Slået op d.

Dit eget personlige Baguaområde – og hvorfor det er vigtigt at

Officielt er alle baguaområder lige vigtige.

Fordi de jo hver især er meget forskellige kraftcentre, og byder ind med hver deres unikke egenskaber, og sammen skaber de helhed i dig og dit hjem.

Uofficielt er Centret dog det vigtigste af områderne.

Centret er det midterste baguaområde og repræsenterer kernen i dig og din mentale, fysiske og spirituelle sundhed. Det er også det eneste område som er forbundet til alle de andre områder, som midteraksen på et cykelhjul.
Uden midteraksen ville egerne ikke være støttet, og man ville faktisk slet ik ku cykle.
En ustabil midterakse ville gøre cykelturen noget bumpet, ustabil, utryg og endda måske mere langsommelig end den behøver at være.

På samme måde kan Centret i dit liv, enten støtte dig, eller i værste fald “lægge dig ned” i modgang.
Et vel-indrettet center kan være en styrke i dit liv, og støtte dig i svære tider ved at du står stærkere fast i modgang, og ikke vælter så let omkuld.

Men udover Centret… Vidste du så at et af de 9 baguaområder er særligt vigtige for lige præcis dig?

Oftest er det faktisk det rum i huset der roder mest, eller det rum som vi har sværest ved at indrette. Det kan også vise sig at være det baguaområde du føler dig mest udfordret på.

Nogle af dine største udfordringer, og tematiker kan også afsløre hvilket Baguaområde der er dit helt særlige område. Har du fx svært ved at træde ind i spotlightet, kan det være anerkendelse og berømmelse som er dit særlige område, og som du skal holde særligt øje med.

Har du altid følt at du havde lav selvtillid, eller på andre måder ‘ik følt dig god nok’, så kan selvindsigt og visdom måske være dit helt særlige baguaområde, osv osv.

Helt konkret finder vi det ved hjælp af din fødselsdato.

Der er SÅ MEGET guld at hente via din fødselsdato!
Dit personlige baguaområde, dit særlige element som er ekstra godt for dig at have i dit hjem, din powerretning: dén retning som giver dig den bedste søvn, eller det mest effektive arbejdsflow osv osv.

Præcis hvordan du finder dit eget personlige Baguaområde, lærer jeg dig på Feng Shui Tour deluxe forløbet, og her lærer du selvfølgelig også hvordan du indretter det så det støtter dig bedst muligt.

Grunden til jeg er særligt optaget af vores personlige baguaområde, er fordi jeg tror på og har erfaret, at vi kan komme lettere igennem vores “livstemaer” og udfordringer, hvis vi husker at støtte, og aktivere dette område. Husker at holde det fri for rod (selvom det oftest er dér rodet lander), Indretter det med stærke symboler, og gode farver.
I det hele taget forvandler vores “problem område” til vores største force og hjælper, og bruger det aktivt i vores hverdag.

Jeg glæder mig sådan til at dele denne særlige viden med dig.

 

På forløbet lærer jeg dig selvfølgelig også hvordan du indretter dit center og alle de andre baguaområder.

 

Du finder mere om forløbet her:

 

Ønsker dig en smuk dag

Kærligst Isabella

Slået op d.

Bagua reading – Hvilke budskaber har Kuan Yin til dig

Pick A card – Any card…

Jeg har længe haft lyst til at lave en Bagua reading, hvor jeg forener baguakortet med mine smukke Kuan Yin kort, for at se om de kan hjælpe dig lidt på vej, på den ene eller anden måde, på din rejse.

Vælg eet af de 9 kort… Du kan vælge det rent intuitivt, altså det kort som taler mest til dig ELLER du kan vælge det kort som ligger i det baguaområde/livsområde som du ønsker at få lidt afklaring på lige nu.

1= Rigdomsområdet
2= Anerkendelses området
3= Kærlighed og Parforhold
4= Familie og Helbred
5= Center/ balance
6= Børn og Kreativitet
7= Selvindsigt og Visdom
8= Karriere og Livsvej
9= Rejser og Hj. mennesker

 

 

 

Se herunder hvilket budskab der er gemt til dig bag kortet.

