Slået op d.

Dit eget personlige Baguaområde – og hvorfor det er vigtigt at

Officielt er alle baguaområder lige vigtige.

Fordi de jo hver især er meget forskellige kraftcentre, og byder ind med hver deres unikke egenskaber, og sammen skaber de helhed i dig og dit hjem.

Uofficielt er Centret dog det vigtigste af områderne.

Centret er det midterste baguaområde og repræsenterer kernen i dig og din mentale, fysiske og spirituelle sundhed. Det er også det eneste område som er forbundet til alle de andre områder, som midteraksen på et cykelhjul.
Uden midteraksen ville egerne ikke være støttet, og man ville faktisk slet ik ku cykle.
En ustabil midterakse ville gøre cykelturen noget bumpet, ustabil, utryg og endda måske mere langsommelig end den behøver at være.

På samme måde kan Centret i dit liv, enten støtte dig, eller i værste fald “lægge dig ned” i modgang.
Et vel-indrettet center kan være en styrke i dit liv, og støtte dig i svære tider ved at du står stærkere fast i modgang, og ikke vælter så let omkuld.

Men udover Centret… Vidste du så at et af de 9 baguaområder er særligt vigtige for lige præcis dig?

Oftest er det faktisk det rum i huset der roder mest, eller det rum som vi har sværest ved at indrette. Det kan også vise sig at være det baguaområde du føler dig mest udfordret på.

Nogle af dine største udfordringer, og tematiker kan også afsløre hvilket Baguaområde der er dit helt særlige område. Har du fx svært ved at træde ind i spotlightet, kan det være anerkendelse og berømmelse som er dit særlige område, og som du skal holde særligt øje med.

Har du altid følt at du havde lav selvtillid, eller på andre måder ‘ik følt dig god nok’, så kan selvindsigt og visdom måske være dit helt særlige baguaområde, osv osv.

Helt konkret finder vi det ved hjælp af din fødselsdato.

Der er SÅ MEGET guld at hente via din fødselsdato!
Dit personlige baguaområde, dit særlige element som er ekstra godt for dig at have i dit hjem, din powerretning: dén retning som giver dig den bedste søvn, eller det mest effektive arbejdsflow osv osv.

Præcis hvordan du finder dit eget personlige Baguaområde, lærer jeg dig på Feng Shui Tour deluxe forløbet, og her lærer du selvfølgelig også hvordan du indretter det så det støtter dig bedst muligt.

Grunden til jeg er særligt optaget af vores personlige baguaområde, er fordi jeg tror på og har erfaret, at vi kan komme lettere igennem vores “livstemaer” og udfordringer, hvis vi husker at støtte, og aktivere dette område. Husker at holde det fri for rod (selvom det oftest er dér rodet lander), Indretter det med stærke symboler, og gode farver.
I det hele taget forvandler vores “problem område” til vores største force og hjælper, og bruger det aktivt i vores hverdag.

Jeg glæder mig sådan til at dele denne særlige viden med dig.

 

På forløbet lærer jeg dig selvfølgelig også hvordan du indretter dit center og alle de andre baguaområder.

 

Du finder mere om forløbet her:

 

Ønsker dig en smuk dag

Kærligst Isabella

Slået op d.

Læg hjem til en Feng Shui event

Kære du

Jeg ville være VILD med at lave en event hjemme hos dig, det er så meget mere inspirerende og hyggeligt, end ‘ude i byen’. Så har du lyst til at lære mere om Feng Shui, Altre, Space Clearing, Feng Shui numerologi, Baguakortet, eller noget helt 6. og har du lyst til samle ligesindede og skabe nogle hyggelige timer i dit eget hjem?

Så læg hjem til en af mine events.

 

Sådan foregår det:

 • Du bestemmer temaet for aftenen (inden for Feng Shui og Bevidst indretning selvfølgelig)
 • Du/vi vælger hvornår (dato, tid, hvor længe osv.)
 • Sammen inviterer vi de mennesker der kunne være interesseret i at deltage. Du inviterer måske dit netværk, og jeg inviterer via mit nyhedsbrev, og de sociale medier. Så du skal være frisk på at åbne dit hjem for andre Feng Shui passionistaer.
 • Du sørger for kaffe, the, vand, og evt. lidt lette snacks i form af frugt, og chokolade, eller hvad du kunne have lyst til at servere. (Jeg sørger for en lille overrakselse 😉 )
 • Din plads er naturligvis gratis, fordi du lægger hjem til eventen.

