Udgivet i

Feng Shui krystaller- Sådan bruges de i dit hjem

Feng Shui Krystaller er et af de mest effektive midler du kan bruge i dit hjem, når du arbejder med Feng Shui, og herunder vil jeg fortælle, hvordan du kan bruge dem og hvor de placeres for at give det ønskede resultat.

Jeg ælsker krystaller! Det de gør ved mit hjem når solens stråler rammer dem, og de kaster det skønneste farvespil ud i rummet. Åhh Magisk! men der er meget mere til krystaller end bare et magisk farvespil på væggen…

Krystaller har rensende og balancerende evner, dvs. at uanset hvilket rum du hænger dem i, vil de rense og løfte energien i rummet.
Så er der et af dine rum som trænger til et løft, kan du med fordel placere en krystal i rummet.
Hæng den i vinduet, så solens stråler kan ramme den.

Er der et bestemt område af dit liv, du synes trænger til et løft, det kunne feks være karriereområdet, kan du hænge en krystal i rummet, hvor baguaområdet for karriere er placeret. Krystallen vil være med til at sætte gang i dette område, og skabe magiske resultater i dit karriereliv.

Nu er det jo ikke altid at vores hjem er helt kvadratiske, og er du en af de heldige ejere af sådan et asymmetrisk hjem, og dermed asymmetrisk Bagua, så kan du med stor fordel bruge krystaller til at trække de manglende områder ind igen. Hæng krystallen i et vindue der vender ud mod det manglende område, og den vil dels “fuldende” baguakortet, og samtidig sætte gang i det ellers manglende område.

I rum med afløb, især toiletter og badeværelser, men også køkkener, har energien en tendens til at søge mod udgange, dvs. lige ned i afløbene. Så det kan nogle gange føles lidt op ad bakke i de livsområder som ligger der.
Ved at placere en krystal i loftet, i midten af feks. badeværelset, vil krystallen gøre at energien søger opad, i stedet for ned i afløbene, og det vil resultere i følelsen af medvind i det pågældende baguaområde.

Hvis du steder i dit hjem har et vindue placeret direkte overfor en dør, er der stor sandsynlighed for at energien suser ud af vinduet, og ikke når at nære rummet. Hæng en krystal i loftet midt imellem vinduet og døren, og krystallen forhindrer dermed at energien suser ud af vinduet, og løfter og aktivere i stedet energien i dette rum.

 

Vær opmærksom på følgende:

Brugen af krystaller i rum hvor der er rod, er NO GO! da det sætter gang i livsområdet, men i den tilstand det er i lige nu, hvilket i værste fald kan skabe endnu mere modgang og kaos i det pågældende livsområde. Så ryd op først, og derefter placer din krystal derinde.

‘Jo større’ er ikke bedre: vælg krystaller der passer til rummet og vinduet: stort rum og vindue = Stor krystal, Lille rum og vindue = lille krystal, Stort rum men lille vindue = lille krystal, Lille rum men stort vindue = lille krystal.

Der findes et hav af forskellige krystaller: dråbe, hjerte, stjerneformede osv. og lavet af både alm. glas og nogle endda plastik. Disse betragtes ikke som ‘rigtige krystaller’ og er ikke lige så effektive som de kugleformede, facetslebne krystaller, og bruges mest til pynt. Du kan sagtens hænge en hjerteformet, lyserød krystal op i vinduet i dit soveværelse, men du skal bare vide at det ikke giver samme effekt som de bedste Feng Shui krystaller på markedet.

De aller bedste krystaller er lavet af Austrian Swarovski Krystalglas, er kugleformet, og facetslebne, da de reflekterer lyset bedst og giver dermed det bedste resultat.

Har du fået lyst til at invitere sådan en smuksak ind i dit hjem, kan de købes lige her