 

IMG_9116

Budskaber til:

1/Rigdomsområdet: “MAIDEN MAGU” – Have faith and keep growing!
Hvis det ser lidt kaotisk ud nu, så don’t worry, der er lys forude.
Maiden Magu står for Forår, healing og transformation, og hun beder dig om at have tillid til at vækst vil ske, selv når det ser aller sortest ud. Hun inviterer dig også til at udforske nye områder af dig selv, og kigge dine “skygger efter i sømmene” for det er her svaret findes.
Så prøv at læg mærke til hvad du går og siger om/dømmer hos andre. Det du dømmer hos andre, er i virkeligheden det der prøver at komme frem i dig selv, og det skal heales før at transformation og “rebirth” kan ske på dette område.

 

2/Anerkendelsesområdet: “MANY HANDS OF THE GODDESS” – Create!
Denne periode er gavnlig for at fokusere på flere opgaver af gangen. Lad din intuition og Kuan Yin gudie dig til at arbejde på dit projekt når du har energi på det, slip det og lav noget andet når du ikke har energi på det. Det er når du slipper det og laver noget andet, at kreativiteten vil blomstre, ideer vil opstå, og du vil føle dig genopladet og inspireret til at kaste dig over projektet igen.
Vær heller ikke bange for at slippe/ give afkald på opgaver som ikke føles rigtige lige nu. De vil højst sandsynligt komme tilbage igen på det helt rigtige tidspunkt, og i ny forbedret form.

Kuan Yin - Many hands of the Goddess

 

3/Kærlighed&parforhold: “BLOSSOMS OF THE SKY DANCER” – Let go!
Stop med at forcere noget, giv slip og lad det der skal blomstre, blomstre af sig selv. Du er i gang med at skabe noget vigtigt lige nu, og til det kræves der Yin power. Det er tid til at hengive sig til at ‘lade sig flyde med den universelle strøm’, overgive sig, være modtagende og at balancere ‘at gøre’ med ‘at være’. Vær nærværende, Vis din taknemmelighed, og vær bevidst om at du er en spirituel magnet, og hvad end du ønsker at manifestere, kan du! Kuan Yin inviterer dig yderligere til at danse, komme ned i kroppen, og blive modtagende overfor de universelle energier, og så det hele kan blomstre.

Kuan Yin - Blossoms of the sky dancer

 

4/Fam.&Helbred: “SWEEPING SISTER WILLOW”- Forgiveness=freedom.
For at opnå frihed på Familie eller helbreds området, er det tid til at tilgive, slippe og heale gamle sorger. At tilgive andre og dig selv, er vejen til en højere vibration, og det er tid til at slippe det som dræner dig. Tilgivelse er et powerfuldt spirituelt værktøj som hjælper dig til at slippe mennesker, steder, situationer, og minder som tager din power fra dig og hindrer din spirituelle vækst.
Tilgiv med oprigtighed og visdom, og vid at tilgivelse ikke er det samme som at tillade. Du er i gang med den vildeste spirituelle vækst og du har brug for din power og friheden.

Kuan Yin - Sweeping sister willow

 

5/Center&Balance: “THE LOTUS THRONE” – trust your own inner light!
Vid at du er divine <3 Det er oftest nemmere at se andres lys, og visdom, og det kan til tider være rigtigt at få hjælp og støtte fra andre spirituelle mestre, men nogle gange er det vigtigere at erkende at du selv har den viden der skal til for at komme videre. Dette kort er kommet til dig for at fortælle dig at din indre lærinde, vokser sig stærkere og stærkere, og at du har mere viden end du anerkender dig selv for. Du vil få aller mest ud af at lytte til og blive guidet af dit eget hjerte på dette tidspunkt.

