Essens Reading

 

Står du et sted i livet, hvor du er i tvivl om i hvilken retning du skal gå?

Hvilken retning der er din?

Hvad dit livsformål er?

Hvad er dit næste skridt?

Hvad skal du gøre nu, for at komme derhen hvor du gerne vil?

Du vil noget andet karrieremæssigt, men ved ikke helt hvad?

 

Din fødselsdato afslører en helt unik sammensætning af tal og energikoder, som fortæller en masse om, hvad der gør dig til dig, hvad du drømmer om, længes efter, og hvad du er sat til verden for at bidrage med. 

Alle talvibrationer er gode! og alle talvibrationerne har en balanceret side og en ubalanceret side. Vi har altid hele tallet med os, både den balanceret del og ubalanceret del, og det er sådan fantastisk, at kende sine tal, og hvilke dele af talvibrationerne man skal steppe ud af og ind i, for at komme derhen du ønsker.

Forskellige udregninger af din fødselsdato, giver en unik kombination af tal, som alle afslører noget om dit inderste væsen, og hvad du er sat her på jorden for at bidrage med. Et tal afslører hvilke vibrationer du skal tappe ind i, for at tjene flere penge, et andet tal fortæller om hvilke ting du med fordel kan gøre, for at lade dit indre energibatteri op, et tredje tal, fortæller hvad du skal gøre for at blive et kendt navn indenfor din branche og meget meget mere.

‘Essens Stjernen’ er det værktøj vi tager udgangspunkt i, ved en Essens Reading, og den kan give stor klarhed, på dine næste skridt, og med potentiale for massiv vækst ved at steppe ind i de balancerede sider af talvibrationerne.

Så ønsker du klarhed omkring karriere, livsformål, eller næste skridt i din karriere eller forretning, så er en Essens Reading for dig.

En Essens Reading fortæller dig ikke om du skal være bager, eller musiker, men den fortæller en masse om hvad der ligger i tallene, og hvad der er naturligt let for dig, og hvad du med fordel kan kaste dig ud i, og få succes med, hvis du går vejen…

I en Essens Reading får du:

  • 1 times sparring med mig via skype – Vi tager udgangspunkt i dig, og der hvor du er lige nu, og det du synes er den største udfordring lige nu.
  • Indsigt i din Essens Stjerne og de tal du har med dig.
  • Klarhed på hvilke tal i Stjernen der skal have dit fokus lige nu, og hvilke sider du skal steppe ind i, for at nå derhen du gerne vil, samt hvilke sider du skal steppe ud af, fordi det blokerer for dit flow og vækst.
  • Efterfølgende får du tilsendt Pdf med talbeskrivelser af de tal vi har gennemgået.

Tilbudspris: 1450 kr

Normalpris 2600 kr

du sparer 1150 kr

For booking eller spørgsmål, send en mail til  contact@isabellakreutzfeldt.com

NB! Husk at medsende din fødselsdato, når du booker, da jeg skal bruge den til at udregne din Essens Stjerne.