Udgivet i

Feng-fluenza og OPgraderings syge

I Feng Shui anbefaler man at du kun kaster dig ud i at booste 1 max 2 baguaområder/rum af gangen, og stille og roligt, tage et skridt af gangen, ellers kommer der for meget gang i energierne, og det kan være svært at holde styr på, hvilke ændringer der bringer det gode med, og hvilke der ikke gør, og hvor der evt. skal justeres.

Det har jeg altid haft lidt svært ved at overholde… Ikke den med et område af gangen, for den er super vigtig, men den med at tage det stille og roligt, og et skridt af gangen…puuuh den er svær…

Jeg starter altid ud med bare at ville tage et lille skridt… men en af mine gaver er at se storheden og det fulde potentiale i både hjem og mennesker, så når jeg som i søndags står i mit køkken, og intentionen er bare at male, så kan jeg jo se at det der vil give det lækreste resultat, er at hive den 40 år gamle vægbeklædning af væggene, som vi indtil nu bare har malet oven på, og fuldspartle væggene, så de får det rå look som vi så godt kan lide.

Jeg tænkte at det var en simpel opgave, lige til at gå til, men pludselig begyndte stykker af væggen, at drysse ned omkring ørerne på mig. Og det har den faktisk gjort i alle de rum vi har opgraderet, og HVER GANG har jeg efter et par dage, lagt mig med influenza, lungbetændelse, seneskedehindebetændelse i benet og meget andet.

Og også denne gang har jeg fået tiltrukket mig en omgang feng-fluenza og OPgraderings syge, som jeg godt kan lide at kalde det, for det er præcis hvad det er.

Når du ændrer noget så markant, i dit fysiske rum, så VIL det kunne mærkes i det indre…nogle gange…for det er ikke altid at man behøver at blive syg. Nogle af mine klienter er blevet det, når de arbejder med bestemte rum, andre ikke, og nogle når de har kastet sig ud i nogle store projekter, andre ikke.

Så det er ikke fordi at du behøver at blive syg, næste gang du ændrer noget, og du skal endelig ikke frygte at springe ud i nogle af de store projekter. Nogle gange er det bare sådanne opgraderinger der skal til, for at rummet bliver rigtig godt, og gør os fuldstændig glad i låget, men det kan være at du rammes af Opgraderings sygen, og så er det bare at være i det, giv dig selv ro og vid at dine indre energier arbejder på højtryk for at matche det du er ved at skabe i det ydre, og sygdommen bare er et tegn på at der sker noget.

 

Så her fra sygesengen, vil jeg bare heppe på dig, når du laver dine ændringer, og bliver du syg er det okay, og gør du ikke, er det også okay- All is really well! men hvis du vil undgå at blive ramt af OPgraderings sygen, så er vejen frem, at tage et område af gangen, og hellere dele opgaven ud på flere dage, end at gøre det hele på kort tid.

Rigtig god fornøjelse 🙂