Udgivet i

Brevkasse: Bedste Feng Shui placering af min datters seng?

Brevkasse Spørgsmål:

Hej Isabella

Jeg skal have placeret min datters seng.

Den kan enten placeres ved vinduet eller op af væggen i forlængelse af døren på samme væg som døren.

Hvilken placering vil være bedst ift Feng Shui?

Kan ikke lige gennemskue om noget af det er i dørens skudlinie? Og om placering op ad samme væg som døren klassificeres som at have udsigt til døren?

Hvad vil du anbefale?

Hilsen Lene

 

plantegning-lenesdatter

 

Kære Lene

Tak for din mail og dit spørgsmål.

Jeg kan sagtens forstå at det kan være lidt svært. De der ´Powerspots´ er ikke altid lige nemme at gennemskue, men i det her tilfælde kan du faktisk gøre begge dele, og begge placeringer kan være lige god Feng Shui.

`Skudlinjen´ går fra døren, og i en direkte linje over til modsatte væg (jeg har indtegnet på din plantegning), så hun havner altså ikke i skudlinjen, uanset hvilken placering du vælger. Så det er rigtig godt!

 

plantegning-med-pile

 

Hvad angår udsigt til døren og resten af rummet, så har hun både udsigt til døren hvis hun ligger ved vinduet, men også hvis hun ligger langs døren, med hovedet op mod væggen. Det der kan være udfordringen ved vinduet, udover træk, er at nogle føler sig utrygge ved at sove så tæt på et vindue, så jeg tror at jeg ville få min datter til at lægge sig på skift, begge steder, og høre hende, hvor hun føler sig bedst tilpas. Som sagt kan der være en fordel ved vinduet, fordi der er en lille smule bedre overblik over rummet og indgangsdøren, omvendt kan det føles lidt utrygt. Og langs væggen er der også fint overblik, men ikke helt samme udsyn til indgangs døren som ved vinduet.

Begge placeringer er gode Feng Shui placeringer, så i denne situation ville jeg vælge den placering der passer bedst til min datter, huset og indretningen 🙂

Håber det gav lidt mere klarhed <3

Rigtig god fornøjelse

Kærligst Isabella