 

Forslag til temaer:

 • Mini baguakursus (Begynderniveau, du lærer at lægge baguakortet, og får indblik i de forskellige områder, og hvad man kan gøre for at booste dem)
 • Baguakortet advanced (Henvender sig til dem der allerede ved noget om Feng Shui og gerne vil dybere ned i baguakortet)
 • Room Sprays (vi laver personlige room sprays og lærer om de forskellige dufte, og hvilke baguaområder de er gode i)
 • Feng Shui numerologi (hvordan du bruger tallene i dit hjem, og i dine baguaområder)
 • Totemdyr og Dyresymbolik (hvordan vi kan bruge dyrene omkring os som vejvisere og meditation hvor vi finder vores totemdyr)
 • Baguaområde med fokus på 1 område (fx. kærlighedsområdet, helbredsområdet, karriereområdet, rigdomsområdet osv. du vælger 1 baguaområde, som vi dykker ned i, inkl øvelser til den indre feng shui)
 • Et rum (fx. Soveværelset, kontor, køkken osv. Vi går i dybden med dét ene rum, og hvad der er vigtigt i rummet set med Feng Shui øjne, og i forhold til baguaområderne det ligger i).
 • Business Feng Shui (fx. For dig som er selvstændig)
 • De Fem Elementer
 • Space Clearing
 • Altre
 • Find selv på et emne, som du synes kunne være spændende.

Lyder det som noget for dig, så send mig en mail på contact@isabellakreutzfeldt.com og så finder vi på noget spændende. Jeg er ligeglad hvor i landet/udlandet du bor (jeg kommer gerne, til Jylland, Fyn, Grønland, Frankrig osv.) mit eneste krav/ønske er at du har lyst til at åbne dit hjem og skabe nogle hyggelige rammer om en Feng Shui event, og at du har plads til minimum 8 personer.

 

Glæder mig til at høre fra dig og skabe en fantastisk event.

 

Kærligst Isabella

Slået op d.

Sommertilbud – Feng Shui og Space Clearing session

Jeg stopper med at tilbyde 1:1 sessioner fra d. 15 september 2017, for at fokusere på at undervise. Og jeg har lyst til at slutte af med et lille sommertilbud og tilbyde dig min populære “kombi-session” til en MEGET attraktiv pris.

Feng Shui OG Space Clearing session for

 

Kun 2500kr*

(Normalpris 7000kr)

 

Du får:

 • Live session med mig hos dig, i op til 4 timer.
 • Space Clearing med Hvid Salvie og dine egne powerfulde symboler. Du er med hele vejen og bliver samtidig instrueret i hvordan, så du efterfølgende kan gøre det selv.
 • Indtegnet baguakortet på en plantegning over dit hjem og gennemgået alle rum, hjørner og afkroge med Feng Shui brillerne på.
 • Overblik over ‘what to do’ i dit hjem for at skabe god energi og god Feng Shui og tiltrække det du ønsker dig. Vi skriver ned under vejs, så du altid kan vende tilbage og se hvad vi talte om, i takt med at du laver dine ændringer.

Alt dette (og alt det ubeskrivelige der sker når man arbejder med energi) for kun 2500kr*

 

Denne session er til dig der:

 • Ikke føler dig helt hjemme i dit hjem.
 • Føler der mangler noget, men ved ik helt hvad.
 • Gerne vil skabe mere magi i dit liv og manifestere det du går og drømmer om.
 • Føler dit hjem trænger til en opgradering og gerne vil have ny inspiration og een at sparre med.
 • Føler dig udfordret på et af livets områder som helbred, kærlighed, karriere osv. og har lyst til at prøve noget nyt for at komme på rette kurs.
 • Vil lære mere om Feng Shui og hvordan du kan bruge principperne i dit hjem og liv.
 • Vil lære mere om Space Clearing og lære at gøre det selv.

