Slået op d.

Dit eget personlige Baguaområde – og hvorfor det er vigtigt at

Officielt er alle baguaområder lige vigtige.

Fordi de jo hver især er meget forskellige kraftcentre, og byder ind med hver deres unikke egenskaber, og sammen skaber de helhed i dig og dit hjem.

Uofficielt er Centret dog det vigtigste af områderne.

Centret er det midterste baguaområde og repræsenterer kernen i dig og din mentale, fysiske og spirituelle sundhed. Det er også det eneste område som er forbundet til alle de andre områder, som midteraksen på et cykelhjul.
Uden midteraksen ville egerne ikke være støttet, og man ville faktisk slet ik ku cykle.
En ustabil midterakse ville gøre cykelturen noget bumpet, ustabil, utryg og endda måske mere langsommelig end den behøver at være.

På samme måde kan Centret i dit liv, enten støtte dig, eller i værste fald “lægge dig ned” i modgang.
Et vel-indrettet center kan være en styrke i dit liv, og støtte dig i svære tider ved at du står stærkere fast i modgang, og ikke vælter så let omkuld.

Men udover Centret… Vidste du så at et af de 9 baguaområder er særligt vigtige for lige præcis dig?

Oftest er det faktisk det rum i huset der roder mest, eller det rum som vi har sværest ved at indrette. Det kan også vise sig at være det baguaområde du føler dig mest udfordret på.

Nogle af dine største udfordringer, og tematiker kan også afsløre hvilket Baguaområde der er dit helt særlige område. Har du fx svært ved at træde ind i spotlightet, kan det være anerkendelse og berømmelse som er dit særlige område, og som du skal holde særligt øje med.

Har du altid følt at du havde lav selvtillid, eller på andre måder ‘ik følt dig god nok’, så kan selvindsigt og visdom måske være dit helt særlige baguaområde, osv osv.

Helt konkret finder vi det ved hjælp af din fødselsdato.

Der er SÅ MEGET guld at hente via din fødselsdato!
Dit personlige baguaområde, dit særlige element som er ekstra godt for dig at have i dit hjem, din powerretning: dén retning som giver dig den bedste søvn, eller det mest effektive arbejdsflow osv osv.

Præcis hvordan du finder dit eget personlige Baguaområde, lærer jeg dig på Feng Shui Tour deluxe forløbet, og her lærer du selvfølgelig også hvordan du indretter det så det støtter dig bedst muligt.

Grunden til jeg er særligt optaget af vores personlige baguaområde, er fordi jeg tror på og har erfaret, at vi kan komme lettere igennem vores “livstemaer” og udfordringer, hvis vi husker at støtte, og aktivere dette område. Husker at holde det fri for rod (selvom det oftest er dér rodet lander), Indretter det med stærke symboler, og gode farver.
I det hele taget forvandler vores “problem område” til vores største force og hjælper, og bruger det aktivt i vores hverdag.

Jeg glæder mig sådan til at dele denne særlige viden med dig.

 

På forløbet lærer jeg dig selvfølgelig også hvordan du indretter dit center og alle de andre baguaområder.

 

Du finder mere om forløbet her:

 

Ønsker dig en smuk dag

Kærligst Isabella

Slået op d.

Læg hjem til en Feng Shui event

Kære du

Jeg ville være VILD med at lave en event hjemme hos dig, det er så meget mere inspirerende og hyggeligt, end ‘ude i byen’. Så har du lyst til at lære mere om Feng Shui, Altre, Space Clearing, Feng Shui numerologi, Baguakortet, eller noget helt 6. og har du lyst til samle ligesindede og skabe nogle hyggelige timer i dit eget hjem?

Så læg hjem til en af mine events.

 

Sådan foregår det:

 • Du bestemmer temaet for aftenen (inden for Feng Shui og Bevidst indretning selvfølgelig)
 • Du/vi vælger hvornår (dato, tid, hvor længe osv.)
 • Sammen inviterer vi de mennesker der kunne være interesseret i at deltage. Du inviterer måske dit netværk, og jeg inviterer via mit nyhedsbrev, og de sociale medier. Så du skal være frisk på at åbne dit hjem for andre Feng Shui passionistaer.
 • Du sørger for kaffe, the, vand, og evt. lidt lette snacks i form af frugt, og chokolade, eller hvad du kunne have lyst til at servere. (Jeg sørger for en lille overrakselse 😉 )
 • Din plads er naturligvis gratis, fordi du lægger hjem til eventen.

 

Forslag til temaer:

 • Mini baguakursus (Begynderniveau, du lærer at lægge baguakortet, og får indblik i de forskellige områder, og hvad man kan gøre for at booste dem)
 • Baguakortet advanced (Henvender sig til dem der allerede ved noget om Feng Shui og gerne vil dybere ned i baguakortet)
 • Room Sprays (vi laver personlige room sprays og lærer om de forskellige dufte, og hvilke baguaområder de er gode i)
 • Feng Shui numerologi (hvordan du bruger tallene i dit hjem, og i dine baguaområder)
 • Totemdyr og Dyresymbolik (hvordan vi kan bruge dyrene omkring os som vejvisere og meditation hvor vi finder vores totemdyr)
 • Baguaområde med fokus på 1 område (fx. kærlighedsområdet, helbredsområdet, karriereområdet, rigdomsområdet osv. du vælger 1 baguaområde, som vi dykker ned i, inkl øvelser til den indre feng shui)
 • Et rum (fx. Soveværelset, kontor, køkken osv. Vi går i dybden med dét ene rum, og hvad der er vigtigt i rummet set med Feng Shui øjne, og i forhold til baguaområderne det ligger i).
 • Business Feng Shui (fx. For dig som er selvstændig)
 • De Fem Elementer
 • Space Clearing
 • Altre
 • Find selv på et emne, som du synes kunne være spændende.