Kuan Yin - The Lotus Throne

 

6/Børn&kreativitet: “DAUGHTER OF THE PHOENIX”-peace and authenticy
Du er et sted i livet, hvor din sjæl er klar til at sprede vingerne og flyve. Men inden den kan det, skal den først igennem en oprydnings og rense fase, hvor fysiske ting, gamle vaner, blokerede følelser og stagneret energi skal sættes fri. Det kan være svært, og hårdt at rydde ud i alt dette, men det er nødvendigt for din videre rejse. Skil dig af med alt det som ikke matcher det liv du gerne vil leve. Når oprydningsfasen er ovre, er der plads til at nye værdier, overbevisninger og talenter kan tages ind og du vil rejse dig som den strålende phoenix, klar til at indtage livet.

Kuan Yin - Daughter of the Phoenix

 

7/Selvindsigt&Visdom: “IVORY SWAN GODDESS” – Release!
Slip skyld, skam, dom og frygt for at du ikke er nok, så du kan slippe din skønhed fri, være mere dig, og lade din strålende guddommelige essens skinne ud på verden.

Kuan Yin - Ivory Swan Goddess

 

8/karriere&livsvej: “TO THE CELESTIAL MOUNTAIN” – ask for help!
Der er tidspunkter hvor guddommelig støtte er nødvendigt for at komme videre, og finde og manifestere sit livsformål. Denne støtte får man hvis man beder om den 🙂
Når vi beder om hjælp fra det guddommelige, er det vigtigt at vi beder om hjælp 3 gange. Følgende tekst er skrevet i den bog der følger med Kuan Yin kortene, og denne tekst anbefales at siges, hvis man gerne vil have hjælp på sin rejse mod sit livsformål: ” I call on those beings who love me unconditionally. I thank you for your clear guidance and assistance on this matter so that I may grow in my own spiritual mastery with peace, love and joy, of my own free will, so be it!
Har du et alter, eller hvis du har en lille spirituel figur, kan du sidde med den i hånden mens du siger det.

Kuan Yin - To the Celestial Mountain

 

9/Rejser&hj.mennesker: “MOTHER FIERCE” – you are safe and loved!
Giv dig selv lov til at Shine. Mange vil lade sig inspirere af din spirituelle rejse, men nogle gang, desværre, vil der være mennesker med lavere vibration som vil finde vej til dig og vil give negativ respons, fordi de føler sig Jaloux, usikre, vrede, og frygtfulde. Dette sker kun fordi disse responses skal heales, og dette gøres bedst ved at du fortsætter med at lade dig stråle og skinne. Dette vil have en healende effekt på både dig og andre.

 

Kuan Yin - Mother Fierce

 

Ihhhh jeg er helt spændt. Lad mig høre om budskaberne giver mening for dig.

Slået op d.

Slip ‘pligt, skyld og skam’ omkring dit hjem

Kender du den dér følelse… at dit hjem ikke er: rent nok, pænt nok, godt nok, stort nok, lækkert nok… (indsæt selv flere).

Den der snert af skam over at dit hjem ikke er helt som du ønsker det skal være, og langtfra ligner det du ser i boligbladene?

Jeg har selv døjet enormt meget med disse følelser. Især når der var udsigt til at vi skulle have gæster (eller når jeg som yngre fantaserede om at Bo Bedre helt impulsivt ville svinge vejen forbi min lejlighed).

Jeg har pisket rundt som en skoldet skid, for at gøre mit hjem bare nogenlunde anstændigt at se på, inden gæsterne kom. Proppet bunker af papir, enlige strømper, klemmer, kuglepinde, og alt muligt andet rod, ind i klædeskabet, eller under sengen, for så så det da nogenlunde pænt ud… på overfladen.
Jeg har fløjet rundt som en flue i en flaske, i hele huset med støvsuger, støveklud og rengøringsgrej, 30 min før gæsterne skulle komme, ikke fordi jeg havde lyst, men fordi jeg skammede mig over at de skulle se fnullermændene på gulvet, og kalkpletterne i toiletkummen…

Jeg har erfaret, i mit job som Feng Shui konsulent, at jeg langtfra er den eneste der har det sådan. Mange kvinder døjer med disse følelser af pligt, skyld og skam omkring deres hjem, og jeg stemmer for at vi slipper det, lige nu!