Lyder dette som noget for dig, så send mig en mail på contact@isabellakreutzfeldt.com inden 28 juli 2017, og så finder vi en dag 🙂

Glæder mig til at høre fra dig

Kærligst Isabella

 

*Det med småt:

 • Kørsel og evt parkeringsudgifter er ikke inkluderet i tilbuddet. Kilometer prisen regnes udfra statens sats.
 • Tilbuddet gælder uanset hvor i landet/udlandet du bor.
 • Tilbuddet gælder også virksomheder, dog pålægges der moms oveni prisen.
 • Tilbuddet udløber 28 juli 2017, men sessionen kan bookes frem til d. 15 september 2017.
Slået op d.

Space Clearing Workshop

Space Clearing Workshop


Space Clearing er en vigtigt og powerfuldt middel, når vi arbejder bevidst med, og prøver at skabe god energi i vores hjem, og på denne workshop kan du lære at gøre det selv.

Du lærer om alt fra de indledende forberedelser, rensningen og indvielsen af dine rum, den vigtige afsluttende del, samt hvordan du laver ceremoni altre og Room Sprays.

 

Så har du lyst til at:

 • Lære hvordan du laver dine egne Space Clearing Ceremonier?
 • Få viden om forskellige typer af ceremonier, du kan lave, afhængig af hvor meget tid du har, og hvornår på året du laver dem?
 • Blive guidet i at lave dine egne personlige altre?
 • Lære hvordan du laver Room Sprays med krystaller og æteriske olier, og få 1 spray med hjem, specielt designet til dig og dine egne ceremonier?
 • Høre om og lærer hands-on at bruge en række Space Clearing redskaber som trommen, syngeskålen, klokken, palo santo, Hvid Salvie og Smudge fjer (mm.) Og lærer hvornår du kan bruge hvad, og i hvilken rækkefølge?
 • Få svar på alle dine Space Clearing og Altre spørgsmål?
 • Være sammen med andre skønne mennesker, og nyde lækkerier til ganen, mens du lærer alt dette?

Så spring med på denne Space Clearing workshop, og få ovenstående og meget mere.

 

Workshop detaljer:

Hvornår: 28 maj 2017 kl. 10-15

Hvor: Villa Wilder, Wildersgade 55, 1408 København K

Pris: 1250kr
(Inkluderer 5 hyggelige timer, frokost og forplejning henover dagen, masser af info og hands-on læren om Space Clearing ceremonier, Altre, samt 1 stk personlig Room Spray lige til at tage hjem og bruge i dine egne ceremonier)

Reservér din plads på contact@isabellakreutzfeldt.com, din plads er sikret når beløbet er modtaget. Der er begrænset pladser, så vent ik for længe.

 

Jeg glæder mig super meget til at se dig, og til at dele min viden om og passion for Space Clearing med dig.

 

 

Kærligst Isabella

 

Slået op d.

Nytårs Space Clearing Event

Space Clearing er en vigtig del når vi arbejder bevidst med- og prøver at skabe god energi i – vores hjem, og især omkring Nytår kan det være godt givet ud, at svinge det hvide salvie bundt, så du og dit hjem bliver klædt ordentligt på med gode, rene energier, og stærke intentioner for det kommende år.

Har du lyst til:

 

 • At lære hvordan du laver en Space Clearing, fra de indledende forberedelser, rensningen og indvielsen af dine rum, og den vigtige afsluttende del?
 • At blive guidet i hvordan du laver dit Space Clearing Alter?
 • At få indsigt i og afprøve alle de forskellige redskaber man kan bruge til sin Space Clearing, og hvad de hver især er gode til, så du kan vælge dem der er helt rigtige for dig?
 • At sige ordentligt farvel til det gamle år, og goddag til det nye, med en reflekterende og powerfuld Feng Shui øvelse.
 • At lære 2 (lidt skøre men yderst effektive) Feng Shui Nytårs ritualer, som øger pengeflowet i det nye år.
 • At få svar på dine Space Clearing spørgsmål?
 • At være sammen med andre skønne mennesker, og nyde lækkerier til ganen, mens du lærer alt dette?
Så spring med på denne Live Event, og få ovenstående og meget mere.
Event Detaljer:
 • Hvornår: 28 december, kl. 13-17
 • Hvor: Anne-Marie Fænøe, Højstens Boulevard nr. 3, 2605 Brøndby,
  Det foregår privat, så der er begrænset antal pladser, så det er først til mølle.
 • Pris: 350kr (inkluderer 4 hyggelige timer, med masser af info og hands on læren af Space Clearing, let forplejning, og en top lækker hemmelighed sponsoreret af Greve Vinkompagni :))
Reserver din plads på contact@isabellakreutzfeldt.com, din plads er sikret når beløbet er modtaget.
Glæder mig super meget til at se dig, og dele min viden og passion for Space Clearing med dig <3
Kærligst Isabella
Ps. Der bliver selvfølgelig også mulighed for at købe Feng Shui krystaller og Hvid Salvie på dagen, så kontanter eller mobile pay er godt at have.
Slået op d.