Lyder det som noget for dig, så send mig en mail på contact@isabellakreutzfeldt.com og så finder vi på noget spændende. Jeg er ligeglad hvor i landet/udlandet du bor (jeg kommer gerne, til Jylland, Fyn, Grønland, Frankrig osv.) mit eneste krav/ønske er at du har lyst til at åbne dit hjem og skabe nogle hyggelige rammer om en Feng Shui event, og at du har plads til minimum 8 personer.

 

Glæder mig til at høre fra dig og skabe en fantastisk event.

 

Kærligst Isabella

Slået op d.

Sommertilbud – Feng Shui og Space Clearing session

Jeg stopper med at tilbyde 1:1 sessioner fra d. 15 september 2017, for at fokusere på at undervise. Og jeg har lyst til at slutte af med et lille sommertilbud og tilbyde dig min populære “kombi-session” til en MEGET attraktiv pris.

Feng Shui OG Space Clearing session for

 

Kun 2500kr*

(Normalpris 7000kr)

 

Du får:

 • Live session med mig hos dig, i op til 4 timer.
 • Space Clearing med Hvid Salvie og dine egne powerfulde symboler. Du er med hele vejen og bliver samtidig instrueret i hvordan, så du efterfølgende kan gøre det selv.
 • Indtegnet baguakortet på en plantegning over dit hjem og gennemgået alle rum, hjørner og afkroge med Feng Shui brillerne på.
 • Overblik over ‘what to do’ i dit hjem for at skabe god energi og god Feng Shui og tiltrække det du ønsker dig. Vi skriver ned under vejs, så du altid kan vende tilbage og se hvad vi talte om, i takt med at du laver dine ændringer.

Alt dette (og alt det ubeskrivelige der sker når man arbejder med energi) for kun 2500kr*

 

Denne session er til dig der:

 • Ikke føler dig helt hjemme i dit hjem.
 • Føler der mangler noget, men ved ik helt hvad.
 • Gerne vil skabe mere magi i dit liv og manifestere det du går og drømmer om.
 • Føler dit hjem trænger til en opgradering og gerne vil have ny inspiration og een at sparre med.
 • Føler dig udfordret på et af livets områder som helbred, kærlighed, karriere osv. og har lyst til at prøve noget nyt for at komme på rette kurs.
 • Vil lære mere om Feng Shui og hvordan du kan bruge principperne i dit hjem og liv.
 • Vil lære mere om Space Clearing og lære at gøre det selv.

Lyder dette som noget for dig, så send mig en mail på contact@isabellakreutzfeldt.com inden 28 juli 2017, og så finder vi en dag 🙂

Glæder mig til at høre fra dig

Kærligst Isabella

 

*Det med småt:

 • Kørsel og evt parkeringsudgifter er ikke inkluderet i tilbuddet. Kilometer prisen regnes udfra statens sats.
 • Tilbuddet gælder uanset hvor i landet/udlandet du bor.
 • Tilbuddet gælder også virksomheder, dog pålægges der moms oveni prisen.
 • Tilbuddet udløber 28 juli 2017, men sessionen kan bookes frem til d. 15 september 2017.
Slået op d.

Space Clearing Workshop

Space Clearing Workshop


Space Clearing er en vigtigt og powerfuldt middel, når vi arbejder bevidst med, og prøver at skabe god energi i vores hjem, og på denne workshop kan du lære at gøre det selv.

Du lærer om alt fra de indledende forberedelser, rensningen og indvielsen af dine rum, den vigtige afsluttende del, samt hvordan du laver ceremoni altre og Room Sprays.

 

Så har du lyst til at:

 • Lære hvordan du laver dine egne Space Clearing Ceremonier?
 • Få viden om forskellige typer af ceremonier, du kan lave, afhængig af hvor meget tid du har, og hvornår på året du laver dem?
 • Blive guidet i at lave dine egne personlige altre?
 • Lære hvordan du laver Room Sprays med krystaller og æteriske olier, og få 1 spray med hjem, specielt designet til dig og dine egne ceremonier?
 • Høre om og lærer hands-on at bruge en række Space Clearing redskaber som trommen, syngeskålen, klokken, palo santo, Hvid Salvie og Smudge fjer (mm.) Og lærer hvornår du kan bruge hvad, og i hvilken rækkefølge?
 • Få svar på alle dine Space Clearing og Altre spørgsmål?
 • Være sammen med andre skønne mennesker, og nyde lækkerier til ganen, mens du lærer alt dette?

Så spring med på denne Space Clearing workshop, og få ovenstående og meget mere.

 

Workshop detaljer:

Hvornår: 28 maj 2017 kl. 10-15

Hvor: Villa Wilder, Wildersgade 55, 1408 København K

Pris: 1250kr
(Inkluderer 5 hyggelige timer, frokost og forplejning henover dagen, masser af info og hands-on læren om Space Clearing ceremonier, Altre, samt 1 stk personlig Room Spray lige til at tage hjem og bruge i dine egne ceremonier)

Reservér din plads på contact@isabellakreutzfeldt.com, din plads er sikret når beløbet er modtaget. Der er begrænset pladser, så vent ik for længe.

