Om Isabella Kreutzfeldt og Essential living

isabella

Om Isabella

Jeg tror inderligt på filosofien om at vores ydre omgivelser afspejler det der sker i vores indre, og at vi via bevidst indretning af vores fysiske rum, kan forandre vores liv.

Jeg er uddannet dekoratør og har i mange år arbejdet som indretningskonsulent og møbelsælger, i to af Danmarks største møbelhuse og hjulpet hundredevis af kunder med den helt rigtige indretningsløsning.

I 2010 ville jeg mere, så jeg uddannede mig til Feng Shui konsulent i USA og har siden indrettet et hav af skønne hjem, værelser, haver og virksomheder ud fra mit eget unikke koncept Essential Living.

Om Essential Living

Essential Living er meget mere end indretning. Her mødes indretterens håndgribelige komfort, kvalitet og håndværk med feng shui konsulentens æstetik, energi og magi – og indgår et samspil, der skaber helt unikke indretningsløsninger både inde, ude, privat og professionelt, som vil forskønne og forandre dit liv.

For yderligere detaljer om hvad jeg og Essential Living kan gøre for lige netop dig og dine omgivelser, se mere her

1 tanke om “Om

 1. Hej Isabella
  Mit navn er Mathilde Emma.
  Jeg er en ung kreativ pige på 20 år, med en passion for indretning og design.
  jeg går med en drøm om at blive indretningsarkitekt.
  Jeg vil høre om der er mulighed for at komme forbi en dag eller to og se følge dig.
  jeg vil meget gerne have et indblik i din hverdag som indretningsarkitet da jeg vil se hvad der skal til også har jeg 1000 spørgsmål jeg meget gerne vil stille.

Der er lukket for kommentarer.