Det er enormt ukærligt at skamme sig over sit hjem, eller tænke at det ikke er perfekt nok. Både overfor dit hjem, men især over for dig selv.
Energien bag det du gør i dit hjem, har mindst lige så stor betydning, som de ting du putter i det. Og det har bare så stor effekt på energien i dit hjem, at det simpelthen ikke kan betale sig at gøre noget af pligt, eller fordi du tror at det forventer dine gæster.

En kvinde jeg kender, svingede støvsugeren nogle gange om ugen, ikke fordi hun havde lyst, men fordi hun følte at hun ‘burde’. Hun ville egentlig hellere sætte sig i sofaen, med en god bog og en kop lækker te, og bare nyde den times frihed hun havde, inden resten af familien kom hjem.
I stedet brugte hun nu tiden på at støvsuge, men med en indre strøm af brok, så når familien kom hjem, var der ikke en skøn energi af et rengjort hjem, men et rent hjem med en tung energi, og en sur kone.

Feng Shui har lært mig at ‘Pligt, skyld og skam’ ikke hører til i vores hjem. Vi skal hellere gøre ting af lyst og med nydelse.
Det betyder ikke, at man ikke må observere at der trænger til en rengøring, eller at blive malet og renoveret. Det betyder heller ikke at der ikke kan komme tidspunkter, hvor der virkelig trænger til at blive gjort rent, men lysten melder sig bare ikke…

Det vigtigste er at vi ikke dømmer os selv og slår os selv oven i hovedet, og så i øvrigt prøver at finde den gode energi frem, hvis vi trods manglende lyst, alligevel kaster os over støvsugningen (her kan lækre snacks og god musik gøre underværker).

Husk! Det hele er en proces, og du og dit hjem er allerede helt perfekte lige som I er. 

 

Slået op d.

Feng Shui øvelse – Hvad siger du om dit hjem og hvad siger det om dig

En del af Feng Shui filosofien handler om at dit hjem afspejler dig og dit liv, og ved at ændre noget i det fysiske rum, kan vi forandre vores liv.

Den Feng Shui øvelse jeg vil præsentere dig for, er en af mine yndlings. Det er min egen personlige øvelse, som for mig har været den vildeste øjenåbner de gange jeg har eksperimenteret med den… første gang for nogle år siden, men senest i sidste uge, og den afslører stadig SÅ MEGET om mig, mit hjem og mit liv og hvordan det hele hænger sammen.

Lad os se om den kan gøre noget for dig.

Det er en 3 delt øvelse og går i al sin enkelthed ud på at sætte ord på dine omgivelser. Ubevidst tænker og siger vi rigtig mange ting om vores hjem, hver dag, og der er intet mindre end GULD, at hente i de ting vi siger. For det du siger om dit hjem, siger du faktisk om dig selv og dit liv.

Feng Shui øvelse:
Du skal bruge: blok, kuglepind, og baguakort (find baguakort her)

Step 1:
Stil dig i din entre, og noter nu i din blok, stikord om de følelser, tanker og meninger der kommer op, omkring det rum:
feks: Imødekommende, lækkert rum, emmer af kvalitet, skønne detaljer og rummeligt osv… ELLER
feks: kedelig, neutral, smal, uudnyttet potentiale, rodet, “mangler noget” osv…

Der er ikke nogle forkerte ord, det der kommer til dig er det rigtige, så tænk ikke så meget over de ord du får lyst til at skrive, bare skriv dem.

Gå nu rundt og gør det samme i alle de andre rum. Er I flere der bor sammen, kan det være interessant at få de andres ord på, men start med dine, for det er dem der afslører noget om dig.

Step 2:
Når du har noteret dine stikord til alle rum, inddeler du dit hjem i baguakortets 9 livsområder. Det giver dig et overblik over hvilke livsområder, der ligger i hvilke rum af dit hjem.

Step 3:
Erstat nu hjemmets rum med baguakortets livsområder og se hvilke aha oplevelser du får.

Da jeg ubevidst lavede denne øvelse for første gang i 2009, stod jeg i min entre og tænkte at det var dog den mest triste, og neutrale, og kedelige entre, og jeg ville så gerne booste den og transformere den til et rum som jeg ville elske at komme hjem til hver dag, og ville elske hvert et element i det rum.

