Slået op d.

Guide: Sådan laver du et visionboard

Jeg har nok lavet en ‘mulliard’ forskellige visionboards igennem tiden, nogle bedre end andre, og nogle mere virkningsfulde end andre. I denne guide, får du mine bedste fif til, hvordan du kan lave et visionboard, som hjælper dig til at holde fokus, og manifestere det du ønsker dig.

Et visionboard er en slags visuel opslagstavle over de ting du ønsker at manifestere og det liv du gerne vil leve. Det er oftest en collage af billeder og ord som taler til dig.

Der er mange forskellige måder at lave et visionboard på. Nogle putter billeder på, af de ting de ønsker sig. Andre putter billeder på af de stemninger de ønsker at tiltrække mere af. Andre igen en stor blanding af det hele.

Personligt deler jeg det i to. En ønskeliste og så et visionboard.

  • Ønskelisten er de ting jeg ønsker at få, fx. en lampe, en ny pung, osv.
  • Visionboardet er derimod billeder, ord og citater, der viser og beskriver det liv jeg vil leve. Det kan være ordet ‘magic’ som minder mig om at livet SKAL være magisk og at vi selv skaber magien i vores liv. Det kan være billeder af smukke naturlandskaber, som minder mig om at jeg gerne vil bruge naturen meget mere. osv.

Guide: Sådan Laver du et visionboard – that works!

Det skal du bruge:

Papir, saks, lim, tape, gamle magasiner, tusser, evt. computer.

Sådan gør du:

Reflektér over hvad du ønsker at manifestere for det kommende år. Hvordan ser dit liv ud, når du kan vælge frit på alle hylder? Ønsker du at se dine venner mere? Ønsker du at springe ud som selvstændig – og leve af det? Ønsker du at tiltrække en partner? Ønsker du at blive gravid? etc. Hvad er din vision for fremtiden? Hvad vil du skabe?

Kig nu magasinerne igennem og se om der er billeder eller ord, som beskriver det du gerne vil manifestere og skabe.

Klip eller riv dem ud der taler til dig.

Er der et billede eller ord du ikke kan finde, så er computeren en sand ven. Der har jeg tit fundet det helt rigtige motiv. Prøv at Google, eller prøv Pinterest. Eller skriv selv de ord du mangler med en tus.

Arranger dine ord og billeder, på et stykke papir. Når du synes det ser fint ud, så limer/taper du billeder og ord fast, dér hvor du synes de skal sidde. Du kan også bruge en opslagstavle og sætte billederne på med nåle. Så er det nemt at skifte ud, når noget er manifesteret, men andre kreative løsninger som passer bedre til dig og dit hjem, er helt klart velkommen.

Find inspiration her: https://dk.pinterest.com/ikreutzfeldt/visionboards/

 

‘Spring ind i din vision’! Sæt dig nu med dit lækre visionboard foran dig, kig på det, mærk energien fra det. Luk nu øjnene og forstil dig at du lever din vision nu… Hvordan ser dit liv ud, også i de små detaljer, når du lever det liv du lige har klippe klistret sammen? Hvad tid står du op, Hvem er omkring dig, Hvor bor du, Hvordan er din arbejdssituation… Forestil dig en helt almindelig hverdag, når du lever visionen. Åben øjnene igen og find et godt sted dit board kan hænge.

Hæng det et synligt sted: Det er rigtig powerfuldt at hænge dit visionboard et sted hvor du ser det hver dag. Mange har det i soveværelset, så de ser det som det første når de slår øjnene op, og det sidste når de går i seng. Nogle kan godt lide at have det et sted hvor andre ikke kan se det, så måske indersiden af et skab du bruger hver dag, eller måske på dit kontor? Hvor er ikke vigtigt, det vigtigste er at du ser det hver dag, og giver det energi hver dag.

Rigtig god fornøjelse

 

Slået op d.

Nytårs Give Away – Vind Lea Hoffmann Illustration

VIND! VIND! VIND! VIND!

Jeg ÆLSKER Lea Hoffmanns skønne illustrationer, og glædes virkelig hver gang, jeg kigger på dem…

og jeg har glædet mig helt enormt til at lave denne Give Away…

 

Jeg har nemlig fået lov til at udlodde, til en heldig vinder:

 

1 stk valgfri A3 Illustration*

 

*Gælder ikke Original Illustrationerne.

 

Se alle Lea’s Illustrationer lige her

 

Sådan deltager du:

Konkurrencen foregår både på Facebook og på Instagram, så hvis du deltager begge steder har du dobbelt chance for at vinde. Du deltager således:

 

På Instagram: 
  • Følg Lea Hoffmann’s Profil – lige her
  • Følg Isabella Kreutzfeldt’s Profil – lige her
  • og smid en kommentar under Give Away opslaget, om hvilken Illustration du helst ville have, hvis du vandt.