 

Jeg glæder mig super meget til at se dig, og til at dele min viden om og passion for Space Clearing med dig.

 

 

Kærligst Isabella

 

Slået op d.

Test: Hvor god er energien i dit hjem?

Feng Shui er meget mere end selve indretningen af dit hjem. Det handler i høj grad også om energien bag indretning. Og hvor god er den egentlig…energien?
Tag testen herunder og find ud af, hvor god energi der egentlig er i dit hjem.

 

Spørgsmål 1:
Hvor tit lufter du ud i dit hjem?

a: Sjældent.
b: ca. et par gange om ugen.
c: Minimum 1 gang om dagen.

 

Spørgsmål 2:
Hvor meget rod er der i dit hjem?

a: Der er en del. Jeg trænger virkelig til at få ryddet op.
b: Jeg har lidt rod. Men oftest kun det der kommer af en travl hverdag.
c: Jeg hader rod! Alting har en fast plads, og jeg har kun de ting jeg har brug for.

 

Spørgsmål 3:
Hvor mange planter har du i dit hjem?

a: Få eller Ingen.
b: Jeg har ca. 1 i hvert rum.
c: Jeg har masser af planter, og flere i alle rum.

 

Spørgsmål 4:
Hvor tit bliver der gjort rent i dit hjem?

a: Det hænder.
b: 1-2 gange om ugen.
c: Flere gange om ugen og gerne hver dag.

 

Spørgsmål 5:
Hvor god belysning er der i dit hjem?

a: Jeg mangler helt sikkert lamper og generelt er belysningen ik så god.
b: Jeg har flere lamper i hvert rum, og en del lysestager. Men der er da et par mørke hjørner hist og pist.
c: Jeg elsker lys! Jeg har masser af lamper, og lysestager og jeg køber kun kvalitetspærer, så der er en rigtig god og miljøvenlig belysning i hele mit hjem.

 

Spørgsmål 6:
Hvor længe siden er det, at dine rum er blevet malet (væg/loft/gulv)?

a: Over 5 år siden.
b: Mellem 3-5 år siden.
c: Der er blevet malet indenfor de sidste 3 år.

 

Spørgsmål 7:
Bruger du farver i din indretning?

a: Nej. Jeg er ik så god til farver.
b: Ja men ikke så mange som jeg gerne ville. Jeg ved ikke rigtig hvilke farver jeg skal vælge.
c: Ja masser. Jeg elsker farver, og nyder at indrette mig med mine yndlingsfarver.

 

Spørgsmål 8:
Er der kunst i dit hjem?

a: Nej ik så meget. De fleste af mine vægge er bare.
b: Jeg har lidt billeder på væggene, men også bare vægge.
c: Ja jeg har masser af billeder, malerier, figurer, instrumenter og skulpturer i mit hjem.

 

Spørgsmål 9:
Omgiver du dig med personlige og for dig værdifulde symboler?

a: Nej de fleste af mine ting er ret tilfældige, og har ikke den store betydning for mig.
b: Ja jeg har en del personlige ting som jeg holder meget af, men også ting som bare er der af praktiske årsager, men ikke har den store betydning.
c: Jeg omgiver mig kun med ting jeg elsker og med symboler som løfter mig og støtter mig i mine drømme.

 

Spørgsmål 10:
Hvor tit rykker du rundt på dine ting?

a: Sjældent. De står hvor de altid har stået.
b: En gang imellem, når jeg synes at der skal ske noget nyt.
c: Jeg flytter en lille smule rundt hver dag.

 

______________________________________________________________________________________________________

 

Resultat:
Hvor god er energien i dit hjem? Tæl nu dine svar sammen:
Hvor mange a’er har du? Hvor mange b’er? Hvor mange c’er?

 

Flest a’er:
Energien i dit hjem kunne godt være bedre. Dit hjem trænger til lidt omsorg og kærlig opmærksomhed, og du kan nå rigtig langt med små tiltag som f.eks: Daglig udluftning, let oprydning, ny maling på væggene, sunde frodige planter, friske blomster, inspirerende kunst og i det hele taget ting og farver der gør dig glad.

Start evt. med at få de ting ud af dit hjem som du er “færdig med”. Ødelagte ting, rod, ting du synes er grimme, visne planter osv. På den måde skaber du plads i dit hjem til alle de nye ting som gør dig glad og minder dig om hvem du er og hvor du gerne vil hen.

 

Flest b’er:
Dit hjem har egentlig en god energi, men der kan sagtens justeres lidt.
Du føler du har meget godt styr på din indretning, og hvad du kan lide og ikke lide, men du føler alligevel at der lige mangler det sidste.
Prøv at få lidt flere farver ind, dem du er aller mest vild med lige nu! hvor længe siden er det du har malet? Kunne du få mere inspirerende kunst ind? Flere planter? Flere Personlige symboler? Mere lækker belysning osv.

Det handler i virkeligheden om at skrue op for alt det gode du allerede har gang i, og så måske tilføje en lille smule nyt. Kig evt. på spørgsmålene igen, og se hvor der kan opgraderes lidt.