SONY DSC

Min entre ligger i baguaområdet for karriere og livsvej og på daværende tidspunkt, var jeg i et job som jeg fandt: kedeligt, det gjorde mig trist, og jeg følte ikke at JEG og mine kvalifikationer blev set i det job, altså jeg følte mig en smule neutral… og jeg ønskede rent faktisk at skabe en karriere, som jeg ville elske at stå op til, og virkelig brænde for det jeg lavede og gøre en forskel.
Jeg forvandlede lige så stille min kedelige entre, til et fantastisk rum… malede, investerede i nyt toplækkert gulvtæppe (Jeps, jeg er en af dem som kan sige at de ÆLSKER deres gulvtæppe), yndlingsknager, stort smukt guldspejl, yndlings buddha og jævnligt friske blomster og lys.

Med andre ord, jeg forvandlede rummet, og derefter forvandlede min karriere sig.

 

SONY DSC

God fornøjelse med øvelsen, del endelig med mig, hvad du opdager af spændende ting.

 

Har du lyst til at lære mere om, hvad der så er rigtig godt at få ind i de forskellige baguaområder, så afholder jeg event på tirsdag d. 5 maj, se mere her

Slået op d.

Feng Shui numerologi: Tallet 8 = Rigdom og Velstand

I dag er det d. 8 og i Feng Shui Numerologi er 8, tallet for rigdom og velstand.

Det er i dag derfor ekstra powerfuldt at booste dine indre og ydre omgivelser, hvis du ønsker mere overflod og rigdom i dit liv, fordi dagen i dag, vibrerer på denne abundance frekvens.

Du kan vælge at booste det ydre ved at:

Give lidt opmærksomhed til dit rigdomsområde i hjemmet (Find dit rigdomsområde her)

Placere noget værdifuldt/blomstrende/frodigt i rigdomshjørnerne i alle dine rum, set fra døren ind til rummet.

Lege med tallet 8 (enten tallet eller 8 stk af noget)

Give dig selv noget som gør dig glad i låget.

Eller det indre ved at:

Besøge steder som er lækre og emmer af god kvalitet og forkælelse

Have fokus på hvad du siger til dig selv om din økonomi…og (især) i dag skifte det ud med positive rigdoms affirmationer resten af dagen.

citatpenge

Vælg et eller flere af ovenstående eksempler, eller find selv på andet som du mener kunne hæve din indre eller ydre velstandstermostat og læg mærke til hvad der sker. Del rigtig gerne hvad du finder på, og hvilke resultater det giver lige her

Kærligst Isabella

 

Billederne brugt i dette indlæg er taget fra pinterest, du finder dem og mange flere lige her

Slået op d.

Brug guld i din indretning og få mere luksus og rigdom ind i dit liv

Lige nu, er de gyldne metaller (guld, messing og kobber) det helt store hit i boligbladene, og selvom jeg normalt ikke går så højt op i, hvad moden dikterer (da feng shui jo handler om DIG og det DU har lyst til at omgive dig med) så kan jeg ikke lade være med at klappe begejstret i mine små hænder, for disse metaller har så meget godt at give til dig og dit hjem.

Når du bruger de gyldne metaller i dit hjem, vil de helt automatisk give en varme til dine rum, som du ikke får når du feks. bruger de ‘kolde metaller’ som sølv.
Så har du en følelse af at dine rum mangler hygge og varme og ønsker du at de skal føles mere indbydende, så kan du med stor succes lukke lidt guld ind.

Det er derudover videnskabeligt bevist at farver påvirker os, både på det følelsesmæssige og spirituelle plan, og at farver brugt i din indretning, kan have stor indflydelse på dig og dit liv.

Indenfor farvepsykologien signalerer GULD:
Luksus, noget helt ekstraordinært, rigdom på både det åndelige og materielle plan, stor værdi, og guddommelighed.