 

På Facebook:
  • Smid en kommentar under Give Away opslaget, om hvilken Illustration du helst vil have hvis du vandt. Du finder opslaget lige her

Spred lidt ekstra god karma:

Del Give Away’en på Facebook

Del Give Away’en på Instagram

Like Lea’s Facebook side – Lige her

Like Isabella’s Facebook side – Lige her

 

Vinderen trækkes d. 3 januar 2016 kl. 12 – og findes blandt alle kommentarerne på Instagram og Facebook. Så deltager du begge steder, har du 2 chancer.

 

Pøj Pøj & Godt Nytår

Slået op d.

Feng Shui numerologi: Tallet 8 = Rigdom og Velstand

I dag er det d. 8 og i Feng Shui Numerologi er 8, tallet for rigdom og velstand.

Det er i dag derfor ekstra powerfuldt at booste dine indre og ydre omgivelser, hvis du ønsker mere overflod og rigdom i dit liv, fordi dagen i dag, vibrerer på denne abundance frekvens.

Du kan vælge at booste det ydre ved at:

Give lidt opmærksomhed til dit rigdomsområde i hjemmet (Find dit rigdomsområde her)

Placere noget værdifuldt/blomstrende/frodigt i rigdomshjørnerne i alle dine rum, set fra døren ind til rummet.

Lege med tallet 8 (enten tallet eller 8 stk af noget)

Give dig selv noget som gør dig glad i låget.

Eller det indre ved at:

Besøge steder som er lækre og emmer af god kvalitet og forkælelse

Have fokus på hvad du siger til dig selv om din økonomi…og (især) i dag skifte det ud med positive rigdoms affirmationer resten af dagen.

citatpenge

Vælg et eller flere af ovenstående eksempler, eller find selv på andet som du mener kunne hæve din indre eller ydre velstandstermostat og læg mærke til hvad der sker. Del rigtig gerne hvad du finder på, og hvilke resultater det giver lige her

Kærligst Isabella

 

Billederne brugt i dette indlæg er taget fra pinterest, du finder dem og mange flere lige her

Slået op d.

Totemdyr, skyggedyr, og daglige budbringere

Jeg har altid elsket og været dybt fascineret af dyr og jeg er god til dyr… Så i mange år mente min mor, at det ville være oplagt, at jeg blev dyrlæge… men det var egentlig ikke der fascinationen lå.

Først da jeg var i USA tidligere i år, fandt jeg forbindelsen imellem mig, dyrene… og Essential Living 🙂

Har du tænkt over, at der er et bestemt dyr der dukker op omkring dig hele tiden? Eller har du mon et lykke/yndlings dyr? Eller det modsatte… et dyr du ikke kan fordrage (også kaldet skyggetotem)?

Alle dyr har hver deres unikke essens og kommer med et budskab. De prøver at fortælle dig noget du skal være opmærksom på lige nu, for at komme videre i den retning du gerne vil, og støtter dig med deres essens, hvis du lukker dem ind.

Dit totemdyr: Er det dyr der er forbundet til dig lige nu, i den periode du er i lige nu. Det er oftest et dyr, som bliver hos dig et stykke tid, men du kan sagtens have flere forskellige totemdyr i løbet af dit liv.
Det betyder ikke at du “smider de andre væk”, blot at du er vokset til et nyt niveau og dermed har brug for en ny guide.
Du kan finde dit totemdyr, via en meditation, men tit prøver den også at gøre opmærksom på sig selv, på den ene eller den anden måde, så kender du ikke dit totemdyr, så hold endelig øje med de små tegn.

Dit skyggetotem: Er oftest et dyr du ikke kan fordrage, eller i ekstreme tilfælde frygter og har angst for. Det kan repræsentere en side af dig selv du er bange for at åbne op for og vise. Ved at lukke dette dyrs egenskaber ind i dit liv kommer du igen videre hen mod dit ypperste potentiale, og du kan i bedste fald, slippe din fobi.

Daglige budbringere: Er de dyr, som i hverdagen prøver at gøre opmærksom på sig selv, for at give dig en besked. Det kan være alle typer af dyr: insekter, gnavere, fugle, havdyr, landdyr osv.
Fælles for dem er dog at de “opfører sig” lidt særligt. Jeg kører fx. dagligt forbi duer og ravne, men ser dem ikke rigtigt. Til gengæld oplevede jeg for nyligt at 5 mariehøns camperede på mig, og den ene nægtede at flyve igen, og blev siddende længe på min arm, og groomede sig lige så fint. Dette var klart en budbringer og jeg googlede med det samme hvad de stod for.

Du vælger ikke selv dit totemdyr, det vælger dig. Men du kan godt bevidst vælge at lukke et eller flere dyrs essens og egenskaber ind i dit liv. Det siges at jo mere du ærer dem, jo større betydning du tillægger dem i dit liv, jo stærkere og mere effektive bliver de. Så find et dyr, hvis energi du gerne vil have ind i dit liv og brug dyresymboler i din indretning.

Jeg har selv fornylig lukket kolibriens essens ind i vores kærlighedsområde, i form af Lea Hoffmanns skønne illustration. Kolibrien står blandt andet for lethed, munterhed, glæde, og at alt det man drømmer om må komme legende let til en.