Slået op d.

Bagua reading – Hvilke budskaber har Kuan Yin til dig

Pick A card – Any card…

Jeg har længe haft lyst til at lave en Bagua reading, hvor jeg forener baguakortet med mine smukke Kuan Yin kort, for at se om de kan hjælpe dig lidt på vej, på den ene eller anden måde, på din rejse.

Vælg eet af de 9 kort… Du kan vælge det rent intuitivt, altså det kort som taler mest til dig ELLER du kan vælge det kort som ligger i det baguaområde/livsområde som du ønsker at få lidt afklaring på lige nu.

1= Rigdomsområdet
2= Anerkendelses området
3= Kærlighed og Parforhold
4= Familie og Helbred
5= Center/ balance
6= Børn og Kreativitet
7= Selvindsigt og Visdom
8= Karriere og Livsvej
9= Rejser og Hj. mennesker

 

 

 

Se herunder hvilket budskab der er gemt til dig bag kortet.

 

IMG_9116

Budskaber til:

1/Rigdomsområdet: “MAIDEN MAGU” – Have faith and keep growing!
Hvis det ser lidt kaotisk ud nu, så don’t worry, der er lys forude.
Maiden Magu står for Forår, healing og transformation, og hun beder dig om at have tillid til at vækst vil ske, selv når det ser aller sortest ud. Hun inviterer dig også til at udforske nye områder af dig selv, og kigge dine “skygger efter i sømmene” for det er her svaret findes.
Så prøv at læg mærke til hvad du går og siger om/dømmer hos andre. Det du dømmer hos andre, er i virkeligheden det der prøver at komme frem i dig selv, og det skal heales før at transformation og “rebirth” kan ske på dette område.

 

2/Anerkendelsesområdet: “MANY HANDS OF THE GODDESS” – Create!
Denne periode er gavnlig for at fokusere på flere opgaver af gangen. Lad din intuition og Kuan Yin gudie dig til at arbejde på dit projekt når du har energi på det, slip det og lav noget andet når du ikke har energi på det. Det er når du slipper det og laver noget andet, at kreativiteten vil blomstre, ideer vil opstå, og du vil føle dig genopladet og inspireret til at kaste dig over projektet igen.
Vær heller ikke bange for at slippe/ give afkald på opgaver som ikke føles rigtige lige nu. De vil højst sandsynligt komme tilbage igen på det helt rigtige tidspunkt, og i ny forbedret form.

Kuan Yin - Many hands of the Goddess

 

3/Kærlighed&parforhold: “BLOSSOMS OF THE SKY DANCER” – Let go!
Stop med at forcere noget, giv slip og lad det der skal blomstre, blomstre af sig selv. Du er i gang med at skabe noget vigtigt lige nu, og til det kræves der Yin power. Det er tid til at hengive sig til at ‘lade sig flyde med den universelle strøm’, overgive sig, være modtagende og at balancere ‘at gøre’ med ‘at være’. Vær nærværende, Vis din taknemmelighed, og vær bevidst om at du er en spirituel magnet, og hvad end du ønsker at manifestere, kan du! Kuan Yin inviterer dig yderligere til at danse, komme ned i kroppen, og blive modtagende overfor de universelle energier, og så det hele kan blomstre.

Kuan Yin - Blossoms of the sky dancer

 

4/Fam.&Helbred: “SWEEPING SISTER WILLOW”- Forgiveness=freedom.
For at opnå frihed på Familie eller helbreds området, er det tid til at tilgive, slippe og heale gamle sorger. At tilgive andre og dig selv, er vejen til en højere vibration, og det er tid til at slippe det som dræner dig. Tilgivelse er et powerfuldt spirituelt værktøj som hjælper dig til at slippe mennesker, steder, situationer, og minder som tager din power fra dig og hindrer din spirituelle vækst.
Tilgiv med oprigtighed og visdom, og vid at tilgivelse ikke er det samme som at tillade. Du er i gang med den vildeste spirituelle vækst og du har brug for din power og friheden.

Kuan Yin - Sweeping sister willow

 

5/Center&Balance: “THE LOTUS THRONE” – trust your own inner light!
Vid at du er divine <3 Det er oftest nemmere at se andres lys, og visdom, og det kan til tider være rigtigt at få hjælp og støtte fra andre spirituelle mestre, men nogle gange er det vigtigere at erkende at du selv har den viden der skal til for at komme videre. Dette kort er kommet til dig for at fortælle dig at din indre lærinde, vokser sig stærkere og stærkere, og at du har mere viden end du anerkender dig selv for. Du vil få aller mest ud af at lytte til og blive guidet af dit eget hjerte på dette tidspunkt.

Kuan Yin - The Lotus Throne

 

6/Børn&kreativitet: “DAUGHTER OF THE PHOENIX”-peace and authenticy
Du er et sted i livet, hvor din sjæl er klar til at sprede vingerne og flyve. Men inden den kan det, skal den først igennem en oprydnings og rense fase, hvor fysiske ting, gamle vaner, blokerede følelser og stagneret energi skal sættes fri. Det kan være svært, og hårdt at rydde ud i alt dette, men det er nødvendigt for din videre rejse. Skil dig af med alt det som ikke matcher det liv du gerne vil leve. Når oprydningsfasen er ovre, er der plads til at nye værdier, overbevisninger og talenter kan tages ind og du vil rejse dig som den strålende phoenix, klar til at indtage livet.

Kuan Yin - Daughter of the Phoenix

 

7/Selvindsigt&Visdom: “IVORY SWAN GODDESS” – Release!
Slip skyld, skam, dom og frygt for at du ikke er nok, så du kan slippe din skønhed fri, være mere dig, og lade din strålende guddommelige essens skinne ud på verden.

Kuan Yin - Ivory Swan Goddess

 

8/karriere&livsvej: “TO THE CELESTIAL MOUNTAIN” – ask for help!
Der er tidspunkter hvor guddommelig støtte er nødvendigt for at komme videre, og finde og manifestere sit livsformål. Denne støtte får man hvis man beder om den 🙂
Når vi beder om hjælp fra det guddommelige, er det vigtigt at vi beder om hjælp 3 gange. Følgende tekst er skrevet i den bog der følger med Kuan Yin kortene, og denne tekst anbefales at siges, hvis man gerne vil have hjælp på sin rejse mod sit livsformål: ” I call on those beings who love me unconditionally. I thank you for your clear guidance and assistance on this matter so that I may grow in my own spiritual mastery with peace, love and joy, of my own free will, so be it!
Har du et alter, eller hvis du har en lille spirituel figur, kan du sidde med den i hånden mens du siger det.

Kuan Yin - To the Celestial Mountain

 

9/Rejser&hj.mennesker: “MOTHER FIERCE” – you are safe and loved!
Giv dig selv lov til at Shine. Mange vil lade sig inspirere af din spirituelle rejse, men nogle gang, desværre, vil der være mennesker med lavere vibration som vil finde vej til dig og vil give negativ respons, fordi de føler sig Jaloux, usikre, vrede, og frygtfulde. Dette sker kun fordi disse responses skal heales, og dette gøres bedst ved at du fortsætter med at lade dig stråle og skinne. Dette vil have en healende effekt på både dig og andre.

 

Kuan Yin - Mother Fierce

 

Ihhhh jeg er helt spændt. Lad mig høre om budskaberne giver mening for dig.