Så ved at bruge guld i din indretning, kan du på det fysiske plan tiltrække meget mere luksus og materiel rigdom, og
på et indre plan, kan det at bruge guld, booste dit selvværd.

 

Jeg håber du har fået lyst til at lukke dette fantastiske metal ind i dit hjem og liv. 

Blogbillede:
Øverst fra venstre:
Hus, kranie, lysestage, lanterne. Alle fra www.bloomingville.dk
Fjerpude. www.etsy.com
Bordlampe. www.kartell.com
Trådkurve. www.housedoctor.dk
Fjer (bogmærke), skåle (sæt m. 5 stk), lysestage. Alle fra www.tomdixon.net

For flere gyldne ting se også:
www.fermliving.dk
www.hm.com
www.ilva.dk
www.ide.dk

Slået op d.

Feng-fluenza og OPgraderings syge

I Feng Shui anbefaler man at du kun kaster dig ud i at booste 1 max 2 baguaområder/rum af gangen, og stille og roligt, tage et skridt af gangen, ellers kommer der for meget gang i energierne, og det kan være svært at holde styr på, hvilke ændringer der bringer det gode med, og hvilke der ikke gør, og hvor der evt. skal justeres.

Det har jeg altid haft lidt svært ved at overholde… Ikke den med et område af gangen, for den er super vigtig, men den med at tage det stille og roligt, og et skridt af gangen…puuuh den er svær…

Jeg starter altid ud med bare at ville tage et lille skridt… men en af mine gaver er at se storheden og det fulde potentiale i både hjem og mennesker, så når jeg som i søndags står i mit køkken, og intentionen er bare at male, så kan jeg jo se at det der vil give det lækreste resultat, er at hive den 40 år gamle vægbeklædning af væggene, som vi indtil nu bare har malet oven på, og fuldspartle væggene, så de får det rå look som vi så godt kan lide.

Jeg tænkte at det var en simpel opgave, lige til at gå til, men pludselig begyndte stykker af væggen, at drysse ned omkring ørerne på mig. Og det har den faktisk gjort i alle de rum vi har opgraderet, og HVER GANG har jeg efter et par dage, lagt mig med influenza, lungbetændelse, seneskedehindebetændelse i benet og meget andet.

Og også denne gang har jeg fået tiltrukket mig en omgang feng-fluenza og OPgraderings syge, som jeg godt kan lide at kalde det, for det er præcis hvad det er.

Når du ændrer noget så markant, i dit fysiske rum, så VIL det kunne mærkes i det indre…nogle gange…for det er ikke altid at man behøver at blive syg. Nogle af mine klienter er blevet det, når de arbejder med bestemte rum, andre ikke, og nogle når de har kastet sig ud i nogle store projekter, andre ikke.

Så det er ikke fordi at du behøver at blive syg, næste gang du ændrer noget, og du skal endelig ikke frygte at springe ud i nogle af de store projekter. Nogle gange er det bare sådanne opgraderinger der skal til, for at rummet bliver rigtig godt, og gør os fuldstændig glad i låget, men det kan være at du rammes af Opgraderings sygen, og så er det bare at være i det, giv dig selv ro og vid at dine indre energier arbejder på højtryk for at matche det du er ved at skabe i det ydre, og sygdommen bare er et tegn på at der sker noget.

 

Så her fra sygesengen, vil jeg bare heppe på dig, når du laver dine ændringer, og bliver du syg er det okay, og gør du ikke, er det også okay- All is really well! men hvis du vil undgå at blive ramt af OPgraderings sygen, så er vejen frem, at tage et område af gangen, og hellere dele opgaven ud på flere dage, end at gøre det hele på kort tid.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Slået op d.

Oprydning – Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

I februar valgte jeg at booke Oprydningskonsulent Kamille Sommer, og rigtig mange har spurgt hvorfor, når nu jeg selv er uddannet indenfor Feng Shui og selv har oprydnings redskaberne.

Det er meget enkelt. Der er en grund til at coaches opsøger andre coaches, for at få sparring på deres næste skridt, og at psykologer går til andre psykologer, for at tale om deres problemstillinger… Det er ikke fordi vi ikke selv kan, det er simpelthen fordi det har så stor effekt, at blive set på udefra, at vi ikke vil undvære den vækstmulighed.