 

Flest c’er:
Dit hjem emmer af god energi, og du og dine gæster elsker at være i dit hjem. Du har styr på din stil, og omgiver dig med ting du virkelig godt kan lide og som minder dig om hvor du er på vej hen. Du er god til at fornye når det trænger, lufter jævnligt ud, og er i det hele taget god til at skabe god energi omkring dig og i dit hjem.
Du har så meget styr på det, at det er svært at sige andet end, keep up the good work, og husk at nyde det.

Føler du selv at der kan justeres lidt, så prøv at kigge på dine b’er og eventuelle a’er og se om der kan opgraderes dér.

Slået op d.

Brevkasse: Bedste Feng Shui placering af min datters seng?

Brevkasse Spørgsmål:

Hej Isabella

Jeg skal have placeret min datters seng.

Den kan enten placeres ved vinduet eller op af væggen i forlængelse af døren på samme væg som døren.

Hvilken placering vil være bedst ift Feng Shui?

Kan ikke lige gennemskue om noget af det er i dørens skudlinie? Og om placering op ad samme væg som døren klassificeres som at have udsigt til døren?

Hvad vil du anbefale?

Hilsen Lene

 

plantegning-lenesdatter

 

Kære Lene

Tak for din mail og dit spørgsmål.

Jeg kan sagtens forstå at det kan være lidt svært. De der ´Powerspots´ er ikke altid lige nemme at gennemskue, men i det her tilfælde kan du faktisk gøre begge dele, og begge placeringer kan være lige god Feng Shui.

`Skudlinjen´ går fra døren, og i en direkte linje over til modsatte væg (jeg har indtegnet på din plantegning), så hun havner altså ikke i skudlinjen, uanset hvilken placering du vælger. Så det er rigtig godt!

 

plantegning-med-pile

 

Hvad angår udsigt til døren og resten af rummet, så har hun både udsigt til døren hvis hun ligger ved vinduet, men også hvis hun ligger langs døren, med hovedet op mod væggen. Det der kan være udfordringen ved vinduet, udover træk, er at nogle føler sig utrygge ved at sove så tæt på et vindue, så jeg tror at jeg ville få min datter til at lægge sig på skift, begge steder, og høre hende, hvor hun føler sig bedst tilpas. Som sagt kan der være en fordel ved vinduet, fordi der er en lille smule bedre overblik over rummet og indgangsdøren, omvendt kan det føles lidt utrygt. Og langs væggen er der også fint overblik, men ikke helt samme udsyn til indgangs døren som ved vinduet.

Begge placeringer er gode Feng Shui placeringer, så i denne situation ville jeg vælge den placering der passer bedst til min datter, huset og indretningen 🙂

Håber det gav lidt mere klarhed <3

Rigtig god fornøjelse

Kærligst Isabella

 

 

Slået op d.

De 4 hyppigste årsager til at du IKKE føler dig hjemme i dit hjem

De fleste af os kan huske vores adresse, og beskrive vores hjem, men der er faktisk rigtig mange af os, som ikke føler os sådan helt hjemme i vores hjem. Den der følelse af, at der mangler noget, men vi ved ikke rigtig hvad, og den der følelse af at der er noget der er sådan “forkert”, men uanset hvor meget vi maler, og flytter rundt på møbler og nips, så bliver det aldrig sådan “helt rigtigt”.

Vi begynder at tro at der er noget galt med os, at vi ikke er gode til at indrette, men min erfaring er, at det skyldes 1 eller flere af de 4 årsager som du kan læse herunder…

 

Nr. 1:  Indretningen matcher dig ikke (længere)
Dette sker når vi indretter os med ting, som ikke får vores sjæl til at synge. Når vi låner en sofa af et familiemedlem, mens vi venter på at finde den helt rigtige sofa, men 5 år efter stadig ikke har fundet den, og i øvrigt aldrig rigtig brød os om lånesofaen, men det var jo bare for en kort bemærkning…
Eller når vi indretter os på een måde når vi flytter ind, og tingene har stået dér lige siden.

Løsning: Kig på dine ting: Får de din sjæl til at synge og danse? Behold det som gør, og lav en plan for at udskifte det som ikke gør. For at føle os helt hjemme, er det vigtigt at de ting vi har omkring os, afspejler os (som vi er nu) og ting som har værdi for os, ellers er der et mismatch.
Flyt rundt på dine ting: Hvis dine ting står for længe på den samme plads, “shiner” de ikke mere. Så det er vigtigt at vi jævnligt giver dem opmærksomhed, enten ved at give dem en ny plads i hjemmet, eller ved at sætte en lille blomst, et lille lys, eller andre ting sammen med, og på den måde skabe et nyt lille stilleben. Det giver tingene nyt liv.

 

Nr. 2: Ubalance i indretningen
Okay så du elsker alle dine ting, men der er stadig li’som noget der ikke er helt rigtigt… Dette kan skyldes:
For meget af noget… fx mange hårde flader, hvide vægge, store rum, og for lidt bløde elementer som gardiner, puder, tæpper, mørke farver, og noget til at bryde rummene, skaber en ubalance og kan gøre at det hele føles lidt off. Du har følelsen af at der mangler noget.
Et stort rum med meget få ting i, kan fx føles meget tomt, mens et lille rum med for mange ting i, kan føles liiige en tand for klaustrofobisk. Det hele handler om balance.