Bliv gravid med Feng Shui

Siden jeg blev gravid, har jeg haft lyst til at skrive dette blogindlæg. Feng Shui kan nemlig med stor fordel bruges, når man forsøger at blive gravid, og det er der alt for få, der er klar over, og det kunne bare gøre processen så meget nemmere for så mange.

Uanset hvad du ønsker at manifestere, så er Feng Shui et fantastisk værktøj at have med sig, fordi du bogstavlig talt klæder dig selv og dit hjem på, til at matche dine ønsker, og det bliver dermed meget nemmere at tiltrække.

SÅ når beslutningen er truffet, så er det bare med at booste efter alle kunstens regler, og det kan gøres på følgende måde…

Bliv gravid med Feng Shui – Step by Step:

Space Clearing: Uanset hvad jeg ønsker at manifestere, så starter jeg altid med en Space Clearing.
En Space Clearing er en dybdegående form for hovedrengøring, men på det energetiske plan. Det kan gøres på mange måder og med mange forskellige redskaber, men fælles er at du har en ‘rensedel’ hvor du fjerner alt gammelt “crap” på energiplan, altså alt det som ikke længere støtter dig og det du gerne vil manifestere. Og efterfølgende en ‘indvielsesdel’, hvor du fylder rummene med nye gode energier fx. gode intentioner omkring det du gerne vil manifestere, og symbolske ofringer i form af blomsterblade, stearinlys, roomsprays, og hvad du ellers har lyst til.

Personligt bruger jeg Californisk Hvid Salvie til rensedelen (kan købes her) og til indvielsesdelen bruger jeg de ting jeg har ved hånden, fx masser af blomsterblade som jeg kaster rundt på gulvet i hele huset – über alles, jo flere jo bedre – jeg tænder stearinlys i hvert rum, og sprayer med roomsprays, mens jeg holder intentionen for det jeg ønsker at manifestere.

 

Space Clearing

 

Altre: Altre er fantastiske til at manifestere sine ønsker med, og har du mod på det, kan du prøve at lave et lille fertilitets alter.
Vælg en plads til dit alter, et sikkert sted i dit hjem hvor du ser det hver dag, og hvor det er i sikkerhed for nysgerrige fingre og andet.
Vælg nu nogle ting som for dig symboliserer frugtbarhed, fertilitet, graviditet, familie osv. og som virkelig har stor betydning for dig. Placer det på din udvalgte plads, og lav en lille ceremoni, fokuser på det du ønsker, tænd et lys, og sid lidt og lad dig fylde op af den gode energi omkring alteret og dine gode intentioner. Gør dette dagligt.

Personligt: lagde jeg et ‘magic egg’ på mit hovedalter, og lavede en lille ceremoni. Derefter tog jeg mit æg og lavede en lille opstilling i Baguaområdet for Børn og Kreativitet, i vores tilfælde en del af soveværelset. Hver dag så jeg dette lille minialter (se billede længere nede) og samtidig gav jeg stadig mit ‘hovedalter’ daglig opmærksomhed.

 

Alter

 Mit daværende ‘hovedalter’

 

Baguaområde for Børn og Kreativitet: Er et af de bedste områder at booste, hvis du ønsker at blive gravid.
Vi er alle forskellige og kommer med hver vores bagage, så det kan være at du skal have fat i nogle af de andre Baguaområder også, men området for Børn og Kreativitet, er et rigtig godt sted at starte, og kun ved at give ekstra fokus der, har det indtil nu hjulpet alle de kvinder, jeg har arbejdet med, med at blive gravide. Så start der, og se hvad der sker.