Min kæreste og jeg er i gang med en større opgradering og renovering af vores hjem, og det sætter sine spor…Vi havde længe bare lavet den der: ”vi lægger det lige ud i skuret, og så kan vi tage stilling til det når rummene er færdige.” Problemet med den model er, at vi lige pludselig havde et skur som så sådan ud:

 

foto

 

Uoverskueligt, svært tilgængeligt, man ved der ligger noget derinde man skal bruge- but where “hvor er batterierne?” “ude i skuret” “suk…” (der skrives batterier på indkøbslisten!)

Men hvorfor booke Kamille, når nu jeg selv kan? For det første er Kamille pisse dygtig og så stiller hun lige præcis de spørgsmål du ikke stiller dig selv:

”Isabella, hvad skal der ske med de der lysestager?”

”Åh, Kamille, det må du ikke spørge om lige nu.”

”Isabella, hvad skal der ske med de der lysestager!” (det sidste var faktisk ikke et spørgsmål:))

Det handler om at stille de rigtige spørgsmål, og det kan vi kun selv et stykke af vejen, for vi når til et punkt, hvor lysestagernes historie og vores intention med dem, overskygger al sund fornuft, og det er lige præcis dér det er guld værd, at have en som Kamille ved sin side. En som kærligt bliver ved med at stille de rigtige spørgsmål og bliver ved med at få dig til at tage stilling, lytter til historierne bag tingene og minder dig om, hvor det er du gerne vil hen, når de svære beslutninger overmander én.

For hvad skulle der ske med de der lysestager… hvis de har så stor værdi, hvorfor står de så i skuret?

Lysestagerne, faktisk kun den ene, har fået lov at blive, sammen med en masse andet, for så meget var der i virkeligheden ikke som skulle videre. Men to læs blev kørt på genbrugeren, og nogle ting skal sælges og pludselig så rummet sådan ud

 

foto-2

 

Overskueligt, let tilgængeligt, og rengjort…Det er absolut ikke færdigt! men nu ved vi hvad der er derinde, hvor det står, og vi kan få fat i det hele… OG snart kan vi opgradere rummet endnu mere med lækker Feng Shui, så det bliver lige præcis som vi gerne vil have det.

Den vildeste bonus: Oprydning smitter, så går du først i gang, følger familien med…

 

Kamille-Carrinah-Sommer

Oprydningskonsulentens 3 bedste fif:

1. Alle ting skal have en fast plads. Kan du ikke finde en fast plads til alle dine ting, er det måske fordi du ikke skal beholde dem længere.

2. Organiser dine ting så ”alle af en slags” ligger et bestemt sted. F.eks. har du alle dine hårelastikker i en bestemt krukke, eller alle dine tøjklemmer samlet et bestemt sted. Det skal være nemt at finde dine ting, når du skal bruge dem.

3. Har du svært ved at komme i gang med din oprydning, så få hjælp. Enten ved at hyre professionel oprydningshjælp eller allier dig med en god veninde. Dét at et andet menneske stiller spørgsmål til dine ting, og at du har comittet dig til at få ryddet op, er virkelig motiverende, og er samtidigt med til at fastholde dig i din oprydningsproces.

BONUS TIP – At rydde op tager tid – det må det gerne. Tag den tid du har brug for. Det har taget tid at anskaffe alle tingene, og det tager tid at tage stilling til hver en ting du ejer. Nyd de sejre du opnår for hver skuffe, hylde, og hele rum du får organiseret og ryddet op.

 

Læs mere om Kamille og hvad hun kan gøre for dig og dit rod på www.oprydningskonsulenten.dk

eller følg hendes facebookside lige her

Slået op d.

Din stemme- din storhed!

Som en del af min indre Feng Shui rejse, har jeg valgt at kaste mig ud i nogle ting som både skræmmer mig, men samtidig fascinerer mig. En af de ting er sangundervisning (argh!)