Løsning: De Fem Elementer. I Feng Shui arbejder vi med De 5 Elementer: Ild, Jord, Metal, Vand og Træ, og for at få et hjem som føles “helt rigtigt” er det vigtigt at alle elementer er til stede i alle rum, og aller helst lige meget af hvert element. Altså Balance.
Kig dig omkring og se om du kan spotte evt. ubalancer, og se i oversigten her hvordan du kan få elementet ind i dit hjem.

 

Nr. 3: Energien i dit hjem matcher ikke din energi
Energien i vores hjem, påvirkes hele tiden af det der sker i dét og det der sker i dig og dit liv. Og energien i vores hjem, påvirker os. Det kan egentlig bedst forklares med, den der “tunge” energi der møder een når man går ind i et hjem der har stået ubeboet længe, men det er ikke altid at man mærker det lige så tydeligt.
Tidligere beboers energier, påvirker fx. også vores liv. Så har der udelukkende boet singlekvinder i dit hjem før dig, er der ret stor sandsynlighed for at du også har svært ved at finde den rette partner. Eller virksomheden som flytter ind i lokaler hvor konkursramte virksomheder har ligget før, kan føle at det er meget op af bakke at få succes med deres virksomhed, og jeg har set mange eksempler på at de også går konkurs. Langtidssygdom, eller kroniske lidelse kan også skyldes “tunge” energier i dit hjem… Men for at vende tilbage til pointen, så kan tidligere beboers energier være årsagen til at du ikke føler dig hjemme i dit hjem, fordi de simpelthen fylder op i dit hjem, og ikke giver plads til at din energi kan komme til.

Løsning: Space Clearing!
Når du Space Clearer dit hjem, renser du det for alle energier som ikke matcher dig. Man fjerner simpelthen alle tidligere beboers energier, og alle skænderier, triste tanker, sygdom osv. og det der vil være tilbage er de energier som matcher dig lige nu, og skaber plads til den fremtid du ønsker at gå imøde.
Space Clearing er meget magisk, og man connecter med sit hjem, på en helt anden måde, end når man bare flytter ind, og indretter sig bevidst. og det er som om at livet bare bliver lettere derefter. Så har du ikke allerede prøvet det, vil jeg varmt anbefale det. Og husk at det er fint at gøre jævnligt, så energierne hele tiden er “opdateret”.

 

Nr. 4: Du bor i det forkerte hjem
Jeg er ked af at sige det, men dét at du ikke føler dig hjemme i dit hjem, kan skyldes at du simpelthen er i en bolig som ikke matcher dig og din sjæl. Vi kan nogle gange være nødt til at bo i noget som ikke er drømmehjemmet, men det passer til vores nuværende indkomst, situation osv. Nogle gange er det helt bevidst, vi ved at det er midlertidigt, men andre gange bliver det ubevidst en mere permanent løsning, men jo længere tid der går, des mere vil det mærkes at du ikke er det rigtige sted. Hvis du har gjort de 3 ovenstående ting, og du stadig ikke føler dig hjemme så er der kun 2 ting du kan gøre.

Løsning: Du skal videre! Er dette ikke muligt, kan du spørge dig selv, hvad det er du sukker efter, som denne bolig ikke har. Bor du i en moderne lejlighed, men sukker efter stuk, og franske døre eller synger dit hjerte ved tanken om en Canadisk bjælkehytte i en skov, men du bor i en lejlighed i et lidt kedeligt betonbyggeri.
Når du så ved, hvad du sukker efter, kan du begynde at få disse elementer ind i dit hjem og liv. Enten ved at opsøge disse steder fx. på ferier, eller hos venner og familie eller ved at få visse afgørende elementer ind i din indretning. Drømmer du fx om bjælkehytten, kunne du skabe stemningen i dit nuværende hjem, ved at bringe naturen ind i dit hjem. Gå en tur i skoven, og tag grene med hjem og sæt i en vase, eller dekorér een væg i dit hjem, med træpaneler, så du får stemningen ind på den måde.
På denne måde omgiver du dig med det du går og længes efter, og det bliver samtidig en daglig reminder om hvor det er du gerne vil hen. Det siges, at jo mere du færdes i de miljøer du gerne selv vil være en del af, des hurtigere er man dér. Så jo mere du omgiver dig med stemningen af den Canadiske Bjælkehytte, jo før bliver den din.

 

Rigtig god fornøjelse, lad mig høre hvordan det går

Kærligst Isabella

 

Slået op d.

9 must read Feng Shui bøger

 

Jeg har efterhånden læst rigtig (rigtig, rigtig…) mange Feng Shui bøger, og det er ikke alle jeg har fundet lige interessante. Så dem jeg har listet herunder, er dem som JEG synes er virkelig gode, og som hver bidrager med ufattelig meget viden, og også noget af det virkelig gode og sjove Feng Shui. Samt synes jeg at de alle er gode til at give den der grundlæggende viden om Feng Shui, sådan så man kan eksperimentere videre på egen hånd.

Der findes forskellige retninger i Feng Shui, blandt andet ‘kompasmetoden’ og ‘hoveddørsmetoden’. Hvis du læser bøger fra begge metoder, kan du opleve at de siger forskellige ting, og det kan være lidt forvirrende, især hvis man er helt nybegynder. Så min anbefaling er at du kaster dig over een metode af gangen, og så udvider du din horisont når du føler at du har nogenlunde styr på det og er sulten efter mere.

