Slået op d.

Dit eget personlige Baguaområde – og hvorfor det er vigtigt at

Officielt er alle baguaområder lige vigtige.

Fordi de jo hver især er meget forskellige kraftcentre, og byder ind med hver deres unikke egenskaber, og sammen skaber de helhed i dig og dit hjem.

Uofficielt er Centret dog det vigtigste af områderne.

Centret er det midterste baguaområde og repræsenterer kernen i dig og din mentale, fysiske og spirituelle sundhed. Det er også det eneste område som er forbundet til alle de andre områder, som midteraksen på et cykelhjul.
Uden midteraksen ville egerne ikke være støttet, og man ville faktisk slet ik ku cykle.
En ustabil midterakse ville gøre cykelturen noget bumpet, ustabil, utryg og endda måske mere langsommelig end den behøver at være.

På samme måde kan Centret i dit liv, enten støtte dig, eller i værste fald “lægge dig ned” i modgang.
Et vel-indrettet center kan være en styrke i dit liv, og støtte dig i svære tider ved at du står stærkere fast i modgang, og ikke vælter så let omkuld.

Men udover Centret… Vidste du så at et af de 9 baguaområder er særligt vigtige for lige præcis dig?

Oftest er det faktisk det rum i huset der roder mest, eller det rum som vi har sværest ved at indrette. Det kan også vise sig at være det baguaområde du føler dig mest udfordret på.

Nogle af dine største udfordringer, og tematiker kan også afsløre hvilket Baguaområde der er dit helt særlige område. Har du fx svært ved at træde ind i spotlightet, kan det være anerkendelse og berømmelse som er dit særlige område, og som du skal holde særligt øje med.

Har du altid følt at du havde lav selvtillid, eller på andre måder ‘ik følt dig god nok’, så kan selvindsigt og visdom måske være dit helt særlige baguaområde, osv osv.

Helt konkret finder vi det ved hjælp af din fødselsdato.

Der er SÅ MEGET guld at hente via din fødselsdato!
Dit personlige baguaområde, dit særlige element som er ekstra godt for dig at have i dit hjem, din powerretning: dén retning som giver dig den bedste søvn, eller det mest effektive arbejdsflow osv osv.

Præcis hvordan du finder dit eget personlige Baguaområde, lærer jeg dig på Feng Shui Tour deluxe forløbet, og her lærer du selvfølgelig også hvordan du indretter det så det støtter dig bedst muligt.

Grunden til jeg er særligt optaget af vores personlige baguaområde, er fordi jeg tror på og har erfaret, at vi kan komme lettere igennem vores “livstemaer” og udfordringer, hvis vi husker at støtte, og aktivere dette område. Husker at holde det fri for rod (selvom det oftest er dér rodet lander), Indretter det med stærke symboler, og gode farver.
I det hele taget forvandler vores “problem område” til vores største force og hjælper, og bruger det aktivt i vores hverdag.

Jeg glæder mig sådan til at dele denne særlige viden med dig.

 

På forløbet lærer jeg dig selvfølgelig også hvordan du indretter dit center og alle de andre baguaområder.

 

Du finder mere om forløbet her:

 

Ønsker dig en smuk dag

Kærligst Isabella

Slået op d.

Brevkasse: Bedste Feng Shui placering af min datters seng?

Brevkasse Spørgsmål:

Hej Isabella

Jeg skal have placeret min datters seng.

Den kan enten placeres ved vinduet eller op af væggen i forlængelse af døren på samme væg som døren.

Hvilken placering vil være bedst ift Feng Shui?

Kan ikke lige gennemskue om noget af det er i dørens skudlinie? Og om placering op ad samme væg som døren klassificeres som at have udsigt til døren?

Hvad vil du anbefale?

Hilsen Lene

 

plantegning-lenesdatter

 

Kære Lene

Tak for din mail og dit spørgsmål.

Jeg kan sagtens forstå at det kan være lidt svært. De der ´Powerspots´ er ikke altid lige nemme at gennemskue, men i det her tilfælde kan du faktisk gøre begge dele, og begge placeringer kan være lige god Feng Shui.

`Skudlinjen´ går fra døren, og i en direkte linje over til modsatte væg (jeg har indtegnet på din plantegning), så hun havner altså ikke i skudlinjen, uanset hvilken placering du vælger. Så det er rigtig godt!

 

plantegning-med-pile

 

Hvad angår udsigt til døren og resten af rummet, så har hun både udsigt til døren hvis hun ligger ved vinduet, men også hvis hun ligger langs døren, med hovedet op mod væggen. Det der kan være udfordringen ved vinduet, udover træk, er at nogle føler sig utrygge ved at sove så tæt på et vindue, så jeg tror at jeg ville få min datter til at lægge sig på skift, begge steder, og høre hende, hvor hun føler sig bedst tilpas. Som sagt kan der være en fordel ved vinduet, fordi der er en lille smule bedre overblik over rummet og indgangsdøren, omvendt kan det føles lidt utrygt. Og langs væggen er der også fint overblik, men ikke helt samme udsyn til indgangs døren som ved vinduet.

Begge placeringer er gode Feng Shui placeringer, så i denne situation ville jeg vælge den placering der passer bedst til min datter, huset og indretningen 🙂

Håber det gav lidt mere klarhed <3

Rigtig god fornøjelse

Kærligst Isabella