Radiate Business Feng Shui

virksomhederIndretning som forskønner og forandrer dit arbejdsliv

Vil du have flere kunder, større arbejdsglæde og øget cashflow?

Ønsker du et bevidst indrettet arbejdsmiljø, der afspejler dit firmas værdier og visioner?

Essential Living Business tager udgangspunkt i Feng Shui filosofien om, at dine ydre omgivelser afspejler dig og det der sker i dit indre. Ved at forandre de omgivelser du arbejder i, og driver forretning fra, kan du forandre hele dit arbejdsliv.

Min passion for Feng shui kombineres med mine mange års erfaring fra dekorations- og indretningsbranchen, og skaber en unik indretningsløsning, som både matcher dit firmas profil og vision, og samtidig skaber et bedre arbejdsmiljø og vækst.

Du får:

  • Indledende forberedende samtale.
  • Baguakortet for business indtegnet på en plantegning over din virksomhed.
  • “On location-Gennemgang” af dit firma, kontor eller butik, fyldt med inspiration, og ændringsforslag.
  • Numerologisk tjek af virksomhedens start dato, navn og årsprognoser. Hvad ligger der, og er det et match til virksomhedens ønsker.
  • Feng Shui astrologisk tjek af virksomhedens prognoser og hvad der er naturligt energi på i dette år og næste. Dette støtter vi selvfølgelig op om, via indretningen, så energierne arbejder med jer og ikke imod.
  • Niki astrologi – Udregning af de ansattes gunstige retninger, da dette kan skabe bedre arbejdsmiljø, mere effektivitet, samt personlig power.
  • En personlig ‘Radiate Business Feng Shui’ – rapport udfra vores session, fyldt med inspiration, Niki-tal, gunstige retninger på alle medarbejdere, Virksomhedens vigtigste numerologiske tal og det der ligger i prognoserne for det igangværende år, indretningsforslag, og farvekoder, som er i tråd med virksomhedens stil, brand og vision.
  • Sparring ad libitum.
  • Opfølgning og afsluttende samtale ca. 1 måned efter mit besøg.

Sommertilbud: 4290kr*

Normalpris: 7800kr

Tilbuddet gælder ved booking af session inden d. 4 juni. Sessionen skal være afholdt inden 1. oktober 2023.

Prisen er inkl. moms og transport uanset, hvor i verden du bor.

For booking eller spørgsmål send en mail på contact@isabellakreutzfeldt.com

*Prisen gælder for mindre og mellemstore virksomheder. Har du en lille virksomhed eller en meget stor virksomhed, så ring endelig og få en uforpligtende snak og tilbud.