Den metode der er nemmest at gå til er ‘Hoveddørsmetoden’, og herunder kan du se hvilke forfattere jeg synes der er gode, samt lidt eksempler på hvilke bøger du kan starte med. De fleste findes på dansk og kan lånes på biblioteket.

Gode bøger indenfor ‘hoveddørsmetoden’:

William Spear: Bog: Lær at forstå og praktiser Feng Shui.
Den første Feng Shui bog jeg læste, og en bog jeg stadig kigger i en gang imellem, fordi jeg synes at William Spear er god til at beskrive den der ekstra del/dimension/lag af Feng Shui, som mange andre Feng Shui eksperter undlader. William Spear, går lige et niveau dybere, og det bliver lige lidt mere nørdet, men stadig på en måde som man kan forstå som nybegynder.
www.williamspear.com

Terah Kathryn Collins: Bog: The western guide to Feng Shui.
Min første uddannelses mentor i USA, og forfatter til en lang række bøger, alle sammen anbefalelsesværdige. Hvis du er nybegynder, kan jeg anbefale dig at starte med The western guide to Feng Shui. Den giver en rigtig god introduktion til både baguakortet, De Fem Elementer, og mindsettet bag Feng Shui.
www.westernschooloffengshui.com

Denise Linn: Bøger: Feng Shui for the soul og Sacred Space.
Min anden uddannelsesmentor i USA, og forfatter til rigtig mange bøger, som er rigtig gode. Denise, er rigtig spændende fordi hun har indianske rødder, og har i øvrigt rejst verden rundt og studeret andre kulturelle måder at leve og indrette sig på, og det har hun trukket ind i den måde hun laver Feng Shui på, og det er bare rigtig spændende.
www.DeniseLinn.com og www.interioralignment.com

Ranvita La Cour: Bøger: Elsk dit hjem fra A-Å og Elsk dit soveværelse
Min danske Feng Shui kollega, som har skrevet den mest vidunderlige indretnings bog, om det at indrette med hjertet og om kunsten at indrette sig bevidst. Det er ikke en Feng Shui bog som lærer dig om baguakort og de 5 elementer, osv. ikke sådan direkte i hvert fald…men den lærer dig meget meget mere, og den lærer dig essensen af Feng Shui, og mindsettet bag, som er mindst lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere, end Baguakort osv. og som en ekstra bonus, er bogen bare super smuk, og æstetisk.
www.ranvita.com

 

Kompasmetoden er som sagt lidt mere avanceret, og kan være en stor mundfuld at begynde med, men hvis du har mod på at kaste dig ud i det, så synes jeg at der er rigtig meget Feng Shui guld at hente i de kompasmetoden bøger jeg har læst. Nogle af Feng Shui fifs’ne kan virke lidt langhåret og ulogiske, men også sjove, og når man prøver dem af, så virker det bare, og rigtig hurtigt.

Gode bøger indenfor ‘Kompasmetoden’:

Simon Brown: Bog: The Feng Shui Bible.
Simon har skrevet et hav af bøger, alle rigtig spændende. Simon har også viden indenfor Wabi Sabi som er den Japaske udgave af Feng Shui, som også er mega spændende, og så er han bare rigtig god til at gøre svært stuff, nogenlunde nemt at gå til.
Personligt har jeg dog fået mere ud af Simons bøger, efter jeg har taget mine Feng Shui uddannelser indenfor ‘hoveddørsmetoden’. Det er som om, at det svære stuff, giver mere mening når man har den grundlæggende viden om ‘hoveddørsmetoden’. Men er det den retning som taler til dig, er det bare med at kaste dig over Simons bøger.
www.chienergy.co.uk

Lillian Too: Bog: Den store bog om Feng Shui og Total Feng Shui
Der er delte meninger om Lillian Too… Jeg ÆLSKER hende!
Lillians bøger er meget traditionel Feng Shui, med pengefrøer, drager, kinesiske mønter und alles, og igen lidt tunge fordi kompasmetoden er lidt tung at lære. Men samtidig er hun fortaler for at du vælger det der giver mening for dig. Jeg er vild med hendes mindset, og jeg er vild med at hun er så nørdet og deler Feng Shui stuff, som ikke nødvendigvis giver mening for os der lever i vesten, men hvis du ikke er bange for at kaste dig ud i det der ikke giver mening, og bare prøve det af og se hvad der sker, så er hun virkelig god, og meget af det hun skriver om er simpelthen så spændende.
www.lillian-too.com

 

Lige meget hvor du er i din Feng Shui rejse, så er der (synes jeg) GULD at hente hos ovenstående forfattere. Hvem du kaster dig over er op til dig, men hos alle kan du få rigtig rigtig meget viden om Feng Shui og det meste er ret nemt at gå til, og se effekten af ret hurtigt.

 

Rigtig god fornøjelse og god læselyst

Slået op d.

Bagua reading – Hvilke budskaber har Kuan Yin til dig

Pick A card – Any card…

Jeg har længe haft lyst til at lave en Bagua reading, hvor jeg forener baguakortet med mine smukke Kuan Yin kort, for at se om de kan hjælpe dig lidt på vej, på den ene eller anden måde, på din rejse.

Vælg eet af de 9 kort… Du kan vælge det rent intuitivt, altså det kort som taler mest til dig ELLER du kan vælge det kort som ligger i det baguaområde/livsområde som du ønsker at få lidt afklaring på lige nu.

