Udgivet i

SOFTmassage- ren forkælelse

I midten af januar mærkede jeg et stigende behov for at få den indre feng shui på banen igen, og min rejse startede hos skønne Elene fra softmassage.dk

Der findes enormt mange massageformer, og ærligt, jeg kan lide de fleste, men en SOFTmassage, er for mig blevet noget ganske særligt.

Jeg æælsker at få massage, men har desværre nogle gange lidt svært ved at falde sådan helt til ro under behandlingen. Ikke fordi jeg ikke nyder det, måske fordi jeg nyder det så meget og gerne vil mindes det hele, og dermed glemmer hvorfor det i virkligheden var jeg kom.

Fordelen ved SOFTmassage er, at trods mine udfordringer med at slå hovedet fra og komme sådan helt ned i kroppen, så kan det bare et eller andet, som gør at jeg går fuldstændig afslappet, og saglig derfra, og føler mig i balance og centreret på en helt anden måde.

SOFTmassage er en blid massage som kombinerer stræk, tryk og lette strøg, og det er bare en fantastisk kombi, især strøgene giver den her tilstand af saglighed. Det er seriøst nusning på højt plan, og mine celler gispede begejstret hver gang Elene strøg mig over kroppen.

Og hvad har SOFTmassage så med feng shui at gøre?
Feng shui og Essential Living er en livsstil og er både et ydre og indre arbejde. Det handler i høj grad om at du skal være god ved dig selv, unde dig selv det bedste, og vælge det der er det rette for DIG.

På den måde hæver du din vibration i dine indre og ydre omgivelser, og du vil opleve i langt højere grad at de ting du vil ha og det liv du ønsker at leve, på magisk vis lander.

Men det starter med at vi gør noget godt for os selv. Så har du som mig bare en lille smule lyst til selvforkælelse og massage så und dig selv en SOFT.

Se her hvordan en SOFTmassage foregår.