Referencer

Isabella er god til at spotte blokeringer!
Sanne Graulund
Jeg har haft besøg af Isabella 2 gange. Den første gang havde jeg absolut ingen penge og havde kun råd til at hyre hende til et enkelt område. Det gode var at Isabella gik i gang med det der var og foreslog noget jeg kunne gøre her og nu. For eksempel sætte et spejl op i karriere området, flytte rundt på ting hist og pist. Meget konkret og motiverende, så jeg gik i gang med det samme og allerede om aftenen ringede en med et job til 5000,-kr!!!!!
Anden gang gik vi grundigere til værks med hele lejligheden og de mere langsigtede planer- mine visioner. Jeg kan godt lide de konkrete forslag ang. farver, elementer, materiale osv. og så dømmer hun ikke, men respekterer hele tiden det man kommer fra og har.

Isabella er god til at spotte blokeringer og så foreslå mindre eller større skridt man kan tage i sit eget tempo, i forhold til at udvikle sig og komme videre. Det tager nogengange lang tid at lave de store ændringer, men det er der fuld forståelse for og det fede er at Isabella ikke siger konkret hvad man skal anskaffe, men foreslår ting og så hele tiden har som mantra at man skal blive glad og lykkelig hver gang man ser det. Altså at energien skal løftes uanset hvad og uanset om det er komplet uegnet til et boligblad. Det inspirerer mig vildt.
Isabellas forslag er håndgribelige ...
Naja
Et besøg af Isabella er et blidt spark bagi. Da hun besøgte mit hjem, stillede hun skarpt på, hvor der skulle sættes ind uden at gå på kompromis med min personlig smag. Det dejlige er, at alle Isabellas forslag er håndgribelige og inden for rækkevidde - både økonomisk og praktisk. Jeg har oplevet meget større glæde ved - og i! - mit hjem efter at have fået hjælp af Isabella, og jeg kan absolut kun anbefale alle, der føler, de står i stampe, at booke et besøg snarest!
Isabella stiler efter at skabe LÆKKERHED ...
Anastasia Chalotte Larsen
Isabella, har haft en stor terapeutisk virkning, de nænsomme tiltag har stor effekt, hun er jordnær og de forslag hun giver kan ofte effektueres uden de store nyindkøb,
hun stiler efter at skabe lækkerhed ved at anvende de ting du har i forvejen.
Du vil blive overrasket over hvor magisk og stor effekt selv små tiltag har.
Overskrift
Edith Vilsgaard
I 2012 havde jeg besøg af Isabella og har siden virkelig fået indrettet mit hjem til et helt fantastisk energetisk sted. Jeg føler mig SÅ beriget idet jeg træder ind af min dør, og langsomt men sikkert ser jeg mig selv opnå alle de ønsker og drømme som jeg går efter i mit liv.
Kursusdeltagere
  • Vildt godt kursus, spændende og inspirerende
  • Mer af det – TOPFEDT
  • Meget detaljeret og lærerigt
  • Vildt meget info, godt med dybde og mange eksempler
  • KÆMPE viden
  • Isabella er en eminent underviser x 4
  • En helt fantastisk aften med rigtig mange gode tips
  • Jeg glæder mig meget til at komme i gang