1= Rigdomsområdet
2= Anerkendelses området
3= Kærlighed og Parforhold
4= Familie og Helbred
5= Center/ balance
6= Børn og Kreativitet
7= Selvindsigt og Visdom
8= Karriere og Livsvej
9= Rejser og Hj. mennesker

 

 

 

Se herunder hvilket budskab der er gemt til dig bag kortet.

 

IMG_9116

Budskaber til:

1/Rigdomsområdet: “MAIDEN MAGU” – Have faith and keep growing!
Hvis det ser lidt kaotisk ud nu, så don’t worry, der er lys forude.
Maiden Magu står for Forår, healing og transformation, og hun beder dig om at have tillid til at vækst vil ske, selv når det ser aller sortest ud. Hun inviterer dig også til at udforske nye områder af dig selv, og kigge dine “skygger efter i sømmene” for det er her svaret findes.
Så prøv at læg mærke til hvad du går og siger om/dømmer hos andre. Det du dømmer hos andre, er i virkeligheden det der prøver at komme frem i dig selv, og det skal heales før at transformation og “rebirth” kan ske på dette område.

 

2/Anerkendelsesområdet: “MANY HANDS OF THE GODDESS” – Create!
Denne periode er gavnlig for at fokusere på flere opgaver af gangen. Lad din intuition og Kuan Yin gudie dig til at arbejde på dit projekt når du har energi på det, slip det og lav noget andet når du ikke har energi på det. Det er når du slipper det og laver noget andet, at kreativiteten vil blomstre, ideer vil opstå, og du vil føle dig genopladet og inspireret til at kaste dig over projektet igen.
Vær heller ikke bange for at slippe/ give afkald på opgaver som ikke føles rigtige lige nu. De vil højst sandsynligt komme tilbage igen på det helt rigtige tidspunkt, og i ny forbedret form.

Kuan Yin - Many hands of the Goddess

 

3/Kærlighed&parforhold: “BLOSSOMS OF THE SKY DANCER” – Let go!
Stop med at forcere noget, giv slip og lad det der skal blomstre, blomstre af sig selv. Du er i gang med at skabe noget vigtigt lige nu, og til det kræves der Yin power. Det er tid til at hengive sig til at ‘lade sig flyde med den universelle strøm’, overgive sig, være modtagende og at balancere ‘at gøre’ med ‘at være’. Vær nærværende, Vis din taknemmelighed, og vær bevidst om at du er en spirituel magnet, og hvad end du ønsker at manifestere, kan du! Kuan Yin inviterer dig yderligere til at danse, komme ned i kroppen, og blive modtagende overfor de universelle energier, og så det hele kan blomstre.

Kuan Yin - Blossoms of the sky dancer

 

4/Fam.&Helbred: “SWEEPING SISTER WILLOW”- Forgiveness=freedom.
For at opnå frihed på Familie eller helbreds området, er det tid til at tilgive, slippe og heale gamle sorger. At tilgive andre og dig selv, er vejen til en højere vibration, og det er tid til at slippe det som dræner dig. Tilgivelse er et powerfuldt spirituelt værktøj som hjælper dig til at slippe mennesker, steder, situationer, og minder som tager din power fra dig og hindrer din spirituelle vækst.
Tilgiv med oprigtighed og visdom, og vid at tilgivelse ikke er det samme som at tillade. Du er i gang med den vildeste spirituelle vækst og du har brug for din power og friheden.

Kuan Yin - Sweeping sister willow

 

5/Center&Balance: “THE LOTUS THRONE” – trust your own inner light!
Vid at du er divine <3 Det er oftest nemmere at se andres lys, og visdom, og det kan til tider være rigtigt at få hjælp og støtte fra andre spirituelle mestre, men nogle gange er det vigtigere at erkende at du selv har den viden der skal til for at komme videre. Dette kort er kommet til dig for at fortælle dig at din indre lærinde, vokser sig stærkere og stærkere, og at du har mere viden end du anerkender dig selv for. Du vil få aller mest ud af at lytte til og blive guidet af dit eget hjerte på dette tidspunkt.

Kuan Yin - The Lotus Throne

 

6/Børn&kreativitet: “DAUGHTER OF THE PHOENIX”-peace and authenticy
Du er et sted i livet, hvor din sjæl er klar til at sprede vingerne og flyve. Men inden den kan det, skal den først igennem en oprydnings og rense fase, hvor fysiske ting, gamle vaner, blokerede følelser og stagneret energi skal sættes fri. Det kan være svært, og hårdt at rydde ud i alt dette, men det er nødvendigt for din videre rejse. Skil dig af med alt det som ikke matcher det liv du gerne vil leve. Når oprydningsfasen er ovre, er der plads til at nye værdier, overbevisninger og talenter kan tages ind og du vil rejse dig som den strålende phoenix, klar til at indtage livet.

Kuan Yin - Daughter of the Phoenix

 

7/Selvindsigt&Visdom: “IVORY SWAN GODDESS” – Release!
Slip skyld, skam, dom og frygt for at du ikke er nok, så du kan slippe din skønhed fri, være mere dig, og lade din strålende guddommelige essens skinne ud på verden.

