Udgivet i

Guide: Sådan laver du et visionboard

Jeg har nok lavet en ‘mulliard’ forskellige visionboards igennem tiden, nogle bedre end andre, og nogle mere virkningsfulde end andre. I denne guide, får du mine bedste fif til, hvordan du kan lave et visionboard, som hjælper dig til at holde fokus, og manifestere det du ønsker dig.

Et visionboard er en slags visuel opslagstavle over de ting du ønsker at manifestere og det liv du gerne vil leve. Det er oftest en collage af billeder og ord som taler til dig.

Der er mange forskellige måder at lave et visionboard på. Nogle putter billeder på, af de ting de ønsker sig. Andre putter billeder på af de stemninger de ønsker at tiltrække mere af. Andre igen en stor blanding af det hele.

Personligt deler jeg det i to. En ønskeliste og så et visionboard.

  • Ønskelisten er de ting jeg ønsker at få, fx. en lampe, en ny pung, osv.
  • Visionboardet er derimod billeder, ord og citater, der viser og beskriver det liv jeg vil leve. Det kan være ordet ‘magic’ som minder mig om at livet SKAL være magisk og at vi selv skaber magien i vores liv. Det kan være billeder af smukke naturlandskaber, som minder mig om at jeg gerne vil bruge naturen meget mere. osv.

Guide: Sådan Laver du et visionboard – that works!

Det skal du bruge:

Papir, saks, lim, tape, gamle magasiner, tusser, evt. computer.

Sådan gør du:

Reflektér over hvad du ønsker at manifestere for det kommende år. Hvordan ser dit liv ud, når du kan vælge frit på alle hylder? Ønsker du at se dine venner mere? Ønsker du at springe ud som selvstændig – og leve af det? Ønsker du at tiltrække en partner? Ønsker du at blive gravid? etc. Hvad er din vision for fremtiden? Hvad vil du skabe?

Kig nu magasinerne igennem og se om der er billeder eller ord, som beskriver det du gerne vil manifestere og skabe.

Klip eller riv dem ud der taler til dig.

Er der et billede eller ord du ikke kan finde, så er computeren en sand ven. Der har jeg tit fundet det helt rigtige motiv. Prøv at Google, eller prøv Pinterest. Eller skriv selv de ord du mangler med en tus.

Arranger dine ord og billeder, på et stykke papir. Når du synes det ser fint ud, så limer/taper du billeder og ord fast, dér hvor du synes de skal sidde. Du kan også bruge en opslagstavle og sætte billederne på med nåle. Så er det nemt at skifte ud, når noget er manifesteret, men andre kreative løsninger som passer bedre til dig og dit hjem, er helt klart velkommen.

Find inspiration her: https://dk.pinterest.com/ikreutzfeldt/visionboards/

 

‘Spring ind i din vision’! Sæt dig nu med dit lækre visionboard foran dig, kig på det, mærk energien fra det. Luk nu øjnene og forstil dig at du lever din vision nu… Hvordan ser dit liv ud, også i de små detaljer, når du lever det liv du lige har klippe klistret sammen? Hvad tid står du op, Hvem er omkring dig, Hvor bor du, Hvordan er din arbejdssituation… Forestil dig en helt almindelig hverdag, når du lever visionen. Åben øjnene igen og find et godt sted dit board kan hænge.

Hæng det et synligt sted: Det er rigtig powerfuldt at hænge dit visionboard et sted hvor du ser det hver dag. Mange har det i soveværelset, så de ser det som det første når de slår øjnene op, og det sidste når de går i seng. Nogle kan godt lide at have det et sted hvor andre ikke kan se det, så måske indersiden af et skab du bruger hver dag, eller måske på dit kontor? Hvor er ikke vigtigt, det vigtigste er at du ser det hver dag, og giver det energi hver dag.

Rigtig god fornøjelse