 

baguakort sort ramme

 

Sådan finder du området: Stil dig i din hoveddør, så du kigger ind i dit hjem. Forestil dig nu at du spreder kortet ud så det følger yderevæggene på dit hjem, og inddel det i 9 lige store områder. Det midterste område ovre i højre side, er området for Børn og Kreativitet. Hvis du er en af de mange som ikke har et helt firkantet hus, så kan det være at dette område ligger udenfor i haven, eller inde hos naboen, og så vil der her være følelsen af op ad bakke. Men det er der stadig råd for.
Sådan booster du: Tjek området, er det opryddet, rent og pænt? Væk med alt det som ikke gør dig glad, og fyld nu rummet med små symboler for fertilitet. Det kan være æggeformet ting, fjer, dyresymboler, engle eller frugtbarhedsgudinder, ting lavet af børn, billeder af børn, friske blomster og planter, og hvad der ellers for dig symboliserer frugtbarhed, fertilitet, og graviditet.

 

tofuglemedæg

 Mit bud på en lille opstilling som støtter ønsket om graviditet.
Her er det kun din fantasi og smag der sætter grænser.

 

Indre Feng Shui: Det spændende ved Feng Shui er, at når du begynder at arbejde på det ydre plan, vil der ske noget på det indre plan (og omvendt). Så når du begynder at booste fx området for Børn og Kreativitet, så vil du med stor sandsynlighed begynde at få små beskeder fra Universet. Den besked jeg fik var at opsøge en akupunktør og få styr på den indre 5 element balance. Jeg valgte, trods nåleskræk, at kontakte en skøn akupunktør i mit netværk, Catrine, som viste sig at have stor erfaring med “graviditets akupunktur” og hun har hjulpet rigtig mange kvinder med at blive gravid. Jeg valgte at få akupunktur for min indre 5 element balance, da det var det der var min besked, men fornemmer du at “graviditets akupunktur” kunne være noget for dig kan du finde Catrine her
En kvinde jeg kender fik besked på, at hun dagligt skulle gå ud og stille sig i sin have med bare tæer i græsset, og connecte med Moder Jord.
En anden kvinde, fik besked på at hun skulle lægge kosten om og opsøgte derfor en kostvejleder med erfaring i at skræddersy kostprogrammer til kvinder som ønsker at blive gravide.

Det er som du kan se vidt forskellige beskeder der kommer, og måske er det noget helt fjerde, der kommer til dig? Det vigtigste er at du lytter til beskederne og derefter tør handle på dem.

Uanset om du er i gang med et fertilitets forløb, er i gang på naturlig vis eller bare pt. går og leger med tanken om familieforøgelse, så kan Feng Shui være en kæmpe støtte, og jeg håber at du har fået inspiration til at lege lidt med det selv.

 

Rigtig god fornøjelse – jeg håber du vil dele med mig hvordan det går

Slået op d.

Clear your space- any space

Når jeg tager på tur, med overnatning (om det er på rejse som nu eller besøg hos venner og familie, og uanset hvor fantastisk rummet er jeg skal overnatte på, så laver jeg altid lige en mini space clearing inden jeg pakker ud, og den forløber oftest således:

1. Hvis det er muligt, åbner jeg et vindue og lufter ud  Der er intet som at fylde rummet med frisk luft… dels hæver du vibrationen i rummet, og så sover du bedre 

2. Så sprayer jeg med en af mine room sprays, i øjeblikket bruger jeg ‘Love’ eller ‘Sacred Space’ fra Findhorn Essences i Skotland. Som giver mig en øjeblikkelig følelse af at det nye værelse, er mit nye hjem. De kan købes i Danmark lige her

3. Hæ hæ… og i ekstreme tilfælde, hvis rummet er indrettet “helt forkert” (til mig), kan jeg faktisk godt finde på at flytte om på møblerne. Stiller dem naturligvis tilbage igen, når jeg forlader rummet. 

Alt er energi, og svinger på forskellige frekvenser, og udsender forskellige signaler og selvom du kun skal opholde dig et sted kort tid, så kan det have konsekvenser for din energi og vibration, hvis du opholder dig i rum som svinger på en lavere frekvens end den du kom med. Den kan i værste fald dræne dig. 

Så gør hvad du kan, for midlertidigt at gøre rummet ’til dit’