Kuan Yin - Ivory Swan Goddess

 

8/karriere&livsvej: “TO THE CELESTIAL MOUNTAIN” – ask for help!
Der er tidspunkter hvor guddommelig støtte er nødvendigt for at komme videre, og finde og manifestere sit livsformål. Denne støtte får man hvis man beder om den 🙂
Når vi beder om hjælp fra det guddommelige, er det vigtigt at vi beder om hjælp 3 gange. Følgende tekst er skrevet i den bog der følger med Kuan Yin kortene, og denne tekst anbefales at siges, hvis man gerne vil have hjælp på sin rejse mod sit livsformål: ” I call on those beings who love me unconditionally. I thank you for your clear guidance and assistance on this matter so that I may grow in my own spiritual mastery with peace, love and joy, of my own free will, so be it!
Har du et alter, eller hvis du har en lille spirituel figur, kan du sidde med den i hånden mens du siger det.

Kuan Yin - To the Celestial Mountain

 

9/Rejser&hj.mennesker: “MOTHER FIERCE” – you are safe and loved!
Giv dig selv lov til at Shine. Mange vil lade sig inspirere af din spirituelle rejse, men nogle gang, desværre, vil der være mennesker med lavere vibration som vil finde vej til dig og vil give negativ respons, fordi de føler sig Jaloux, usikre, vrede, og frygtfulde. Dette sker kun fordi disse responses skal heales, og dette gøres bedst ved at du fortsætter med at lade dig stråle og skinne. Dette vil have en healende effekt på både dig og andre.

 

Kuan Yin - Mother Fierce

 

Ihhhh jeg er helt spændt. Lad mig høre om budskaberne giver mening for dig.

Slået op d.

Guide: Sådan laver du et visionboard

Jeg har nok lavet en ‘mulliard’ forskellige visionboards igennem tiden, nogle bedre end andre, og nogle mere virkningsfulde end andre. I denne guide, får du mine bedste fif til, hvordan du kan lave et visionboard, som hjælper dig til at holde fokus, og manifestere det du ønsker dig.

Et visionboard er en slags visuel opslagstavle over de ting du ønsker at manifestere og det liv du gerne vil leve. Det er oftest en collage af billeder og ord som taler til dig.

Der er mange forskellige måder at lave et visionboard på. Nogle putter billeder på, af de ting de ønsker sig. Andre putter billeder på af de stemninger de ønsker at tiltrække mere af. Andre igen en stor blanding af det hele.

Personligt deler jeg det i to. En ønskeliste og så et visionboard.

 • Ønskelisten er de ting jeg ønsker at få, fx. en lampe, en ny pung, osv.
 • Visionboardet er derimod billeder, ord og citater, der viser og beskriver det liv jeg vil leve. Det kan være ordet ‘magic’ som minder mig om at livet SKAL være magisk og at vi selv skaber magien i vores liv. Det kan være billeder af smukke naturlandskaber, som minder mig om at jeg gerne vil bruge naturen meget mere. osv.

Guide: Sådan Laver du et visionboard – that works!

Det skal du bruge:

Papir, saks, lim, tape, gamle magasiner, tusser, evt. computer.

Sådan gør du:

Reflektér over hvad du ønsker at manifestere for det kommende år. Hvordan ser dit liv ud, når du kan vælge frit på alle hylder? Ønsker du at se dine venner mere? Ønsker du at springe ud som selvstændig – og leve af det? Ønsker du at tiltrække en partner? Ønsker du at blive gravid? etc. Hvad er din vision for fremtiden? Hvad vil du skabe?

Kig nu magasinerne igennem og se om der er billeder eller ord, som beskriver det du gerne vil manifestere og skabe.

Klip eller riv dem ud der taler til dig.

Er der et billede eller ord du ikke kan finde, så er computeren en sand ven. Der har jeg tit fundet det helt rigtige motiv. Prøv at Google, eller prøv Pinterest. Eller skriv selv de ord du mangler med en tus.

Arranger dine ord og billeder, på et stykke papir. Når du synes det ser fint ud, så limer/taper du billeder og ord fast, dér hvor du synes de skal sidde. Du kan også bruge en opslagstavle og sætte billederne på med nåle. Så er det nemt at skifte ud, når noget er manifesteret, men andre kreative løsninger som passer bedre til dig og dit hjem, er helt klart velkommen.

Find inspiration her: https://dk.pinterest.com/ikreutzfeldt/visionboards/

 

‘Spring ind i din vision’! Sæt dig nu med dit lækre visionboard foran dig, kig på det, mærk energien fra det. Luk nu øjnene og forstil dig at du lever din vision nu… Hvordan ser dit liv ud, også i de små detaljer, når du lever det liv du lige har klippe klistret sammen? Hvad tid står du op, Hvem er omkring dig, Hvor bor du, Hvordan er din arbejdssituation… Forestil dig en helt almindelig hverdag, når du lever visionen. Åben øjnene igen og find et godt sted dit board kan hænge.

Hæng det et synligt sted: Det er rigtig powerfuldt at hænge dit visionboard et sted hvor du ser det hver dag. Mange har det i soveværelset, så de ser det som det første når de slår øjnene op, og det sidste når de går i seng. Nogle kan godt lide at have det et sted hvor andre ikke kan se det, så måske indersiden af et skab du bruger hver dag, eller måske på dit kontor? Hvor er ikke vigtigt, det vigtigste er at du ser det hver dag, og giver det energi hver dag.

Rigtig god fornøjelse