Jeg kontaktede skønne Sanne Graulund fra Voicefactory, fordi jeg faktisk er lidt genert og gerne vil ud over min ‘scene/synge skræk’ og fordi jeg gerne vil lære at bruge min stemme ordentligt når jeg er ude og holde foredrag og laver workshops.

Sanne er en fantastisk kvinde, med en helt fantastisk stemme, og det var med stor begejstring og lige så stor nervøsitet, at jeg ankom til hendes (fantastiske!) lejlighed i mandags.

Jeg har altid elsket at synge, og fået at vide at jeg har en fin stemme, men det er som om at den aldrig rigtig har fået lov til at udfolde sit fulde potentiale…indtil nu.

Sanne fik på meget kort tid, forvandlet min stemme fra en fin, pæn stemme, til en sprød, lækker og meget kraftfuld stemme… hvilket er noget af det mest surrealistiske jeg nogensinde har prøvet! På den fede måde!

At stå der og synge med en stemme som man slet ikke kan genkende, for man har jo aldrig hørt den på den måde før, er en meget powerfuld oplevelse, og ærligt, så fældede jeg en lille tåre. Det var som om at Sanne med alle sine øvelser, strube massage, og vejrtræknings teknikker har fået mig til at slippe et eller andet, som har blokeret for at min ‘sande stemme’ kunne træde frem. Min stemme er i den grad blevet Feng Shui’et og har fået en detox, og energierne flyder mærkbart bedre nu. Der er stadig et stykke vej endnu, men der er blevet ryddet ud i nogle gamle spændinger og nye erkendelser er landet og det føles rigtig godt.

Det har været en helt fantastisk oplevelse at se og høre hvilken forskel det har gjort, bare på de få timer, både på min stemme men også i mig, og derudover er det bare sjovt at synge, og jeg var glad og opløftet da jeg gik derfra.

Så om du professionelt vil bruge din stemme bedre eller privat har lyst til at udfordre og glæde dig selv (og andre) med en skøn sang, så und dig selv at få en sangtime. Det er intet mindre end fantastisk!

sanne012-199x300

For mere information om Sanne Graulund, og hvad hun kan gøre for din stemme og din storhed, se mere på www.sannegraulund.dk og www.voicefactory.dk

 

Slået op d.

SOFTmassage- ren forkælelse

I midten af januar mærkede jeg et stigende behov for at få den indre feng shui på banen igen, og min rejse startede hos skønne Elene fra softmassage.dk

Der findes enormt mange massageformer, og ærligt, jeg kan lide de fleste, men en SOFTmassage, er for mig blevet noget ganske særligt.

Jeg æælsker at få massage, men har desværre nogle gange lidt svært ved at falde sådan helt til ro under behandlingen. Ikke fordi jeg ikke nyder det, måske fordi jeg nyder det så meget og gerne vil mindes det hele, og dermed glemmer hvorfor det i virkligheden var jeg kom.

Fordelen ved SOFTmassage er, at trods mine udfordringer med at slå hovedet fra og komme sådan helt ned i kroppen, så kan det bare et eller andet, som gør at jeg går fuldstændig afslappet, og saglig derfra, og føler mig i balance og centreret på en helt anden måde.

SOFTmassage er en blid massage som kombinerer stræk, tryk og lette strøg, og det er bare en fantastisk kombi, især strøgene giver den her tilstand af saglighed. Det er seriøst nusning på højt plan, og mine celler gispede begejstret hver gang Elene strøg mig over kroppen.

Og hvad har SOFTmassage så med feng shui at gøre?
Feng shui og Essential Living er en livsstil og er både et ydre og indre arbejde. Det handler i høj grad om at du skal være god ved dig selv, unde dig selv det bedste, og vælge det der er det rette for DIG.

På den måde hæver du din vibration i dine indre og ydre omgivelser, og du vil opleve i langt højere grad at de ting du vil ha og det liv du ønsker at leve, på magisk vis lander.

Men det starter med at vi gør noget godt for os selv. Så har du som mig bare en lille smule lyst til selvforkælelse og massage så und dig selv en SOFT.

Se her hvordan en SOFTmassage foregår.