Udgivet i

Q&A – Space Clearing

Space Clearing er et af de områder indenfor Feng Shui og bevidst boligindretning, jeg er aller mest pjattet med. Jeg elsker selve ritualet, og jeg elsker den energi i mig og mit hjem som det efterlader mig med. Intet mindre end magisk.

Jeg får rigtig mange spørgsmål omkring Space Clearing, og jeg vil herunder svare på de oftest stillede.

Oftest stillede Spørgsmål

Hvad er Space Clearing:
Space Clearing er en energetisk form for hovedrengøring, hvor vi med forskellige remedier, renser ‘tung’ og stagneret energi ud af vores hjem, og indvier hjemmet med ‘lækre energier’, så hjemmet føles lettere, renere, og mere energifyldt.
Mange laver Space Clearings udfra at man ‘skal fjerne’ dårlige energier fra hjemmet… men det handler i højere grad om at fjerne de energier der ikke er et match til os længere, og ikke så meget om energierne er gode eller dårlige. Lige så vigtigt er det at vi efterfølgende fylder hjemmet med lækre højt vibrerende energier. Dette kan også gøres med forskellige remedier. Læs mere herunder.

Er det svært at Space Cleare?
Nej det er det egentlig ikke, men det kræver selvfølgelig noget forberedelse inden du går i gang, og med alt andet så skal man lige prøve det nogle gange, og finde sin egen form, og så er det derefter ret simpelt, og et utrolig smukt ritual.

Kan jeg selv gøre det:
JA. Alle kan gøre det hjemme hos sig selv, men en god Space Clearing er meget afhængig af udøverens egen vibration under selve clearingen, så er du ikke uddannet, så lav dem kun hos dig selv, og undgå at lave Space Clearings når du er syg, gravid, eller nedtrykt og i dårligt humør. Den energi du udfører clearingen med, er samtidig den energi du fylder dit hjem med, så det er vigtigt at du har så god energi og høj vibration som muligt.

Hvordan gør jeg:
Selve Space Clearing ritualet kan udføres på mange måder, og med mange forskellige redskaber, som Hvid Salvie, klap, syngeskåle, klokker, sværd, salt osv. men fælles for de forskellige måder er at en Space Clearing er delt op i en rensedel og en “indvielsesdel”.
Først går du rundt i dit hjem og renser den gamle, tunge energi væk, (med Salvie, tromme, klap, klokker osv).  Derefter fylder du rummene med nye gode intentioner og høje vibrationer (kan gøres ved at holde intentionen for det du ønsker dig, samtidig med at du indvier rummene med fx blomsterblade, roomsprays, lys, krystaller, mønter, små stykker papir med tekst osv.)

Hvor tit skal jeg lave Space Clearings:
– Lige så tit du har lyst, men det anbefales som minimum at rense d. 1 januar hvert år. Så du kan gå ind i det nye år med den bedst mulige energi, og uden energimæssig baggage fra det tidligere år.
– Hver gang der sker et større skifte i dit og familiens liv: fx ved indflytning i ny bolig, eller hvis man flytter sammen med en ny partner, ved fødsel, dåb, konfirmation, bryllup, skilsmisse, sygdom, rejser, osv.
– Nogle eksperter anbefaler at gøre det: Hver d. 1 i måneden. (Ny måned = Ny vibration). Nogle andre hver mandag (ny uge = ny vibration), og Nørderne renser lidt hver dag (ny dag = ny vibration) samt ved Fuldmåne og Nymåne er det ekstra powerfuldt at Space Cleare.
– Det vigtigste er ikke mængden af Space Clearings men kvaliteten af dem. Så sørg hellere for at gøre det med god energi, og når du har lyst og føler for det.

Behøver jeg rense hele huset hver gang:
Nej. Det er klart at det er det, der giver det bedste resultat, men der er forskellige grader af Space Clearings. Fx. kan det være ret effektivt bare at lufte ud og spraye med roomsprays. Eller hvis du har særligt fokus på et bestemt baguaområde eller rum i hjemmet, kan det være fint bare at rense det.

Har det betydning, hvornår på dagen jeg gør det:
Min erfaring er at det er bedst at gøre det i dagtimerne, når det er lyst. Rigtig gerne en dag hvor solen skinner, men ikke et krav.

Er der noget jeg skal være opmærksom på inden jeg går i gang:
Det er bedst at lave Space Clearing i et rent hjem, så dagene op til din clearing, er det rigtig godt lige at rydde det værste op, og gøre rent.

Det kan også være en god ide at planlægge dine clearings, så du er klar, og som sagt har skabt det bedst mulige fundament og overskud, til en vellykket Space Clearing. Blandt andet ved at have ryddet op, og gjort rent, men også ved at have gjort dine Space Clearing remedier klar, så det eneste du skal tænke på og gøre på selve dagen, er at fordybe dig i din Space Clearing.

