Teenager

Essential Living Teenageværelse

imageDesign dit værelse, design dit liv.

Er du glad for dit værelse? Føler du at det virkelig afspejler dig og den du er?

Vidste du, at bevidst indretning af dit værelse, kan gøre at du: kommer til at sove bedre, studerer mere koncentreret, og med de helt rigtige personlige symboler, kan tiltrække det du går og drømmer om?

Dit værelse har rigtig mange forskellige funktioner og det kræver sit at skabe, men med få tiltag kan du få et personligt og fantastisk værelse som støtter dig og lige præcis dine behov

 

Via Feng Shui og Essential Living, skaber vi sammen et fantastisk værelse, der afspejler dig og den du er, og samtidig booster det du gerne vil.

Du får:

  • Indledende forberedende samtale.
  • 2 timers, “on location-gennemgang” af dit værelse, med fokus på dig, dine ønsker og drømme, for dit værelse og din fremtid.
  • Baguakortet indtegnet på en plan over dit værelse, og masser af inspiration til, hvordan du skaber et dybt personligt værelse, og samtidig kan bruge dine yndlingsting og farver, til at få lige præcis det du aller helst vil have.
  • En “Essential Living rapport” fyldt med inspiration, forandrings forslag, farvekoder, og forslag til gode butikker der passer til dig og din stil.
  • Sparring ad libitum.
  • Opfølgning og afsluttende samtale ca. 1 måned efter mit besøg.

Pris: 950 kr (ekskl. transport og evt. parkeringsudgift)

For booking og yderligere detaljer se mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *