke har et helt firkantet hus, så kan det være at dette område ligger udenfor i haven, eller inde hos naboen, og så vil der her være følelsen af op ad bakke. Men det er der stadig råd for.
Sådan booster du: Tjek området, er det opryddet, rent og pænt? Væk med alt det som ikke gør dig glad, og fyld nu rummet med små symboler for fertilitet. Det kan være æggeformet ting, fjer, dyresymboler, engle eller frugtbarhedsgudinder, ting lavet af børn, billeder af børn, friske blomster og planter, og hvad der ellers for dig symboliserer frugtbarhed, fertilitet, og graviditet.

 

tofuglemedæg

 Mit bud på en lille opstilling som støtter ønsket om graviditet.
Her er det kun din fantasi og smag der sætter grænser.

 

Indre Feng Shui: Det spændende ved Feng Shui er, at når du begynder at arbejde på det ydre plan, vil der ske noget på det indre plan (og omvendt). Så når du begynder at booste fx området for Børn og Kreativitet, så vil du med stor sandsynlighed begynde at få små beskeder fra Universet. Den besked jeg fik var at opsøge en akupunktør og få styr på den indre 5 element balance. Jeg valgte, trods nåleskræk, at kontakte en skøn akupunktør i mit netværk, Catrine, som viste sig at have stor erfaring med “graviditets akupunktur” og hun har hjulpet rigtig mange kvinder med at blive gravid. Jeg valgte at få akupunktur for min indre 5 element balance, da det var det der var min besked, men fornemmer du at “graviditets akupunktur” kunne være noget for dig kan du finde Catrine her
En kvinde jeg kender fik besked på, at hun dagligt skulle gå ud og stille sig i sin have med bare tæer i græsset, og connecte med Moder Jord.
En anden kvinde, fik besked på at hun skulle lægge kosten om og opsøgte derfor en kostvejleder med erfaring i at skræddersy kostprogrammer til kvinder som ønsker at blive gravide.

Det er som du kan se vidt forskellige beskeder der kommer, og måske er det noget helt fjerde, der kommer til dig? Det vigtigste er at du lytter til beskederne og derefter tør handle på dem.

Uanset om du er i gang med et fertilitets forløb, er i gang på naturlig vis eller bare pt. går og leger med tanken om familieforøgelse, så kan Feng Shui være en kæmpe støtte, og jeg håber at du har fået inspiration til at lege lidt med det selv.

 

Rigtig god fornøjelse – jeg håber du vil dele med mig hvordan det går

Slået op d.

Feng Shui Planter – den gode, den onde og den grusomme

Lad mig starte med at slå fast at planter i Feng Shui er en god ting! De giver liv, vitalitet, symboliserer vækst og er rigtig godt for indeklimaet.

Når det så er sagt så kan vi i Feng Shui, inddele planter i 3 grupper, lad os kalde dem: “den gode”, “den onde” og “den grusomme”.

Vi kigger nemlig ikke kun på at det er en plante, som giver liv osv. men også på hvilken vibration den udsender.

Den gode Feng Shui plante: Er den “venlige”, frodige plante, med bløde blade, og gerne rundende former. Det betyder ikke at plantens blade ikke må være aflange og gå ned i en spids, men den gode Feng Shui plante, stikker dig ikke, men bøjer i stedet af når du rammer den. De fleste planter hører under den gode kategori, og kan bruges i alle Baguaområder i dit hjem. Planter med smukke farverige blomster kan endda bruges bevidst til at booste de forskellige Baguaområder. Silkeblomster og andre kunstige planter og blomster betragtes også som god Feng Shui, og er gode at bruge i de rum hvor andre planter har svært ved at overleve.

 

dengodeplante

 

Den onde Feng Shui plante: Er den som signalerer “gå væk”, den som man fysisk har risiko for at stikke sig på når man at vander den. Planter hvis blade er stive, spidse, har torne og pigge, og som absolut ikke flytter sig når du går forbi, men gerne borer sig ind i din arm. Disse planter findes desværre i rigtig mange hjem. De er oftest købt fordi de er nemme at holde, og sjældent fordi man synes de er kønne.
Er du en af dem der virkelig elsker dine stikkende planter, og rifterne på armene, så synes jeg du skal beholde dem. Men vær opmærksom på at de stadig udsender en “gå væk” energi, og kan have indflydelse på det baguaområde den står i.

 

den ondeplante

 

Den grusomme Feng Shui plante: Er ganske enkelt døde, som i visne, og forsømte planter. Man kan li’som se det på dem, de orker ikke mere, og trænger til noget omsorg, eller at komme ud af deres elendighed. Dine vindueskarme er ikke et plantehospital, og planter i denne gruppe, gør intet godt for dig og dit hjem. Her må jeg dog lige understrege, at en orkide som ikke lige er i blomst, ikke hører ind under denne kategori. Jeg hører om mange som smider en sund, og ellers smuk orkide ud, når den er afblomstret, fordi de synes den ser så trist ud… Er du en af dem, så køb evt. nogle kunstige orkide hoveder, som kan sidde på planten mens du venter på at den blomstrer igen eller vælg en anden plante som passer bedre til dig.

dead plant with dry leaves closeup isolated on white

Så når du næste gang står og skal vælge en plante, så spørg dig selv: Hvis det her var min bordherre til en festlig begivenhed, ville jeg så have en fantastisk aften? Ville samtalen flyde nemt, og være hyggelig, eller ville det være en aften med spydige, stikkende kommentarer, eller måske helt død og nærmest tyngende.

Tag et kig rundt i dit hjem, og vurder om du omgiver dig med god plante Feng Shui, eller om det er tid til en upgrade. Skil dig af med dem der hører under de 2 sidste grupper, og dem du ikke bryder dig om. Og invester så i nogle lækre, frodige, venlige planter som gør dig glad at kigge på.

 

God fornøjelse

 

Se også her Nasa’s liste over de planter som er aller bedst for dit indeklima http://da.wikipedia.org/wiki/Luftrensende_jord_og_planter

Slået op d.

Feng Shui øvelse – Hvad siger du om dit hjem og hvad siger det om dig

En del af Feng Shui filosofien handler om at dit hjem afspejler dig og dit liv, og ved at ændre noget i det fysiske rum, kan vi forandre vores liv.

Den Feng Shui øvelse jeg vil præsentere dig for, er en af mine yndlings. Det er min egen personlige øvelse, som for mig har været den vildeste øjenåbner de gange jeg har eksperimenteret med den… første gang for nogle år siden, men senest i sidste uge, og den afslører stadig SÅ MEGET om mig, mit hjem og mit liv og hvordan det hele hænger sammen.

Lad os se om den kan gøre noget for dig.

Det er en 3 delt øvelse og går i al sin enkelthed ud på at sætte ord på dine omgivelser. Ubevidst tænker og siger vi rigtig mange ting om vores hjem, hver dag, og der er intet mindre end GULD, at hente i de ting vi siger. For det du siger om dit hjem, siger du faktisk om dig selv og dit liv.

Feng Shui øvelse:
Du skal bruge: blok, kuglepind, og baguakort (find baguakort her)

Step 1:
Stil dig i din entre, og noter nu i din blok, stikord om de følelser, tanker og meninger der kommer op, omkring det rum:
feks: Imødekommende, lækkert rum, emmer af kvalitet, skønne detaljer og rummeligt osv… ELLER
feks: kedelig, neutral, smal, uudnyttet potentiale, rodet, “mangler noget” osv…

Der er ikke nogle forkerte ord, det der kommer til dig er det rigtige, så tænk ikke så meget over de ord du får lyst til at skrive, bare skriv dem.

Gå nu rundt og gør det samme i alle de andre rum. Er I flere der bor sammen, kan det være interessant at få de andres ord på, men start med dine, for det er dem der afslører noget om dig.

Step 2:
Når du har noteret dine stikord til alle rum, inddeler du dit hjem i baguakortets 9 livsområder. Det giver dig et overblik over hvilke livsområder, der ligger i hvilke rum af dit hjem.

Step 3:
Erstat nu hjemmets rum med baguakortets livsområder og se hvilke aha oplevelser du får.

Da jeg ubevidst lavede denne øvelse for første gang i 2009, stod jeg i min entre og tænkte at det var dog den mest triste, og neutrale, og kedelige entre, og jeg ville så gerne booste den og transformere den til et rum som jeg ville elske at komme hjem til hver dag, og ville elske hvert et element i det rum.

SONY DSC

Min entre ligger i baguaområdet for karriere og livsvej og på daværende tidspunkt, var jeg i et job som jeg fandt: kedeligt, det gjorde mig trist, og jeg følte ikke at JEG og mine kvalifikationer blev set i det job, altså jeg følte mig en smule neutral… og jeg ønskede rent faktisk at skabe en karriere, som jeg ville elske at stå op til, og virkelig brænde for det jeg lavede og gøre en forskel.
Jeg forvandlede lige så stille min kedelige entre, til et fantastisk rum… malede, investerede i nyt toplækkert gulvtæppe (Jeps, jeg er en af dem som kan sige at de ÆLSKER deres gulvtæppe), yndlingsknager, stort smukt guldspejl, yndlings buddha og jævnligt friske blomster og lys.

Med andre ord, jeg forvandlede rummet, og derefter forvandlede min karriere sig.

 

SONY DSC

God fornøjelse med øvelsen, del endelig med mig, hvad du opdager af spændende ting.

 

Har du lyst til at lære mere om, hvad der så er rigtig godt at få ind i de forskellige baguaområder, så afholder jeg event på tirsdag d. 5 maj, se mere her

Slået op d.

Feng Shui numerologi: Tallet 8 = Rigdom og Velstand

I dag er det d. 8 og i Feng Shui Numerologi er 8, tallet for rigdom og velstand.

Det er i dag derfor ekstra powerfuldt at booste dine indre og ydre omgivelser, hvis du ønsker mere overflod og rigdom i dit liv, fordi dagen i dag, vibrerer på denne abundance frekvens.

Du kan vælge at booste det ydre ved at:

Give lidt opmærksomhed til dit rigdomsområde i hjemmet (Find dit rigdomsområde her)

Placere noget værdifuldt/blomstrende/frodigt i rigdomshjørnerne i alle dine rum, set fra døren ind til rummet.

Lege med tallet 8 (enten tallet eller 8 stk af noget)

Give dig selv noget som gør dig glad i låget.

Eller det indre ved at:

Besøge steder som er lækre og emmer af god kvalitet og forkælelse

Have fokus på hvad du siger til dig selv om din økonomi…og (især) i dag skifte det ud med positive rigdoms affirmationer resten af dagen.

citatpenge

Vælg et eller flere af ovenstående eksempler, eller find selv på andet som du mener kunne hæve din indre eller ydre velstandstermostat og læg mærke til hvad der sker. Del rigtig gerne hvad du finder på, og hvilke resultater det giver lige her

Kærligst Isabella

 

Billederne brugt i dette indlæg er taget fra pinterest, du finder dem og mange flere lige her

Slået op d.

Feng-fluenza og OPgraderings syge

I Feng Shui anbefaler man at du kun kaster dig ud i at booste 1 max 2 baguaområder/rum af gangen, og stille og roligt, tage et skridt af gangen, ellers kommer der for meget gang i energierne, og det kan være svært at holde styr på, hvilke ændringer der bringer det gode med, og hvilke der ikke gør, og hvor der evt. skal justeres.

Det har jeg altid haft lidt svært ved at overholde… Ikke den med et område af gangen, for den er super vigtig, men den med at tage det stille og roligt, og et skridt af gangen…puuuh den er svær…

Jeg starter altid ud med bare at ville tage et lille skridt… men en af mine gaver er at se storheden og det fulde potentiale i både hjem og mennesker, så når jeg som i søndags står i mit køkken, og intentionen er bare at male, så kan jeg jo se at det der vil give det lækreste resultat, er at hive den 40 år gamle vægbeklædning af væggene, som vi indtil nu bare har malet oven på, og fuldspartle væggene, så de får det rå look som vi så godt kan lide.

Jeg tænkte at det var en simpel opgave, lige til at gå til, men pludselig begyndte stykker af væggen, at drysse ned omkring ørerne på mig. Og det har den faktisk gjort i alle de rum vi har opgraderet, og HVER GANG har jeg efter et par dage, lagt mig med influenza, lungbetændelse, seneskedehindebetændelse i benet og meget andet.

Og også denne gang har jeg fået tiltrukket mig en omgang feng-fluenza og OPgraderings syge, som jeg godt kan lide at kalde det, for det er præcis hvad det er.

Når du ændrer noget så markant, i dit fysiske rum, så VIL det kunne mærkes i det indre…nogle gange…for det er ikke altid at man behøver at blive syg. Nogle af mine klienter er blevet det, når de arbejder med bestemte rum, andre ikke, og nogle når de har kastet sig ud i nogle store projekter, andre ikke.

Så det er ikke fordi at du behøver at blive syg, næste gang du ændrer noget, og du skal endelig ikke frygte at springe ud i nogle af de store projekter. Nogle gange er det bare sådanne opgraderinger der skal til, for at rummet bliver rigtig godt, og gør os fuldstændig glad i låget, men det kan være at du rammes af Opgraderings sygen, og så er det bare at være i det, giv dig selv ro og vid at dine indre energier arbejder på højtryk for at matche det du er ved at skabe i det ydre, og sygdommen bare er et tegn på at der sker noget.

 

Så her fra sygesengen, vil jeg bare heppe på dig, når du laver dine ændringer, og bliver du syg er det okay, og gør du ikke, er det også okay- All is really well! men hvis du vil undgå at blive ramt af OPgraderings sygen, så er vejen frem, at tage et område af gangen, og hellere dele opgaven ud på flere dage, end at gøre det hele på kort tid.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Slået op d.

Pynt til jul ‘the bagua way’

For nogle år siden fik jeg den geniale(!) ide at pynte til jul efter bagua kortet. For på den måde ikke bare at pynte til jul tilfældigt men at placere pynten der, hvor det giver mest mening, i forhold til den symbolske betydning pynten har for mig – Det er super sjovt og jeg har gjort det siden 


Helt konkret tager jeg mit julepynt op, kigger på det og mærker hvilken følelse jeg får… Er det farven der gør mig glad i låget, er det formen eller er det måske historien bag der har en afgørende betydning.
Fx. Hænger jeg mine stjerner og røde julekugler i området for anerkendelse og berømmelse. Arvejulepynten fra min farmor kommer op i området for familie eller rigdom og velstand, den skønne nissegris som næsten har tabt hovedet (patina ;)) men som jeg fik på min aller første juleweekend med spejderne som 7 årig, kommer op i hjælpsomme venner.

Nu skal Baguakortet ikke diktere noget som helst, se det som inspiration, og når nu vi alligevel pynter til jul, hvilket uden tvivl vil booste dine områder alligevel, hvorfor så ikke gøre det med den samme bevidsthed som når vi indretter vores hjem.

 
Jeg er i hvert fald helt pjattet med at pynte til jul på den måde, og håber du har lyst til at være med.

 

Sådan gør du:

Stemningen skal være god: din yndlings musik/juleskive spiller, guf og drikkelse er klar til pauserne (eller til når du er færdig og det hele skal nydes)

 

Baguakortet: Inddel nu dit hjem i de 9 baguaområder (husk at det både gælder hjemmet som helhed, men også rummene individuelt, grundplanen, reoler, hylder, billeder osv.) Og kast dig så ud i oppyntningens kunst a la feng shui:o)

 

baguakort sort ramme

Inspiration til boostning af områderne:

Rigdom/Velstand: Pynt med ting i den lilla og grønne farveskala og guld, ønskelister, planter, juletræ med pynt og gaver under (symbolisere vækst og overflod), pynt med affektionsværdi, fyld krukkerne i køkkenet med en masse lækre julegodter.

 

Anerkendelse/Berømmelse: Pynt i den røde farveskala, Stjerner, juletræer, flag, lys (kæder, lanterner, dekorationer med levende lys osv.).

 

Kærlighed/Parforhold: Hjerter, parvise ting: nissepar, englepar, turtelduer, svaner osv. pynt i farverne lyserøde, hvide, røde, gule, mistelten,

 

Helbred/Familie: Pakkekalender (jeg har en som min mormor lavede til min aller første jul, den kunne både placeres her, eller i området for rigdom og velstand), julesokker, julekalender, julekort fra familien og de nærmeste venner, pynt familien har været fælles om at lave.

 

Center: Skal helst holdes roligt og fri for alt for meget julepynt. For meget pynt, giver uro i det indre, og vil give dig en stressede og mindre fredfyldt jul.

 

Kreativitet/Børn: Julekalendere, børn/børnebørn/niecer/nevøer/kusiner/fætres kreative juleting: lerdekorationer, tegninger, pynt, osv. eller dine egne kreative julepåfund.

 

Selvindsigt/Visdom: de 3 vise mænd, nisser, engle, julemanden, giv din Buddha nissehue på, pynt i grønne og blå farver.

 

Karriere/Livsformål: pynt i mørke farver, pynt med blanke overflader, asymmetriske former, stjerner, hjerter (hvis du har fundet din passion eller ønsker at finde den:o)),

 

Hjælpsomme mennesker/Rejser: engle, religiøse figurer som madonnaer, krybbespil, nisser, julepostkort fra venner, bekendte, og forretningsforbindelser. Julepynt du har købt eller fået fra udlandet, guirlander,

 

 

Rigtig god fornøjelse og glædelig jul

 

Slået op d.

Kort introduktion til Feng Shui og Essential Living

Feng shui er en kinesisk indretningsfilosofi som tager udgangspunkt i at alt er levende, og at de ting du omgiver dig med i det ydre, er en afspejling af dig og det der sker i dit indre.

Og når du ved det kan du begynde at aflæse dit hjem, og se hvor splinterne sidder, “fjerne” dem og indrette dig bevidst efter- og skabe det liv du drømmer om- Via dit hjem 

Følgende redskaber er powerfulde feng shui redskaber og er gode at have ved hånden når du gerne vil forskønne dit hjem og forandre dit liv:

Baguakortet: Dit personlige skattekort, inddeler dit hjem i 9 lige store felter, som hver repræsenterer et livsområde også kaldet baguaområder:
Kærlighed, Karriere, Helbred, Anerkendelse osv. (se billede)
Det lægges ved at du stiller dig i hoveddøren ind til dit hjem og ligesom forestiller dig at du tegner en streg langs ydrevæggene af dit hjem, så det bliver en firkant. Derefter inddeles den i 9 lige store områder som vist på billedet.

baguakort sort ramme

I 9 ud 10 tilfælde afslører baguakortet at de livsområder som ikke fungerer helt optimalt, også er det fysiske rum i hjemmet, som du ikke er helt tilfreds med- Interessant! 

Et andet vigtigt værktøj, som jeg selv er helt pjattet med at bruge i indretningen, er de 5 elementer:
Alle fysiske ting som du har i dit hjem (og er omkring dig) er tilknyttet et eller flere af elementerne; Ild, Jord, Metal, Vand, og Træ.
Ild er f.eks. røde farver, trekantede former, levende lys, og dyr.
Jord er gule og brune farver, firkantede former, ler, keramik, og sand.
Metal er hvide og pastel farver, runde og ovale former, guld, sølv, og metaller.
Vand er sort og mørke farver, assymmetriske former, spejle, glas og vand.
Træ er grønne og blå farver, lodrette former, søjler, planter, og blomster.
Ved at skabe balance i elementerne, dvs. have lidt af det hele, skaber du også balance i dine rum og dit liv.

Yin Yangbalancen: 2 essenser, som hver repræsenterer 2 forskellige sider: Feminine/maskuline, Bløde/hårde, måne/sol, mørke/lys, kulde/varme osv.

I indretningen bruges de 2 essenser sammen med de 5 elementer til at skabe balance, i rummet.

Feng shui er arbejde med energi, og bevidst indretning af rum, og der er selvfølgelig flere værktøjer, men disse 3 er helt uundværlige.

Essential Living by Isabella Kreutzfeldt, er mit eget indretningskoncept, som forener feng shui magien, med indretningsværktøjer fra min baggrund som dekoratør, indretningskonsulent og sælger i møbelbranchen.
Samt et mindset om at vi kan skabe lige præcis det liv vi drømmer om, ved hjælp af bevidstheden om, hvad vi fortæller os selv med de ting vi omgiver os med- og derefter opgraderer (hvis det er det vi ønsker). Rejsen skal være nydelsesfuld og kærlig og i Essential Living er der ingen pligt, skyld og skam! Kun kærlige personlige tiltag der matcher vores storhed

Læs meget mere om mig, Feng Shui og Essential Living på www.isabellakreutzfeldt.com