Hvordan med rod:
Rod er stagneret energi, og mindsker det naturlige flow i dig og dit hjem. Så det er klart en fordel at rydde op, inden du laver din Space Clearing.
Når det så er sagt er det min erfaring at en Space Clearing, kan være med til at lette energien omkring dit rod, så det bliver nemmere at gå i gang. Så vurder opgavens omfang. Er det små bunker du har liggende hist og pist, så fjern dem lige. Men er det en oprydningsopgave, som ville tage en helt dag eller mere at få styr på, så brug i stedet energien på en Space Clearing, og se om den ikke gør oprydnings opgaven lettere at overkomme bagefter. Og når du så har ryddet op, så lav lige en Space Clearing igen. 😉

Udgivet i

Oprydning – Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

I februar valgte jeg at booke Oprydningskonsulent Kamille Sommer, og rigtig mange har spurgt hvorfor, når nu jeg selv er uddannet indenfor Feng Shui og selv har oprydnings redskaberne.

Det er meget enkelt. Der er en grund til at coaches opsøger andre coaches, for at få sparring på deres næste skridt, og at psykologer går til andre psykologer, for at tale om deres problemstillinger… Det er ikke fordi vi ikke selv kan, det er simpelthen fordi det har så stor effekt, at blive set på udefra, at vi ikke vil undvære den vækstmulighed.

Min kæreste og jeg er i gang med en større opgradering og renovering af vores hjem, og det sætter sine spor…Vi havde længe bare lavet den der: ”vi lægger det lige ud i skuret, og så kan vi tage stilling til det når rummene er færdige.” Problemet med den model er, at vi lige pludselig havde et skur som så sådan ud:

 

foto

 

Uoverskueligt, svært tilgængeligt, man ved der ligger noget derinde man skal bruge- but where “hvor er batterierne?” “ude i skuret” “suk…” (der skrives batterier på indkøbslisten!)

Men hvorfor booke Kamille, når nu jeg selv kan? For det første er Kamille pisse dygtig og så stiller hun lige præcis de spørgsmål du ikke stiller dig selv:

”Isabella, hvad skal der ske med de der lysestager?”

”Åh, Kamille, det må du ikke spørge om lige nu.”

”Isabella, hvad skal der ske med de der lysestager!” (det sidste var faktisk ikke et spørgsmål:))

Det handler om at stille de rigtige spørgsmål, og det kan vi kun selv et stykke af vejen, for vi når til et punkt, hvor lysestagernes historie og vores intention med dem, overskygger al sund fornuft, og det er lige præcis dér det er guld værd, at have en som Kamille ved sin side. En som kærligt bliver ved med at stille de rigtige spørgsmål og bliver ved med at få dig til at tage stilling, lytter til historierne bag tingene og minder dig om, hvor det er du gerne vil hen, når de svære beslutninger overmander én.

For hvad skulle der ske med de der lysestager… hvis de har så stor værdi, hvorfor står de så i skuret?

Lysestagerne, faktisk kun den ene, har fået lov at blive, sammen med en masse andet, for så meget var der i virkeligheden ikke som skulle videre. Men to læs blev kørt på genbrugeren, og nogle ting skal sælges og pludselig så rummet sådan ud

 

foto-2

 

Overskueligt, let tilgængeligt, og rengjort…Det er absolut ikke færdigt! men nu ved vi hvad der er derinde, hvor det står, og vi kan få fat i det hele… OG snart kan vi opgradere rummet endnu mere med lækker Feng Shui, så det bliver lige præcis som vi gerne vil have det.

Den vildeste bonus: Oprydning smitter, så går du først i gang, følger familien med…

 

Kamille-Carrinah-Sommer

Oprydningskonsulentens 3 bedste fif:

1. Alle ting skal have en fast plads. Kan du ikke finde en fast plads til alle dine ting, er det måske fordi du ikke skal beholde dem længere.

2. Organiser dine ting så ”alle af en slags” ligger et bestemt sted. F.eks. har du alle dine hårelastikker i en bestemt krukke, eller alle dine tøjklemmer samlet et bestemt sted. Det skal være nemt at finde dine ting, når du skal bruge dem.

3. Har du svært ved at komme i gang med din oprydning, så få hjælp. Enten ved at hyre professionel oprydningshjælp eller allier dig med en god veninde. Dét at et andet menneske stiller spørgsmål til dine ting, og at du har comittet dig til at få ryddet op, er virkelig motiverende, og er samtidigt med til at fastholde dig i din oprydningsproces.

BONUS TIP – At rydde op tager tid – det må det gerne. Tag den tid du har brug for. Det har taget tid at anskaffe alle tingene, og det tager tid at tage stilling til hver en ting du ejer. Nyd de sejre du opnår for hver skuffe, hylde, og hele rum du får organiseret og ryddet op.

 

Læs mere om Kamille og hvad hun kan gøre for dig og dit rod på www.oprydningskonsulenten.dk

eller følg hendes facebookside lige her