Slået op d.

Dit eget personlige Baguaområde – og hvorfor det er vigtigt at

Officielt er alle baguaområder lige vigtige.

Fordi de jo hver især er meget forskellige kraftcentre, og byder ind med hver deres unikke egenskaber, og sammen skaber de helhed i dig og dit hjem.

Uofficielt er Centret dog det vigtigste af områderne.

Centret er det midterste baguaområde og repræsenterer kernen i dig og din mentale, fysiske og spirituelle sundhed. Det er også det eneste område som er forbundet til alle de andre områder, som midteraksen på et cykelhjul.
Uden midteraksen ville egerne ikke være støttet, og man ville faktisk slet ik ku cykle.
En ustabil midterakse ville gøre cykelturen noget bumpet, ustabil, utryg og endda måske mere langsommelig end den behøver at være.

På samme måde kan Centret i dit liv, enten støtte dig, eller i værste fald “lægge dig ned” i modgang.
Et vel-indrettet center kan være en styrke i dit liv, og støtte dig i svære tider ved at du står stærkere fast i modgang, og ikke vælter så let omkuld.

Men udover Centret… Vidste du så at et af de 9 baguaområder er særligt vigtige for lige præcis dig?

Oftest er det faktisk det rum i huset der roder mest, eller det rum som vi har sværest ved at indrette. Det kan også vise sig at være det baguaområde du føler dig mest udfordret på.

Nogle af dine største udfordringer, og tematiker kan også afsløre hvilket Baguaområde der er dit helt særlige område. Har du fx svært ved at træde ind i spotlightet, kan det være anerkendelse og berømmelse som er dit særlige område, og som du skal holde særligt øje med.

Har du altid følt at du havde lav selvtillid, eller på andre måder ‘ik følt dig god nok’, så kan selvindsigt og visdom måske være dit helt særlige baguaområde, osv osv.

Helt konkret finder vi det ved hjælp af din fødselsdato.

Der er SÅ MEGET guld at hente via din fødselsdato!
Dit personlige baguaområde, dit særlige element som er ekstra godt for dig at have i dit hjem, din powerretning: dén retning som giver dig den bedste søvn, eller det mest effektive arbejdsflow osv osv.

Præcis hvordan du finder dit eget personlige Baguaområde, lærer jeg dig på Feng Shui Tour deluxe forløbet, og her lærer du selvfølgelig også hvordan du indretter det så det støtter dig bedst muligt.

Grunden til jeg er særligt optaget af vores personlige baguaområde, er fordi jeg tror på og har erfaret, at vi kan komme lettere igennem vores “livstemaer” og udfordringer, hvis vi husker at støtte, og aktivere dette område. Husker at holde det fri for rod (selvom det oftest er dér rodet lander), Indretter det med stærke symboler, og gode farver.
I det hele taget forvandler vores “problem område” til vores største force og hjælper, og bruger det aktivt i vores hverdag.

Jeg glæder mig sådan til at dele denne særlige viden med dig.

 

På forløbet lærer jeg dig selvfølgelig også hvordan du indretter dit center og alle de andre baguaområder.

 

Du finder mere om forløbet her:

 

Ønsker dig en smuk dag

Kærligst Isabella

Slået op d.

Feng Shui krystaller- Sådan bruges de i dit hjem

Feng Shui Krystaller er et af de mest effektive midler du kan bruge i dit hjem, når du arbejder med Feng Shui, og herunder vil jeg fortælle, hvordan du kan bruge dem og hvor de placeres for at give det ønskede resultat.

Jeg ælsker krystaller! Det de gør ved mit hjem når solens stråler rammer dem, og de kaster det skønneste farvespil ud i rummet. Åhh Magisk! men der er meget mere til krystaller end bare et magisk farvespil på væggen…

Krystaller har rensende og balancerende evner, dvs. at uanset hvilket rum du hænger dem i, vil de rense og løfte energien i rummet.
Så er der et af dine rum som trænger til et løft, kan du med fordel placere en krystal i rummet.
Hæng den i vinduet, så solens stråler kan ramme den.

Er der et bestemt område af dit liv, du synes trænger til et løft, det kunne feks være karriereområdet, kan du hænge en krystal i rummet, hvor baguaområdet for karriere er placeret. Krystallen vil være med til at sætte gang i dette område, og skabe magiske resultater i dit karriereliv.

Nu er det jo ikke altid at vores hjem er helt kvadratiske, og er du en af de heldige ejere af sådan et asymmetrisk hjem, og dermed asymmetrisk Bagua, så kan du med stor fordel bruge krystaller til at trække de manglende områder ind igen. Hæng krystallen i et vindue der vender ud mod det manglende område, og den vil dels “fuldende” baguakortet, og samtidig sætte gang i det ellers manglende område.

I rum med afløb, især toiletter og badeværelser, men også køkkener, har energien en tendens til at søge mod udgange, dvs. lige ned i afløbene. Så det kan nogle gange føles lidt op ad bakke i de livsområder som ligger der.
Ved at placere en krystal i loftet, i midten af feks. badeværelset, vil krystallen gøre at energien søger opad, i stedet for ned i afløbene, og det vil resultere i følelsen af medvind i det pågældende baguaområde.

Hvis du steder i dit hjem har et vindue placeret direkte overfor en dør, er der stor sandsynlighed for at energien suser ud af vinduet, og ikke når at nære rummet. Hæng en krystal i loftet midt imellem vinduet og døren, og krystallen forhindrer dermed at energien suser ud af vinduet, og løfter og aktivere i stedet energien i dette rum.

 

Vær opmærksom på følgende:

Brugen af krystaller i rum hvor der er rod, er NO GO! da det sætter gang i livsområdet, men i den tilstand det er i lige nu, hvilket i værste fald kan skabe endnu mere modgang og kaos i det pågældende livsområde. Så ryd op først, og derefter placer din krystal derinde.

‘Jo større’ er ikke bedre: vælg krystaller der passer til rummet og vinduet: stort rum og vindue = Stor krystal, Lille rum og vindue = lille krystal, Stort rum men lille vindue = lille krystal, Lille rum men stort vindue = lille krystal.

Der findes et hav af forskellige krystaller: dråbe, hjerte, stjerneformede osv. og lavet af både alm. glas og nogle endda plastik. Disse betragtes ikke som ‘rigtige krystaller’ og er ikke lige så effektive som de kugleformede, facetslebne krystaller, og bruges mest til pynt. Du kan sagtens hænge en hjerteformet, lyserød krystal op i vinduet i dit soveværelse, men du skal bare vide at det ikke giver samme effekt som de bedste Feng Shui krystaller på markedet.

De aller bedste krystaller er lavet af Austrian Swarovski Krystalglas, er kugleformet, og facetslebne, da de reflekterer lyset bedst og giver dermed det bedste resultat.

Har du fået lyst til at invitere sådan en smuksak ind i dit hjem, kan de købes lige her