Udgivet i

Vinterhave feng shui

I vinter halvåret kan det være rigtig let, at overse vores udendørs områder, de lægger ikke lige frem op til at blive indtaget, men de fortjener kærlig opmærksomhed hele året og med få tiltag kan du skabe den skønneste vinterhave/altan.

I feng shui tæller alt, og en smuk have, også om vintereren, vil være med til at holde vibrationen oppe, og komme godt og smukkere 😉 igennem vinteren. Jeg har samlet lidt forskellige fif til hvordan du kan skabe et fantastisk udeområde her i den mørke tid:

Stedsegrønne planter er rigtig godt, på den måde er haven grøn og levende hele året.

Lyskilder- havefakler, udendørs lyskæder (fås nu batteridrevne og med timer – super smart!), lanterner osv.

Vinterblomster- der findes planter som blomstrer lige præcis nu, blandt andet julerosen, hyasinten, så skab liv f.eks. ved indgangspartiet, med blomstrende planter.

Figurer- om det er Buddhaer, engle, fugle, eller havenisser, få dem ud i haven, og skab liv blandt alt det visne med en figur eller to.

Brug haven: “Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”- sagde min spejderlederinde altid og trods min skepsis dengang, tænker jeg nu at hun havde helt ret. Inviter familien med ud i vinterhaven, iført varmt tøj, lammeskind til stolene, varm kakao, måske lidt at spise, fakler, haveblus, osv. Hvem siger at det kun er sommerhaven som skal nyde godt af vores selskab 🙂

Hvis du synes det er lige i overkanten, kan mindre også gøre det. Bare det at lægge mad ud til fugle og egern, er rigtig god feng shui, det skaber liv- hvilket aktiverer og hæver vibrationen, og det hjælper dit lokale dyreliv.

Lad os give vores udendørs område lidt kærlig opmærksomhed.

 

Billede fra Pinterest